Prvi poljub

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

prvi pravi poljub(french kiss) se je zgodil,ko sem bila stara:

10-12 let
38
5%
12-14 let
250
30%
14-16l et
305
37%
16-18 let
121
15%
pred 10 letom
7
1%
18-...
71
9%
še ni bilo prvega poljuba
31
4%
Skupaj glasov : 823

Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 28. Jul. 2005 12:43

7. razred - pr 14ih, ko smo šli v šolo v naravi. blo je lepo, saj sm bla takrat zelooo zaljubljena v tistga fanta. še dons se poznava in ko se na cesti pozdrauva se vedno spomnem najinga prvega poljuba. hecno :D
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 28. Jul. 2005 13:58

OrCHiS napisal/-a:Pr 15.. Groza...

Same here... pa tak fajn pogrizel me je... idiot :roll: (res je blo drugič dosti dosti boljše... :D)
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
maychyka<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maychyka<3 » 28. Jul. 2005 15:18

prvic je blo pr 13...groza...me je skor pojedu!!! :D ...
magic woman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a magic woman » 29. Jul. 2005 23:20

moj prvi poljub se je zgodil pri 12 v soli v naravi...dezevalo je bila sva v pizami splezala sma na okensko polico in tam se je zgodilo..ni mi bil vsec pac to je bil izziv...kaj sm delala nato?? :lol: ja celo noc sem si umivala jezik :lol: no ja nimam prijetnih spominov na prvi poljub... :cry: zdaj pa uffff... :wink: :wink: :wink:
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 30. Jul. 2005 12:36

Moj prvi poljub je bil brezvezen, ker sem se poljubla s sošolcem, ko smo se igrali flašo resnice..
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a miss_kitty » 31. Jul. 2005 17:40

hmm..jaz se spomnim vsega, bilo je res fajn, malo me je bilo strah,... :oops:
drugace pa se je zgodilo iz sestega na sedmi razred....
se vedno sva zeelooo dobra frenda in moram priznat da se nemalokrat spomniva tega,..ker je bilo res cute :freude:
Just dance!
Uporabniški avatar
cIeLo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cIeLo » 31. Jul. 2005 21:23

oo prvi poljub,kok časa se že nism tega spominjala :oops: zgodiu se je u sedmem razredu z enim tipom k sm bla res do konca vanga :) kakšn je biu?ubistvu mi prvič ni blo lih ušeč je blo pa drugič zato tok bolš in potem čez par let se mi je še drugi prvič zgodiu z istim tipom mmm kok sm jst loh srečna :P
Uporabniški avatar
Miss Funky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss Funky » 01. Avg. 2005 0:07

moj first kiss je biu pa tam nekje v 4. classu s tipom k je 2 leti starejši od mene...zgodil se je pri njemu doma(najini starši so bli ful frendi pa to) no in glede na to d mi je biu že kr dost časa všeč mi je use skupi prou ugajal...no ja edini problem je biu d nism lih vedla kam bi jezik dala :wink:
Uporabniški avatar
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Spelina » 01. Avg. 2005 9:07

moj prvi je bil pri 17 - late, i know. ampak mi ni žal da je tok trajal...zgodlo pa se je 19. februarja 2005
talija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a talija » 01. Avg. 2005 10:52

js sm bla pa v osmem razredu pa smo se sli flašo resnice. en kolega je pršu naknadno pa ni vedu, zakaj se točno gre. dajal smo si sam tko lupčka, on me je pa zažvalu :razz:
mal me je šokiral, je blo pa kul
Apolonija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2005
Kraj: Medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a Apolonija » 03. Avg. 2005 8:01

Bilo je poletje...odplesala sva zadnji ples na terasi, odpeljal me je na klopico ob obali, sijala je luna...objem me je in poljubil...nežno mi je razprl ustnice in me še nežneje po francosko poljubil....bil je lep poljub... :love: in spomin bo vedno lep...stara sem bila 14 let....
Ne porajti...
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 03. Avg. 2005 13:56

moj prvi poljub je pa biu yaaaaaaaaaaaaaaaack :eek: bla sem nažgana da nisem vedla zase, tipa sem vidla 1. v življenju, nism vedla niti njegovga imena, pa tud všeč mi ni biu niti malo...na srečo je trajalo samo 10 sekund, ker so me potem rešile kolegice. stara sem bla 16...to je blo LANI :eek: :x :cry:
prvi poljub sem si predstavljala čist drugače, bolj romantično-zato sem tudi tko dolgo čakala...potem se pa enkrat napiješ, pa grejo vse romantične predstave po zlu :cry: žvaljenje se mi je po tistem ful zagablo,samo zdaj...zdaj mi je spet ql,ker sem ugotovila da se je velik boljše poljubljat s tipom ki te PRIVLAČI(dolg je trajal,a?) :D :D :wink:
to infinity and beyond!
ZmEdEnKa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ZmEdEnKa » 16. Avg. 2005 19:31

haj haj ! jes še pa nism dobila french kissa ... mam pa fanta ko sma že skupi 7 mesecev... ampak, se še nisma tist prau poljubila.. :? mal me je sram ane nevem kk to gre :oops:
Uporabniški avatar
tIn4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tIn4 » 16. Avg. 2005 21:47

prvi poljub sn dobla pri 13 pa sn bla full nažgana... sam je se pa zgodil z fantok ki sem ga mela res rada...ampak se mi je zdelo ogabno :heul:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Avg. 2005 22:50

Prvič pred 3 mesci (torej pri 17-ih) v eni diskoteki, sicer totalno pijana, tak da se prvega ne spomnem, sva se pa še celo noč poljubljala, tak da neki mi je le v spominu :oops:
sicer mi niti ni bil všeč takrat, mi je pa potem ratov in čeprav nisva imela nikol kaj resnega (kljub 4 nočem poljubljanja, v razmikih), mi ni žal...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]