Prvi poljub

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

prvi pravi poljub(french kiss) se je zgodil,ko sem bila stara:

10-12 let
38
5%
12-14 let
250
30%
14-16l et
305
37%
16-18 let
121
15%
pred 10 letom
7
1%
18-...
71
9%
še ni bilo prvega poljuba
31
4%
Skupaj glasov : 823

Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 29. Apr. 2005 19:18

Hmm... nerada se ga spominjam. Grozno je bilo, ker sem tisti dan točno vedela da se bo to zgodilo... pa nisem nič naredila za to da se ne bi. Tip mi ni bil preveč všeč, ampak takrat mi je blo že dovolj čakanja (na prvi poljub namreč). Saj sva bila samo 3 dni skupaj (wannabe :roll:)

Z drugim (no, saj sva še skupaj... pa upam da bova še dolgo) je bil first kiss dosti boljši... waaaaaau, mi je kar zmanjkalo tal pod nogami :lol: :hearts: :flehan:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
birikina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a birikina » 30. Apr. 2005 12:08

moj prvi lupchek se je zgodil ko sm praznovala 13 rojstni dan in sicer se točno spovnem datuma :)
zgodil se je pa z mojim takratnim "fantkom" :)) na lovski preži :)
soo sweet :oops:
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 21. Jul. 2005 23:25

prvega pravega še ni blo! :( (15)
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 21. Jul. 2005 23:38

pr men pa pr sweet sixteen :) je blo čist fajn z moim lubijem, takrat sva glih začela :) jaaa spomini,.. nice dons mava pa glih pol leta... se pravi moi krvi francoz se je zgodil pred pol leta :lol: najprej sm mu jz dala :bussi: pol je blo pa :knuddel:
Uporabniški avatar
*Ancy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: U2 Land

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ancy* » 22. Jul. 2005 11:51

moj prvi french kiss se je zgodu s mojim prvim fantom v osmem razredu :) blo je ful lepo.... še vsega se spomnim ;D
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 22. Jul. 2005 12:06

Meni je vedno veliko pomenil, da se bom prvič french kissing s tistmu, i mi bo res veliko pomenil. Zato sm se šparala. No, na konc se je zgodil konc 3. letnika srednje šole z enmu, ki sem ga dolga leta skoraj sovražla. Men smo eno žurko, jest sm bla mal nalita, on se je pa kar naenkrat znašel ob meni, trenutek kasneje pa v mojih ustih... Torej, na prvi pravi poljub nimam preveč lepih spominov. Sem pa zato spremenila moje mnenje in si mesec dni kasneje dala duška na maturancu (pa da ne boste mislil, kok jih je blo - bli so trije različni tipi, in trije različni tipi french kissov). En mi je ostal v res lepem spominu, ampak sva ostala le prijatelja, čeprav se še vedno obvezno mal "spogledujeva", kadar se srečava, pa čeprav sva oba v zelo srečni zvezi.
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a **ReD*cHerRy** » 22. Jul. 2005 13:13

joj jaz se ne spomnim kok sm bla stara tm enkrat v 7 razredu oš...vem da sva 2 meseca hodila-hihi :wink: ...in ko sva se prvič *zaliznla*sm mela čigumi v ustih in je blo tko full nepričakovano tko da sm ga kr pogoltnila k v tistem trenutku nism mogla še na čigumi mislit že z jezikom sm mela dost problemov :D
joj kok je blo fajn k sm bla tok stara(tm od 13- do 18)zakon...pol naprej se že preveč obremenjujemo... :wink:
*Živi in pusti Živeti*
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 22. Jul. 2005 14:14

Moj prvi poljub je biu pa pr 12ih letih :D v sredo 17.1 :D zvečer bla je zima pa mraz pa sm mela pruga tipa :oops: pa me je kr poljubil blo zlo fajn u bistvu za prvič kar solidno pa bla sva več k 1let skupi :D :oops: :D še pol po tistmu kissu :D

aja to je blo v 6.mu klassu hehe :oops: vsaj mislm d pr 12ih ja je blo pr 12ih ja :D
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 22. Jul. 2005 14:54

pri 14 ........totalna katastrofa.....fuj......,he he :D
Uporabniški avatar
Mrs. Habibi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Habibi » 22. Jul. 2005 22:36

Pr 14ih... Je blo kr uredu, ceprov sm mela na momente obcutk da se zalizujem s spuzvo... :) nism bla glih pretirano impresionirana, ne pa tud razocarana. Mi je ostal v kr dost lepem spominu. :)
In dreams and in love are no impossibilities.
Uporabniški avatar
KillerPrincess
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2005
Kraj: Ljubljana-Šentvid

Neprebrana objavaNapisal/-a KillerPrincess » 23. Jul. 2005 10:06

Moj prvi poljubček me je zadel pri 13-ih.

Bil je nepričakovan.

Kakšen se mi je zdel?
Tip je definitivno uporabil preveč jezika in sline :heul:

Po tistem poljubu sva z povzročiteljem še vedno prijatelja :knuddel:
Carpe Diem
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: somewhere...

Neprebrana objavaNapisal/-a **TaMaLaa** » 25. Jul. 2005 22:48

hmmm... ja moj prvi kiss se je zgodiu pr 14ih... :) sj je blo ok...sam tip mi ni biu kj dokaj ušeč :/... sam sj je nekot šlo...pa kr naprj se je hotu kar me je takrat ful živciralo!!!.... no pol z drugim... ko mi je blo tk božansko da mi je 5 min minil u sekundi... in je reku da ful ni prčakvau da bo tk kul...kr je vedu da niam velik izkušn :razz: :razz: ampak prvi je prvi...vedn mi bo ustau u spominu :D :D
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 26. Jul. 2005 0:15

bilo je v osmem razredu...z 5 let starejšim fantom...sicer bratom od bivše kolegice...ni bilo načrtovano...smo bli na partyu...in jaz sem mu bla že nekaj časa všeč...pa smo se mal napili...in se je pol zgodilo. bilo je dokaj dobro.
OrCHiS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a OrCHiS » 26. Jul. 2005 9:55

Pr 15.. Groza.. Mi je jezik zaril do grla :? Je blo pa drugič z drugim dosti boljše :)
Uporabniški avatar
Me_vs_Bundchen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Me_vs_Bundchen » 28. Jul. 2005 12:39

27 decembra 1999 :D ..pr prjatlci na rojstnem dnevu, pa ni blo nič t.i. romantike zraven.. kr smo se šli "vrti flašo" , pol pa vsi povprek.. ampak ok.. ne morm pa rečt da moj prvi poljub ni bil dober...po svoje.. kakršen koli je pač že bil :roll: čeprav se je zgodil z mojim takratnim sošolcem in se pol v šoli 1 teden nisva upala niti pogledat, kr naju je blo tak sram :oops: ... sva pa zdaj še vedno zelo dobra prjatla.. ki si po 6 letih še niti enkrat nisva pogledala u oči in drug drugemu rekla "hej, najin prvi poljub je bil dejansko najin prvi!" ... :bussi: ..lahko pa garantiram da nisva pozabila! ;D
"Grow up!" ... "Get lost!"

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]