Prvi poljub

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

prvi pravi poljub(french kiss) se je zgodil,ko sem bila stara:

10-12 let
38
5%
12-14 let
250
30%
14-16l et
305
37%
16-18 let
121
15%
pred 10 letom
7
1%
18-...
71
9%
še ni bilo prvega poljuba
31
4%
Skupaj glasov : 823

**nana**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a **nana** » 14. Mar. 2008 14:17

1 dan pred 14 rojstnim dnevom..z mojim takratnim fantom :D
Bilo je poletje..bila sva v vodi (v morju) in potem se je zgodilo..prvi poljub.. lih sma bla pod polom čist sama.. ja lepi spomini,bilo je res wauu! :oops:
Uporabniški avatar
Lauracosmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lauracosmo » 14. Mar. 2008 14:20

Pr prvem poljubu je najboljš, da si čimbolj sproščen (kar je skor nemogoče) in go with the flow. Ostalo (deveta nebesa) pride samo...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Mar. 2008 15:50

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 14. Mar. 2008 22:03

Zgodilo se je z bivšim sošolcem pr 15ih. Nikoli si ne bi misnla, da se bo lih z njim zgodilo :P Bla sm malo pijana, ne morem niti rečt da sm neki ful uživala kr pač ni bla prava oseba - nisem ga mela rada ku tipa. Ni mi žal, samo tudi neki wow ni blo :? so bli ostali dosti boljši :)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
sweet poison*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet poison* » 14. Mar. 2008 23:27

moi prvi poljub pa se je zgodil prii 13. letih.. s fantom sm hodla kak tedn, pol pa se je ta sramežljiu dogodek le zgodil pred našim vhodom.. bla sm sigurna, da so naju usi sosedi uidli.. in noro ponosna na to :wink:
..a little taste of paradise feels so satisfying.. x3
Uporabniški avatar
evita**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a evita** » 15. Mar. 2008 17:24

moj prvi "tapravi" pa je biu v 1. letniku (z mojim sošolcem, kasneje fantom) na šolski exskurziji v benetkah. pa je biu precejšen polom. najprej je blo precej romantično ko sva se za rokce sprehajala po benetkah. potem pa je sošolka rekla da naj si dava lupčka, da bi naju slikala. jst pa mislm da bo to samo navaden cmok na usta...pol pa mi je on začev jezik tlačit v usta, česar nism prčakvala. in se odzvala z glasim "o fuj"....
in potem smeh od okolice

:oops: :D

je blo pa pol v avtobusu za nazaj tolk bol luštno (ko sm že znala :P )
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 15. Mar. 2008 21:58

Moj prvi poljub je bil konec sedmega razreda, pri 14 fmed počitnicami] in je bilo obupno... pred tem me je bilo malo strah, kako to sploh zgleda, ker nisem imela pojma kako in kaj. in potem se je zgodilo. in ni bilo prijetno. obupno je bilo. :? jaz itak nisem mela pojma, kako to poteka, fant pa še bolj ne :D
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 16. Mar. 2008 12:40

Moj prvi poljub se je zgodil pri 15.ih s tedanjim fantom. Vse skupaj sem si predstavljala povsem drugače, da bo to nekakšen lep občutek, pa to ni blo to. Prvi poljub + jezik mi je porinil v usta, tako da...
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 16. Mar. 2008 12:46

Pri men se je zgodil, ko sm bla stara tam nekje okrog 13. In sm bla na bazenu in mi je bil en tip full ušeč, pa sva mele neke hude eye contact ( :D ).. pol je pa pršu za mano na wc k sm se šla preoblečt in sva pol kr tam pač zasrala. Full romantično pa to ja. :?
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 16. Mar. 2008 13:30

Hahaha, men gre zmeri na smeh, ko se spomnim prvega francoza :D
V 8. razredu smo šli na športni dan na bazen, pa jaz ležim tam na ležalniku in opazujem sošolce, k so lih neki tam v bazenu zganjal z žogo ... in meni pride kar naenkrat na misel, kako neki se je "zares" lizarit ... kar z jasnega neba mi je to šinlo v glavo :lol:
No, in sem se v sekundi odločila za enga sošolca, da sprobam to čudo. Sem ga odpeljala v garderobo in vzela stvari v svoje roke (tako in drugače, hehehe). Je bil tako presenečen, da mu je kar sapo vzelo, revežu. Moram pa rečt, da ni blo slabo. Ni blo preveč slinjenja in rinjenja jezika do goltanca, prav fletno je blo. Pa naslednjič, pa naslednjič ... tud. Pol je on hotu kar hodit z mano, ampak sem se nekaj izgovorila, ne vem več, kako. Nisem imela srca, da bi mu povedala, da sem sam hotla sprobat francoza :D (pol čez mnogo let, ko sem prvič seksala, je bila situacija skoraj identična).
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 16. Mar. 2008 18:30

prvi poljub se mi je zgodil dokaj pozno...ampak je pa bil res nekaj posebnega s fantom ki sem ga mela res rada in sva bila v resni zvezi. in sicer pri 18 letih:)
Uporabniški avatar
monika11
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a monika11 » 17. Mar. 2008 12:11

tudi moj prvi poljub, se je zgodil dokaj pozno..pri 18ih. sicer s tem fantinom nisva pol bla dolg časa skup,ampak je bil lep..oba sva bla dost sramežljiva, pa sva se res čist počasi začela poljubljat, ne kr tko neki na hitr jezik u usta :wink:
mala zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala zvezdica » 24. Mar. 2008 15:01

Moj prvi poljub se je zgodil pri 15 letih z mojim prvim fantom, in sicer v internatu...hodila sva tri mesece.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Mar. 2008 15:08

Madonca...to je bilo še v prejšnjem tisočletju,ahahahahaa :lach:
Mislim da tam prvi letnik ali pa osmi razred...to je tam 14-15 se mi zdi...
Čeprav sem imel že prej možnost...ampak mi punce niso bile všeč(mislim bile so mi...ampak nisem se želel v taki meri ukvarjati z njimi)...ko sem v kolonijo hodil tam ene 12-13....se je ena zaljubila vame ki je bila 15(pedofil ženski)...in je hotela seksati z mano...ampak sem se upiral...čeprav so mi vsi ki so bili v sobi z mano težili naj bom z njo in naj nedolžnost izgubim :irre: Naj povem da sem bil že zelo zgodaj razvit in sem izstopal od ostalih...sem se začel briti že pri 12ih ampak nisem medved drugače...normalno zaraščen moški...
Mislim bil sem potreben itak...ampak me je motilo ker so ženske po meni skakale...vedno so me napadle in name splezale potem pa kaj mi je drugega preostalo kot da sem se lizal z njimi :rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *nobody* » 24. Mar. 2008 15:26

men se je pa prvi poljub (samo kiss na ustnice) pr 15. seprav pred par mesci.
francozz pa v petek :love: wiii
res blo lepo... hehe čeprov sm prčakvala d bo bolše hehe

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov