Prvi ˝rad te imam˝

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 26. Avg. 2007 8:39

Men je pa moj pupi prvič to rekel po 14 dnevih. Ja, se mi je zdelo malo hitro, ampak glede na to, da se karakterno zelo ujemava in da se telesno ful privlačiva, se mi niti ne zdi več tako hitro, kajti jaz čutim isto do njega.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 26. Avg. 2007 13:25

mislim da mi je po treh tednih nekje reko, da me ma rad. ljubim te pa po mescu pa pol. se mi zdi. zdaj pa bova skupaj že 1 leto in 1 mesec;)
Uporabniški avatar
Mayikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayikaaa » 26. Avg. 2007 20:44

rad te mam mi je napiso..nevem .. kr hitr in to po sms,ko je biu na eni gaudi malo pod substancami :D ljubim te,mi pa je napiso prvič po smsu po enih 5mescih ko sma bla skupi,drugač v živo se pa ne spomnem..vem da mi je to danes rekel,ker sem mogla it domov :( ;)
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
Uporabniški avatar
Shamy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Shamy » 27. Avg. 2007 9:32

Meni je pa že naslednji dan, ko sva bila skupaj, v sms-ju napisal rtm, samo to se mi je zdelo kot pozdrav. Po kakšnem tednu je prišlo rtmf, v živo mi je pa mislim da reku kakšnih 14 dni po tem. Zdej sta pa ti dve kratici res le še pozdravček na koncu sms-a. Večkrat si rečeva Ljubim te, ponavadi ko leživa drug ob drugem, ko sva kje na izletu, ko me pripelje domov... Vedno pa zaključiva tako kakšen telefonski pogovor v katerem pride do trenj (prepirček...). Mislim, da z raznimi takimi izjavami ne pretiravava.
Če imaš nekoga rad, mu moraš to tudi povedati, ne glede na to, koliko časa sta skupaj. Seveda pa je lepo, če mu to tudi pokažeš z raznimi darilci, pozornostmi ipd.
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *MissTweety* » 27. Avg. 2007 10:11

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Paris_Hilton
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2007
Kraj: Palm Springs :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Paris_Hilton » 27. Avg. 2007 10:15

Za moje pojme sta tako "rad/a te imam" kot tudi "ljubim te" enako pomembna in bi naj pomenila pravo navezanost na partnerja, ampak na žalost tega ne vedo vsi in to rečejo kot nekaj samoumevnega. Če mi nekdo reče po parih dnevih, da me ima rad, si mislim, če mi je to izrekel po tako kratkem času, bo tako hitro kot se je zgodilo, tudi minilo. Ko z nekom že daš marsikaj skozi, od preizkušenj in prvih težav (v zvezi ali da se nanašajo na kaj drugega), s to osebo preživiš veliko časa skupaj in se že dobro poznata, potem pride čas, ko nekomu lahko iz srca rečeš, da ga imaš rad ali da ga ljubiš. Če pa z nekom začneš v soboto hoditi in ti v nedeljo reče, da te ima rad... Ne vem no, jaz tega ne bi vzela resno. Poleg tega se to reče v obraz osebi, do katere gojiš globlja čustva, ne samo po sms-u (po sms-u tudi, ampak to bolj takrat, ko se ne vidita ali kaj podobnega).
Danza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Danza » 27. Avg. 2007 19:14

Hm ne spomnem se tocno ampak ni blo tko kmal po ksnem mescu al pa dveh ..Tisti, ki to to recejo ze po enem tednu al pa se rpej ves da niso resni..Drgac pa mislm, da se ljubezen lepse kaze v dejanjih kot pa v besedah..
Uporabniški avatar
*spelchek*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *spelchek* » 27. Avg. 2007 20:16

Jst mam s tem prvim ''rad te mam'' fuuul grenko izkušnjo... Pač po enem mescu pa 4 dneh, ko sva bla skup zuni, sm mu rekla rada te mam in mi je nazai reku enako... Naslednji dan mi je pa zabil nož u hrbet, kr sva pač končala zarad razlogov, v katere še danes dvomim... Čeprav je že kr neki časa od tega...
Uporabniški avatar
*anabella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2007
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *anabella » 28. Avg. 2007 11:33

imzo napisal/-a:najbolj se mi zdi smešno ko kdaj naključno prideš na kak blog, oz. vidiš eno osebno sporočilo al pa nekej od kakega/kakšne 14 letnice/letnika pa piše zravn "Ljubim te.. together 4-ever" - neki v tem smislu :D :D

V glavnem se mi zdi, da te besede dandanes nimajo pravga pomena več.

podpis pod tole...

Drgač pa men predstavlajo te besede tut en globji pomen, je pa res, da ko jih izrečem mislim popolnoma resno...ne pa tak...krneki :)
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a miss_kitty » 28. Avg. 2007 13:25

"Rad te imam" mi je rekel približno po kakih 2 tednih. "Ljubim te" pa je prišlo dost pozneje, ker ima to za oba nek globji pomen, in sicer po slabem letu dni. :oops:
Just dance!
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 28. Avg. 2007 14:06

Men je moj kr takoj po kakih 4ih dneh ko sva hodila reku da me ljubi,sam je bil mejhn pod dozo pa ful fajn sva se mela tist moment..no ko je bil pa trezen mi je reku ljubim te po mescu dni, tam nekje :D prezgodi??

Rad te mam sploh ni blo slišat,samo ljubim te :love:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 29. Avg. 2007 15:49

če te ma zares rad vidš to po njegovih dejanjih in obnašanju.. zato mislim d je "rad te imam" ali "ljubim te" odveč... vsaj zame :)
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sascha80 » 30. Avg. 2007 9:51

ah, pr meni je blo tko... da me ima rad, sm vedla že iz njegovega obnašanja... sam sm čakala na njegove besede...
no, tiste 'rad te imam' so prišle po cca. 1 mesecu, 'ljubim te' pa po skor 2 mesecih.
in nikoli se ne naveliča jih ponavljat... :roll: :oops:
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 30. Avg. 2007 18:06

Men je dons prvič reku, po enm mescu. In je biu tut on prvi izmed naju k je to reku. Še kr ne morm vrjet. :love: Full lep trenutek. :) I'm sitting on top of the world. :wink: Na ljubim te bo pa še treba čakat pomoje, hehe.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
*Rock Princess*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Rock Princess* » 30. Avg. 2007 21:54

Meni pa je prvi rad te imam povedal nekje po mescu dni in bilo je tak fajn :D In vsak dan je lepše ko mi pove da me ma rad :twisted: ker vem da to ne govori tak brez veze ampak to resnično čuti in me vedno znova in znova preseneča s svojo pozornostjo in ljubeznijo :love: :love: :
2 words guys hate; Don't & Stop... Unless you put them together.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]