Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
ha ha zanimiva tema..
No ja tud pr men se je french kiss zgodiu v prvem letniku srednje sole..pr 15 letih..
Blo je pa z prvim tipom...v tivoliju sva se dobila..prinesel mi je rdečo vrtnico v "paketu" z french kissom..no ja..blo je zanimiv... ..Zveza je trajala 2,5 mesca..
No ja tud pr men se je french kiss zgodiu v prvem letniku srednje sole..pr 15 letih..
Blo je pa z prvim tipom...v tivoliju sva se dobila..prinesel mi je rdečo vrtnico v "paketu" z french kissom..no ja..blo je zanimiv... ..Zveza je trajala 2,5 mesca..
- ***mecena***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
moj prvi pravi francoski kiss je biu v sedmem razredu al v osmem sicer sma pa v četrtem razredu z mojim takratnim "pobom" probavala neki,ampak nisem mela nobenga filinga da je tist ka bi reku da je res francoski kiss...
tak,da smatram da v sedmem klasu...
tak,da smatram da v sedmem klasu...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moj prvi taprau kiss je biu pa u osmem klasu, z mojim takratnim tipom, s katerim sm bla 3X! Sej sva bla žiučna, k nisva vedla kko to gre, k je blo prvič za oba, sam sva neki pol skp spacala. Sm ga pa js "vodila" Najlepši kiss je biu pa čist ta prvi kiss z mojim zdejšnjim, prvi dan k sva se dubila, me je pred stolpnco neprčakvan zažvaliu in morm rečt, da sm bla čis očarana in pjana od lubezni-tko kt dons
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Prvi pravi poljub sem doživela pri 14-ih letih v 8. razredu. Bilo pa je na rojstnodnevni zabavi ene sošolke. Zgodilo se je čisto spontano. Priznam pa, da sem bila malo pijana. Vem pa, da mi je bilo fajn in všeč. I love kissing.
Lp,
K.
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
ah prvi poljub.. nekje začetek 7. razreda, pa mislim da smo bli lih v šoli v naravi.. blo mi je pa čudno.. ful
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
BaByKa89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
prvi poljub sem dobila v 7. razredu z eno leto starejšim prijatlom. že prej sma bla ful dobra kolega in še zdaj sma. bla sem čist nora na njega in tega poljubčka ne bom nikoli pozabla čeprav je bil prvi in zadni od tega fanta blo je pa super čeprav nisem mela pojma
bodi kar si, ostalih je tako ali tako že preveč...
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
dobila sm ga od bivšega nekje sred osmega razreda...vse se še točno spomnem...jst sm se full obremenjevala kako bo vse skupi izpadlo (on je bil itak takrat že 18 star tko da se pomojem ni preveč obremenjeval) ampak na koncu je blo vse prou fajn.
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst mam svoj prvi poljub v lepšem spominu, k pa prvi sex! Stara sem bla 13 let in ful zalublena v enga fanta, on je bil pa 14. Tko ob večerih smo se zmer zbral na klopcah, pa se družl Pol me je pa povabu na eno vožnjo s svojmu bmx-om Bla je že noč, šla sva pa sedet na en travnik in sva se neki pogovarjala...pol se je pa zgodil...ful je blo dobr Celo noč nism mogla spat od veselja, se mi je zdel, da kr sanjam...no čez čas je bil pol ta tip my fuck buddy.
- *chocholate*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2006
Js sm pa prvi poljub dobila od 22 letnega tipa(js sm bla 14)in najprej sm mislna da hoče še kaj več(oba sva bla zloooo pijana ),ker se mi je zdelo precej neverjetno da bi bla ušeč 22letnemu tiplu...potm sm ugotovila da ni tko,ampak useeno se nama ni izšlo-skupi sva bla še 1 mesc pol...
mam pa ga spravljenga u dobrem delu spomina pa tud tega se spomnem da nism bla ful živčna al karkol(verjetno zarad pijače),sm vem da sm ful več pričakvala od tega poljuba k usi tok zlo govorijo o tem...
useen je blo dobr
mam pa ga spravljenga u dobrem delu spomina pa tud tega se spomnem da nism bla ful živčna al karkol(verjetno zarad pijače),sm vem da sm ful več pričakvala od tega poljuba k usi tok zlo govorijo o tem...
useen je blo dobr
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov