Prvi poljub

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

prvi pravi poljub(french kiss) se je zgodil,ko sem bila stara:

10-12 let
38
5%
12-14 let
250
30%
14-16l et
305
37%
16-18 let
121
15%
pred 10 letom
7
1%
18-...
71
9%
še ni bilo prvega poljuba
31
4%
Skupaj glasov : 823

Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 24. Mar. 2008 16:17

men je pa prov smešn k se spomnem pruga...
bla sm stara 17 let...ful nedostopna zmer neki...po pa enkat smo cev dan neki proslavlal pa od zjutri pil...tko da sm bla tkt že res dost tko dobre vole... blo j pa z enmu k je biv ful starejši od mene...pa spomnem se da sm najprej se upirala neki po se j pa kr zgodl... res da ni blo tko k bi hotla da je sam ni mi pa žov...pa še ful mi j biv ušeč ...
dons k se spomnem tega se res lah nasmejem k sm bla res nerodna pa use...on pa ni vedu da j blo 1 pa pomoje tud dujev ni...
Uporabniški avatar
Nnia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nnia » 24. Mar. 2008 16:24

bla sm stara 14 15 sej nevem čiz točn ..blo je pa pr kolegici doma k je bla glih sama tko da smo šli mal tja mislm sej ubistvu sva šla s tem namenom da bi se to nrdil tja ubistvu :oops:
se pa spomnm da me je blo ful strah hehe
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 24. Mar. 2008 16:26

hihi moj prvi poljub je bil v 6 razredu...francoski....s fantom v katerega sem bila zaljubljena....spomnim se danes kako sem takrat pomislila "a to je tol, sam v filmu lepše zgleda"..pa vsa poslinjena sem bila...ježeš..:)
Uporabniški avatar
BlackPerla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackPerla » 25. Mar. 2008 6:49

Prvič sem se poljubila pri 12.
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 29. Mar. 2008 19:11

pri 17, v eni diskoteki v mb..no ja je blo kr vredu za prvič :)
×star×
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ×star× » 29. Mar. 2008 20:51

heii!
wooow ful sem presenečena nad rezultati :oops: sem mislila da se je vsem tisti prvi kiss francoz zgodil nekje 12-14...ampak vidim da jih je veeč tudi 14-16...jaz sem mela prvega pri 15 in se mi je zdelo ful pozno :oops: :oops:
mislila sem si kaka luzerka sem da se še edina nisem poljubila vse moje sošolke pa razlagale o svojih poljubih....men se je zgodil v prekmurju na noč čarovnic pod rahlim vplivom ampak nič kaj velikega....vedno ga bom mela v spominu ful mi je blo lepo :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
meLchiiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a meLchiiika » 30. Mar. 2008 11:31

prau zanimiv rezultati...moi prui je biu pr 14...pa so mi use sošolke pa frendice še praule o poljubih jst pa tut še edina skor k se še nism kdai...heh...ubistvu pa sploh ni pozno no sam dobr..
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 30. Mar. 2008 20:19

tud moj pr 14ih. ne morm vrjet, da je ze tuk let od tega. je blo pa poleti z nekom, ki sma bla kao skupi en teden. celo en cel teden. in zatem ga nism nikol vec vidla. poletna romanca. blo je lepo. lep spomin mam na to še danes. :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 30. Mar. 2008 20:52

Hm, 13 alpa 14..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 31. Mar. 2008 12:24

uf...to je bilo v začetku osmega razreda z mojim prvim fantom. še zdej se spomnim kako so se mi tresla kolena, ko me je poljubil.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 31. Mar. 2008 16:28

Uhh.... vidim, da nisem edina, ki je prve korake v poljubljanju doživela pri 18ih :). Zgodilo se je med poletjem na bazenu, s fantom, ki je bil eno leto mlajši. Spomnim se, da sva se šla kopat in je pač prišel malo bližje. Postala sem čist trda, ko kamen. Tega ne bom nikoli pozabla. Še rekel mi je, da naj bom bolj mehka :oops: . Drugi poljub je bil že boljši. Ker se med nama ni potem nič razpletlo, sem bila ob naslednjem poljubljanju spet čist trda. Ampak, praksa je potem naredla svoje. Zdaj je zadeva čisto drugačna seveda. Ne bom pa nikoli pozabla svojega prvega poljuba, ko sem bila trda ko kamen ... hehe...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 31. Mar. 2008 16:33

small_star napisal/-a:Uhh.... vidim, da nisem edina, ki je prve korake v poljubljanju doživela pri 18ih :)

nis edina, ki je začela ''pozn'' :P jest sm pr 19 doživela navadn poljubčk in francoza na en dan... pr men doma sva bla (takrt še kot kolega) in se neki po postl valala za foro in se zafrkavala, dalje noben ni upou, pol mej pa presenetu in dau lupčka na ustnce, čez par minut sva se že lizala hehe :D matr mi je blo res lepo... no sej zdej je še lepš, ker sva že mal več kt 5 mescou skupi in se mava suuuupr,s poljubčki pa noben od naju ne špara hehe
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 31. Mar. 2008 16:41

Taprav prvi poljub se je zgodil kaksen mesec pred 15. rojstnim dnem. S prvim fantom, s katerim sva se zdej skupaj. Mi je bil v vseh pogledih prvi. :cool:
Tisto lupckanje samo usta na usta se je pa ze enkrat prej zgodilo.
Uporabniški avatar
Minny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Minny » 18. Apr. 2008 11:10

Prvi se je zgodil pri 14ih če se prav spomnim. Ni pa bil nič posebnega. :D
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kala* » 18. Apr. 2008 13:24

Lih v večinsko skupino padem. Sem bila pa ravno 16 let stara, na eni žurki, čisto tako. Nič posebnega.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov