Prvi poljub

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

prvi pravi poljub(french kiss) se je zgodil,ko sem bila stara:

10-12 let
38
5%
12-14 let
250
30%
14-16l et
305
37%
16-18 let
121
15%
pred 10 letom
7
1%
18-...
71
9%
še ni bilo prvega poljuba
31
4%
Skupaj glasov : 823

Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 15. Sep. 2010 9:30

Rollin #2 napisal/-a:Vseeno boljse kot ali ti lahko ukradem poljub. :D

Kaj to boljše?
beliangel1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beliangel1 » 17. Sep. 2010 14:07

hmm..moj prvi poljub je bil neki posebnega mislim da nekje pri 17 letih..predvsem pa s fantom v katerega sem bila zaljubljena da sem zvezde videla.
zgodilo se je med sprehodom...in res mi je ostalo v spominu da je bil december.kr je blo tolk lučk in celo mesto okrašeno..
in mene strah, da se nebi znala poljubljat..:D
se še zaj spomnim, da sem bla čist mehka:)
ampak je bil res sanjski poljub in mi je in bo ostal v spominu....:)
Uporabniški avatar
*tHe. bLuE. sKy.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *tHe. bLuE. sKy.* » 17. Sep. 2010 14:46

Jaz pa prvega poljuba še nisem doživela... Stara sem 18 let in še vedno čakam na ta trenutek... :love:
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 17. Sep. 2010 16:42

Na zabavi pred kakima dvema letoma pa pol, ko sem bla stara 14. Se je kr zgodilo povsem nepričakovano s tipom, ki ga sploh nisem hotla :roll: Ampak ni blo tak slabo.. sam sma bla oba malce alkoholizirana, tako da se to kar bi moglo bit čaroben trenutek očitno zapravla za brezveze :)
Uporabniški avatar
cdefgahc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a cdefgahc » 17. Sep. 2010 17:30

moj pa se je zgodil, ko sem bla v 7 razredu OŠ. z mojim prvim fantom, k me je kr nekej časa osvajal in sva se skoz preko telefona pogovarjala, no poj sva se pa nekega lepega dne prek sms-a zmenila, da postaneva par. :D in ko sva se naslednji dan z avtobusom peljala iz šole sva sedela skupej, in jst sm šla prej dol kot on, in ko sm že vstala da grem, je reku: a mi daš lupčka? jst pa čist presenečena, pa rečem, ja ok pa se nagnem k njemu, da mu dam lupčka na lička, on je pa imel v mislih na usta in na koncu je izpadl zelo čudno :oops: :D
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 17. Sep. 2010 21:22

...pijan in pobruhan...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Sep. 2010 0:46

jz pa štejem za svoj prvi pravi poljub, poljub ko sem imela sedem let - on jih je imel 11. Bil je na usta - ampak seveda ni bil frenchie... Bil je pa s fantom s katerim sem celo otroštvo visela nonstop skupaj in se mi zdi da je prvi poljub pripadal resnično pravi osebi. :P

Prv frenchie jebil kar nekaj -sploh v primerjavi s tem 'navadnim' prvim. :oops:
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 20. Sep. 2010 11:58

..ful prepozno!

mi je mal žal za tistimi piflarskimi srednješolskimi leti, ki sem jih preždela za zvezki in zamujala velik življenja. no, sej se mi je pol dogajal :)
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 30. Nov. 2010 7:55

moj se je pa zgodil v postelji, pred spanjem, na novoletni večer. Stara sem bila pa 17 let. Je blo pa malo čudno, ker nisem vedela kaj točno naj počnem, pa še v dost čudnem položaju sem bila :D
Da ne govorim, da v tistem trenutku nisem bila edina, ki je to počela. Z istim fantom :mad: Hja, tudi taki obstajajo :evil:
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Lilly.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilly. » 16. Dec. 2010 16:41

Moj prvi poljub je bil, ko sem bila stara 16 let. Pač je bil en tip, k sva se ful štekala in sva šla na en party(no ni bil lih en party :D) in tm me naenkat poljubu(pomoje je bil vame ;)). Ful je blo cute. Še zdej se spomnem kot, da je blo učeri ^.^
Ene moje frendice so se že pri 11 letih poljubljale, jz sm takrt bla mal sramežljivka :D
love is love, i love my love, my love is you, so i love you
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 09. Apr. 2012 13:38

Moj prvi poljub oz. francoski kiss je bil pri ene 13-14 letih. Vseen če ga nebi blo. :D Takrt sm se dobila s tipom, ki je bil kr ene par let starejši od mene... Tip je bil ves slinast haha :D Pa tolk me je držu ko ne vem kaj... jao prov prisiljeno sm se počutila, ker me kr ni hotu izpustit tko, da sm komi zadihala. :hmph:
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 09. Apr. 2012 15:14

Moj prvi poljub je bil z najboljšim prijateljem... ko sva bla stara 12. No, na kresovanju za prvi maj sva se midva odločla, da bi bla par. In ko so naslednji dan to zvedli vsi ostali v skupini, sta naju izzivala, da si morva dat lupčka, da dokaževa, da je res. Pa sva dokazala. Je bil pa lep prvi poljub in mam fajne spomine.
p.s. Sicer sva potem vse do polnoletnosti bla prijatelja...je bil pa on tudi prvi fant s katerim sem spala.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 09. Apr. 2012 15:46

moj prvi je bil pri 12ih, s tipom iz IRCa :D sva se dobila, šla k njemu domov, je naštimal "najin" komad, ki se je vrtel znova in znova :D nato me je porinil ob steno in se je začelo...nadaljevalo pa v postelji in trajalo kakšno uro, dve (samo poljub, da se razumemo :D)
se pa nisem nikol obremenjevala, če to znam delat al ne, ali kako bo izpadlo..ma blo je noro dobro, nebom pozabla, NIKOL :love:
Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Stina3 » 09. Apr. 2012 15:55

Pri sedemnajstih, ker sem se dolgo jajckala in se bala, da se ne bom znala poljubljati. Tako sem spustila dosti priloznosti in se nazadnje poljubila s fantom, do katerega mi ni bilo ravno veliko. Butara. :roll:
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 09. Apr. 2012 17:48

Pri 13-ih ko smo se kao parčkati začeli, po enem tednu pa me je itak pustu. Resnico in izziv smo se šle pa sem mela za izziv če ga upam jas prva, in sem ga sam itak nisem znala kaj naj sploh, kriza ;)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]