Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- stellina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
- Kraj: somewhere with you
em moj prvi kiss je bil pr 13-14 tam nekje... smo mel nek žur za konec počitnic in potem pač se je kr zgodilo z nekim tipčkom ka mi je še zdele tok luškan... ful me je blo strah tko kr pač nisem mela pojma pol je pa use steklo... in pole sm se mu vrjetno zdela k budala ka sm mu pol rekla čao in sm šla domow... ne vem več...
-
Little_star - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: ozvezdje
Prvi poljub (francoski) sem doživela pri 14ih letih z eno leto mlajšim fantom. Na žalost mi ni ostal ravno v najlepšem spominu, ker se je tip slinil, sploh pa še takrat nisem resnično uživala v tem. Zdaj si kar želim resnega fanta, ker bi vsak poljub znala ceniti.
Vem pa, da se v spolne odnose ne bom spustila tako nepripravljeno kot v french kiss, ker imam nanj slabe spomine.
Vem pa, da se v spolne odnose ne bom spustila tako nepripravljeno kot v french kiss, ker imam nanj slabe spomine.
- _mucika_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: primorska
na moj prvi poljub pa sem čakala vse do svojega 16 leta.......mislim, da sem imela nekje 16 let in pol......
ker sem fuuuuuuuuul sramežljivo bitje in pač sem se izogibala fantom 100 na uro .......zdej mi je žal, da sem čakala toliko dosti časa na nekaj tako lepega.......
ker sem fuuuuuuuuul sramežljivo bitje in pač sem se izogibala fantom 100 na uro .......zdej mi je žal, da sem čakala toliko dosti časa na nekaj tako lepega.......
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Moj prvi ti. francoski poljub se je zgodil pri 16 letih ( on je bil star 17)v neki metal beznici kamor sem zahajala. Bil je lep in se danes so spomini nanga zelo lepi. ceprav sem bila vrjetno malo "storasta" .
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
- majchy386*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
- Kraj: lj
moj 1. poljub je biu pa pr 17letih u ff s krenim tipom...sploh ne vem več kko mu je blo ime pa kko je zgledu... krneki;)
- sascha80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2006
... hmmmm... kako ga je možno sploh pozabit...?
blo je na morju.. z enim fantom, ki stanuje v sosednjem kraju, pa sva se slučajno srečala v istem obmorskem kraju, čeprav nisva vedela, da bova oba tam v istem počitniškem terminu. že prej sva bla frenda... sam 'doma', k sva se srečavala, ni ničesar namignil v tisto smer...
mnja, no, sej tud kasneje, po dopustu, sva ostala frenda... čeprav je name potem gledal v malček drugači luči...
blo je na morju.. z enim fantom, ki stanuje v sosednjem kraju, pa sva se slučajno srečala v istem obmorskem kraju, čeprav nisva vedela, da bova oba tam v istem počitniškem terminu. že prej sva bla frenda... sam 'doma', k sva se srečavala, ni ničesar namignil v tisto smer...
mnja, no, sej tud kasneje, po dopustu, sva ostala frenda... čeprav je name potem gledal v malček drugači luči...
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
moj prvi poljub se je zgodil v osmem razredu... z enim fantom, s kirim sva skupi prežvela lep del otroštva... in tud po al pa pred tem nisva nč mela... okus je pa mel po kajmaku tega po moje nikol ne bom pozabla
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Pri meni se je zgodil pri 13h. Verjetno mi ni treba posebej razlagati, da ni bilo nič posebnega v primerjavi z vsakim naslednjim.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 05. Mar. 2011 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
Moj prvi poljub sem doživela en teden pred mojim 16. rojstnim dnevom, z mojim takratnim fantom. Bil je malo starejši od mene, zato sem verjela da bo stvar izpeljl kot se spodobi... Ampak sem bila kaj hitro razočarana. Ob preveliki količini sline sem mislila le na to, omg, a to je to, tako si pa to res nisem predstavljala. Še sreča, da je bil drugi in tretji in... že malo boljši... Vaja dela mojstra, kajne.
...if there are roses, they will blossom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov