Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Uf, stara sn bla 14 let, v 8.razredu. Zgodilo se je pozimi, v čudovitem ambientu Logarske doline, ponoči, zvezdice, klopca itd...v glavnem vse full lepo, razen tega pubeca, ki me je poljubil. Star je bil isto kot jaz, pa mi ni bil čisto nič všeč, jaz pa sem njemu bila full. No, preživela sem, nič mi ni blo jasno, kaj je to zdaj blo, jz sm se reeees mela namen samo pogovarjat. Ampak mi je bil full dober občutek tk da sma ga pol ene par dni še srala tam, čeprav je dečko bil bolj za silo. Ko smo šli domov, pa nisem htela več stikov obdržat. Hvala bogi, ker je bil bolj gnjavatorske sorte.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
pri 13-tih s sošolcem, ki mi je bil tud všeč. Lepo je blo, bi ponovila
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Pri 16 me je en presenetil in poljubil. Prej sem se izogibala temu, ker pač nisem znala (očitno takrat še nisem poštudirala tega, da je vse enkrat prvič )
Potem sem dva dni vadla s tem tipom in si tretji dan poiskala ulov (to so bli časi..)
Potem sem dva dni vadla s tem tipom in si tretji dan poiskala ulov (to so bli časi..)
A goal without a plan is just a wish.
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Pri 13ih letih s sedanjim fantom
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
hm, nekje pri 13 je blo ful fajn... se prav spomnim, kak sem potem šla domov ( ker sva bla pri njem, ker smo se pač že od prej ful družli in sma bla kolega, starši prijatli... ) in sem potem še cel večer in naslednjih dni o tem razmišljala... ah, ja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov