Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Moj prvi poljub je bil pri mojih 13, in je bil z enim fantom ki je bil starejši od mene, no v glavnem ni bil fajn ker me je tip skori zadušo in jezik porinil do mandeljev . Haha še dobro da so bli drugi fantje bolši kasneje . čene bi obupala hihihi.
Qualis vita finish ita
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
moi prvi poljub se je zgodil pr mojih 12 letih na morju....tip me je sam izkoristu in prvič mi je blo nagnusno....drugič z mojim fantom je blo že bolš sam mi je pa enx k sva se dokončno skregala čizz samozavest uniču k je reku da se je kušvt z mano mora......beed.....in od tkrt naprei sm zafurstriana...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
moj prvi poljub se je zgodil v 7. razredu s sosolcem, ki mi je bil ze zelo dolgo vsec. Men je blo to tko waw, da sva pol zacela hodet in vse
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- BrEsKa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2006
- Kraj: koroska
moj hkrati prvi in tapravi poljub pa se je zgodu pr mojih 15 letih, pravzaprav par dni pred 16 roj dnevom....bilo je super..imela sm sreco,sj je blo to z mojim prvim fantom s katerim sm prezivela lepih 6 mesecev..ni se obneslo..ampak spomin na prvi poljub ostaja;)
- Łußyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2006
Moj pru francoski poljub se je zgodil ko sva bla s sedanjim tipom na prumu zmenku...ampak ni se zgodil lih tisti moment k sva to načrtovala, saj sm stopila na prste na nogah in mu po nesreči "zažvalila" nos ...jah sm mela napačno predstavo o njegovi višini ... no po smehih pa je na vrsto prišu un čist taprav
- Libra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
meni se je zgodilo v osmem razredu. Všeč mi je bil en fant že kr dolgo časa, šla sva tudi že na zmenek, sam naju je blo preveč sram da bi se poljubila. In potem na enem rojstnem dnevu smo se igrali tisto igrico, ko greš v omaro z enim fantom in tam lahko počneš kar hočeš. Sej se ve, da tam je vse naštimano In pol so naju dva naštimali supaj in takrat sva se "morala" poljubit . Bilo je full lepo. Ni bil preveč dolg. Lih prav. Sem pa pričakovala, da bo drugače.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov