Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Špels*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2005
Jas pa sem dobila prvi "french kiss" pri 14-ih. Blo mi je ful fajn. Zgodilo se je na "plesu". Za njega ni blo prvič in seveda je ugotovil, da za mene je. Od takrat mi je še večkrat "ponudil" vadbo, ki sem jo seveda sprejela. Bil mi je ful všeč! Tak da moj first kiss je bil odličen:
- ROMANA20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2005
moj prvi poljub..ja z osebo ki sm jo imela tako rada, pa me ni sprejel ker je 10 let starejši od mene..zame je bil takrat najlepši trenutek ko me je sva bla na sprehodu ponoči v naravi, in kr naenkrat sva se zalizala..in to je trajalo 1,5 ure..prvi poljub..tako sladek..še zdaj se ga spomnem..bilo je tako čarobno ozračje, kot da se nebi nikoli to zgodilo..sanjsko..sanjsko zato ker poljuba od tiste osebe nism več nikoli dobila, in nekoč mi je bila tisto njegova največja napaka v življenju-moj prvi poljub:(
- zlomljena srčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
em,.,, jaz sem dobila prvi francoski poljub, ko sem bla stara hm.. okoli 13 let 14 ne vem točno,.. s tistim fantom sva hodila 2 leti,.. in enkrat se je moralo zgoditi lol... poljub pa je bil bljek,.. hehe, slinavi, .. zgodilo pa se je tako, da sva bila pod odejo v bratovi sobi, in jedla sva bobipalčke saj veste kako to gre , sedaj so moji poljubi lepši in izkušeni,. hhiihi
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
moja prva ljubezen... moj prvi poljub. ne vem ce me je se kdaj v zivljenju tulk spodnesl...
lahk sam recem.... da je blo preeekrasno :knuddel:
lahk sam recem.... da je blo preeekrasno :knuddel:
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Prvega poljuba se spomnem...blo je konc 8 razreda mnda...ni blo kej preveč lepo...blo je gadno
Tak da na to poskušam pozabit, čeprav moj najlepši poljub, tega se pa večkrat spomnem, s kom pa kdaj pa ne bom povedala Ker ni treba da vse vete Blo je uglavnem enkratno in nepozabno... vse je blo popolno...od okolja, osebe, feelinga...skratka lepo je blo...
Tak da na to poskušam pozabit, čeprav moj najlepši poljub, tega se pa večkrat spomnem, s kom pa kdaj pa ne bom povedala Ker ni treba da vse vete Blo je uglavnem enkratno in nepozabno... vse je blo popolno...od okolja, osebe, feelinga...skratka lepo je blo...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
iemla sem jih 13..bilo pa je na šolskem plesu...v tistega fanta sem bila full zaljubljena...nikoli ne bom pozabila...mislim,da kar tri dni nisem prišla k sebi..tako je bilo lepo...sem se prej obremenjevala s tem..pol pa je kar samo od sebe steklo...pa tisti metulčki v trebuhu...noro v glavnem...še sedaj ko ga včasih vidim se spomnim na to...pa je že 8 let od tega...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
monroeGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubjana
moj prvi poljub se je zgodil pr men doma pr 16-ih, men je je biu prvi njemu pa ne, jz sm ga načrtovala zato, ker sva se pred tem pogovarjala o tem in je reku da tok doug se z nobeno ni prijateljeval ne da bi biu skp z njo, tko da sm se mau ustrasla, da bi se navelicu cakanja nerodnosti ni blo, moram pa rect da je bla trema pristotna v najvecji mozni meri spomnem se da sm se pogovarjala s kolegicami kako pa kai, pa kam z jezikom, pa take. pol pa k se je zgodil je pa ostalo prslo samo od sebe.ubistvu je mogu sam en se nagnt naprej in se dotaknt druzga vse ostalo je pa prslo spontano. blo je pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lepo res
ps. s tem fantom k sm dozivela prvi poljub sm ostala v vezi dve leti pa devet mescov
ps. s tem fantom k sm dozivela prvi poljub sm ostala v vezi dve leti pa devet mescov
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]