Prvi poljub

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

prvi pravi poljub(french kiss) se je zgodil,ko sem bila stara:

10-12 let
38
5%
12-14 let
250
30%
14-16l et
305
37%
16-18 let
121
15%
pred 10 letom
7
1%
18-...
71
9%
še ni bilo prvega poljuba
31
4%
Skupaj glasov : 823

stellina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006
Kraj: somewhere with you

Neprebrana objavaNapisal/-a stellina » 01. Sep. 2006 18:31

em moj prvi kiss je bil pr 13-14 tam nekje... smo mel nek žur za konec počitnic in potem pač se je kr zgodilo z nekim tipčkom ka mi je še zdele tok luškan... ful me je blo strah tko kr pač nisem mela pojma pol je pa use steklo... :D in pole sm se mu vrjetno zdela k budala ka sm mu pol rekla čao in sm šla domow... ne vem več...
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a češpla » 01. Sep. 2006 18:50

Moj je bil tut tam nekje okol 13. Nikol ne bo pozabla! Pa ne zato ker bi blo tok dobr ampak toook mokro...prov poslinu si je ustnce :nein:
Blo je pa za novo leto...
**evchy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a **evchy** » 03. Sep. 2006 11:00

se je zgodil pr 15...z mojim lohka bi rekl temu najbolšmu prjatlu...pač trenutek..hm...mačkene pijanosti..ne da se ne bi nč spomnla...je blo lepo :freude: zgodil se je pa pr enmu kozolcu...heh :lol:
Uporabniški avatar
Little_star
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: ozvezdje

Neprebrana objavaNapisal/-a Little_star » 09. Sep. 2006 12:18

Prvi poljub (francoski) sem doživela pri 14ih letih z eno leto mlajšim fantom. Na žalost mi ni ostal ravno v najlepšem spominu, ker se je tip slinil, sploh pa še takrat nisem resnično uživala v tem. Zdaj si kar želim resnega fanta, ker bi vsak poljub znala ceniti. :respekt:
Vem pa, da se v spolne odnose ne bom spustila tako nepripravljeno kot v french kiss, ker imam nanj slabe spomine.
_mucika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _mucika_ » 09. Sep. 2006 19:43

na moj prvi poljub pa sem čakala vse do svojega 16 leta.......mislim, da sem imela nekje 16 let in pol......
ker sem fuuuuuuuuul sramežljivo bitje in pač sem se izogibala fantom 100 na uro :P.......zdej mi je žal, da sem čakala toliko dosti časa na nekaj tako lepega....... :oops:
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 09. Sep. 2006 22:32

Moj prvi ti. francoski poljub se je zgodil pri 16 letih ( on je bil star 17)v neki metal beznici kamor sem zahajala. Bil je lep in se danes so spomini nanga zelo lepi. ceprav sem bila vrjetno malo "storasta" :).
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 09. Sep. 2006 23:39

Moj prvi poljub je bil z mojim sosolcem, k sm bla stara 14let. Bilo je za novo leto, na enem hribcku k smo gledal ognjemet. Res lepo,takrat carobno-skupi sva bila se pol leta. Nikol pozableno.. :)
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy386* » 19. Okt. 2006 17:37

moj 1. poljub je biu pa pr 17letih u ff s krenim tipom...sploh ne vem več kko mu je blo ime pa kko je zgledu...:D krneki;)
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sascha80 » 20. Okt. 2006 13:32

... hmmmm... kako ga je možno sploh pozabit...? :wink:

blo je na morju.. z enim fantom, ki stanuje v sosednjem kraju, pa sva se slučajno srečala v istem obmorskem kraju, čeprav nisva vedela, da bova oba tam v istem počitniškem terminu. že prej sva bla frenda... sam 'doma', k sva se srečavala, ni ničesar namignil v tisto smer...

mnja, no, sej tud kasneje, po dopustu, sva ostala frenda... čeprav je name potem gledal v malček drugači luči...
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 21. Okt. 2006 13:38

moj prvi poljub sej je zgodil en teden pred mojim 17 rd-jem. vse je blo lepo in ah in nevem kaj se, dokler tip ni navalil da bi se kaj vec... neglede na alkohol, sem bla tolko prisebna, da sem vedela kje je meja. :)
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 21. Okt. 2006 13:43

moj prvi poljub se je zgodil v osmem razredu... z enim fantom, s kirim sva skupi prežvela lep del otroštva... in tud po al pa pred tem nisva nč mela... okus je pa mel po kajmaku :D tega po moje nikol ne bom pozabla :)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 21. Okt. 2006 17:59

moj se je zgodil ko sem bla stara 14 let z prvim fantom.Spomnim se da me je blo kar malo strah in sem odlašala...No ko me je poljubil mi je blo všeč hkrati pa ful čudno.. :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Okt. 2006 20:39

Pri meni se je zgodil pri 13h. Verjetno mi ni treba posebej razlagati, da ni bilo nič posebnega v primerjavi z vsakim naslednjim. :D
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 05. Mar. 2011 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
>Pikica>
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: Štajerka v Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a >Pikica> » 23. Okt. 2006 21:14

Moj prvi poljub se je zgodil pr mojih 15-ih na gozdni poti mal nad domačo hišo v dežju in bil je fantastičeeeeeeeeen :P
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a jeanitte » 24. Okt. 2006 9:57

Moj prvi poljub sem doživela en teden pred mojim 16. rojstnim dnevom, z mojim takratnim fantom. Bil je malo starejši od mene, zato sem verjela da bo stvar izpeljl kot se spodobi... Ampak sem bila kaj hitro razočarana. Ob preveliki količini sline sem mislila le na to, omg, a to je to, tako si pa to res nisem predstavljala. Še sreča, da je bil drugi in tretji in... že malo boljši... Vaja dela mojstra, kajne. :wink:
...if there are roses, they will blossom...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov