Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metulchica - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2006
blo je poleti med 5. in 6. razredom... me je en malo starejši od mene kao učil takrat mi je blo fajn, samo ko se zaj spomnim... nikoli več nebi kaj takega nardila.
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
pri meni je blo nekje konec 7. razreda.. vem da me je blo ful strah & mi je srce razbijalo ko noro.. ampak se ful mal od tistega poljuba spomnem, vem samo da sm si drugac predstavljala use skup..
drugac pa 4., 5. tam je blo boljs pol ze use skup hehe..
drugac pa 4., 5. tam je blo boljs pol ze use skup hehe..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
- MonaLisa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
Jst sm ga pa dobla pr 18ih Tud dokaj pozn, ampak se je splačal počakat.. Se še zmer splača (vsak dan ) Blo je pa na lep poletni večer, najbl romantičn trenutek, najbolj vesel trenutek mojga življenja ja, še zmer sm kr v rožcah k na to pomislm
-
#naranja# - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Maribor
moj se je pa zgodil v 7. razredu pa končnem izletu na šolskem igrišču pod eno češnjo s takratnim fantom.... joooj... kak opica sm bla! najprej sm se psihično pripravljala 3 mesce pa še vedno ni in ni šlo. pol sm se pa razkurla, ker mi je sošolc reko, da sm taka prpa, da kr joj. in sm poklicala tega fanta pa mu povedla, da bi se rada lupčkala. in da je do tega končno prišlo, se je tam pod češnjo matral 2 ure, ker sm mela take izpade. trajalo je tak neki 3 sekunde, občutek je biu ogabno slinast. kot da bi svoj jezik poslala v nek doooolg tunel. po treh sekundah sm ga pa porinla vstran (tipa) in mu rekla, da se ne bom nikol več pogovarjala z njim. kolegice, ki so me čakale, pa so misle, da sm ži kr nedolžnost z njim zgubla, kr je tak dolgo trajalo. ogabno v glavnem. 2 leti sm rabla, da je prišlo do 2 francoza in tut ta je biu ogabn.... vsaj za moje pojme. čeprav je biu tip kr izkušen. ampak meni se to ni dopadlo. pol je pa prišo tisti ta pravi..... ja.... od takrat naprej se pa rada lupčkam.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
blo je konc 7ga razreda, k smo šli s z razredom v šolo v naravi... blo je ful lepo... s tipom, k sva si bla že dolg časa ušeč... pol sva kao neki mela zdej sva pa ful dobra frenda
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Pri meni tudi nekje v prvem letniku SŠ... Prej nikogar nisem pustila blizu.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
1.polub je bil v 8.razredu za moj rojstni dan s tipom v katerga sm bla takrat zalublena. Bil je najbol popularen na soli in valda je blo use se bol hudo... In vete kako je blo - na 3,4 zdaj umiram od smeha k se na to spomnem... sam ni mi zou. skupi sva bla okol 3mesce.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
prvi frenč kis se je zgodil mislm da pr 16ih... k sm šla prvič v coyota-grosuple... z enim tipom, k ga pol itak nism več vidla... ime mu je blo toni iz nm-pa sj to nobenga ne zanima ... mislm, da mi je šlo kr na jok, k nism vedla, kaj nj počnem ampak pol sva se najdla in mi je blo kr u redu
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tapru je biu tak polom...tip je biu 1let mlajši jz tut nism mela pojma tko da to sploh ni biu kiss ampak ne vem kako bi temu rekla grozn in pol naju je en sošolc vidu in je pršlo še ene par sošolcou pa tko pol še en folk in pol se je neki časa sam o tej polomiji govoril aja blo je pa na šolskem plesu
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ojej groza. Moj prvi francoski poljub je bil za novo leto v 2. letniku SŠ... bla sem mal pod vplivi alkohola in en tip me je ful pecal pa sem poj končno popustila sam blo mi je pa grozen k nisem mela pojma kaj nej delam, jezika pa pomoje sploh nisem uporabljala ... vem sam, da mi poj ni blo jasn, ko se kdo lah tko lupčka od vse tiste sline.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov