Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Moj prvi pa se je zgodil ko sem bila stra 14 let, na enem kresovanju.
Fant mi je biv všeč celo OŠ, ta poljub pa mi ni pomenil nič, ker sem vedela, da hoče nekaj več in da se to ni zgodilo ker bi me imel on rad.
Še zaj sem jezna nanj ker mi je ukradel prvi polub, ki sem ga pazila za kakšnega posebnega fanta
Fant mi je biv všeč celo OŠ, ta poljub pa mi ni pomenil nič, ker sem vedela, da hoče nekaj več in da se to ni zgodilo ker bi me imel on rad.
Še zaj sem jezna nanj ker mi je ukradel prvi polub, ki sem ga pazila za kakšnega posebnega fanta
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
am..v 7. razredu se mi zdi..en sošolc ko sm mu bla skoz všeč se je na avtobusu ko smo se vračali iz izleta vsedu poleg mene in se kr spravu na delo enih par sekund sm sodelovala pol pa : wa ka jz delam fuj (ker mi ni biu nikol všeč) , in je blo konec u glavnem ni to nek extra spomin
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
bla sem šesti razred.... tip mi v bistvu sploh ni bil tolk všeč.. šlo je le za dokazovanje sošolkam, da lahko dobim tistega tipa... hehe.. kako otročje.. in tudi v poljubu nisem uživala... kr neki mi je bilo... komej sem čakala, da opraviva
My dreams are my reality...
-
tilka - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2005
prvi poljub....hmmm...v sedmem razredu s tipom ki je bil v osmem in sva
se kurla že kr ene pol leta in sicer na šolskem plesu za valentinovo...
najprej vrtnica potem ples in med tem poljub...mmm, počutila sem se kot
pepelka ki je najdla svoj čeveljček...
uf, a je lohk še bolj osladno
se kurla že kr ene pol leta in sicer na šolskem plesu za valentinovo...
najprej vrtnica potem ples in med tem poljub...mmm, počutila sem se kot
pepelka ki je najdla svoj čeveljček...
uf, a je lohk še bolj osladno
here comes the rain again...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Moj 1 pravi poljub je bil med 1 in 2 letnikom (poletne počitnice) prišel me je iskat k meni domov in me peljal v mesto na zabavo, mislim da je bila Kranjska noč in ko sva se sprehajala po mestu me je najprej prijel za roko in nato sva šla za neko stavbo tam me je pa uprašal če mi lahko da lupčka pa sm misla da pač taga navadnga tko da sm bla kar šokirana ni mi blo jasno kaj dela,sam je biu pa lep
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
moj prvi pravi poljub se je zgodil z mojim prvim tipčkom s kateri sva bla full zalublena in je blo vsae tko kt more bit...šla sva na pijačko po pa še v kino in se je tm zgodil vse ob pravem času...najprej sva bla mal nerodna pol je blo pa vse full lepo
-
*barby* - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2006
man je pa moj prvi kiss ustou v zlo lepem spominu...pla sm pa na počitnicah v prekmurju in smo hodil 14 dni vsak dan v terme banovci in tam sva s sestrično spoznale 2 fanta...in zadnji dan sem dobila zelooo lepep poljub za slovo... sam smo bli pol usi užaljeni k sm mogla jt jst nazaj u lj...
lepi spomini ostanejo
lepi spomini ostanejo
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
jst sm ga pa dobila glih z silvestrovo, ubistvi je bil silvesterski kiss... waaa ke lepo je blo
drgač pa pri 14 letih, ko sm se dobila s tipčkom k sva se prej ful menla pa mutla in takrat dobila e ja ta kiss mi bo zmeraj ostu v spominčku...
drgač pa pri 14 letih, ko sm se dobila s tipčkom k sva se prej ful menla pa mutla in takrat dobila e ja ta kiss mi bo zmeraj ostu v spominčku...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov