Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 347 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
- Anii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2010
- Kraj: Maribor :*
Moj prvi poljub ta pravi je bil 5. 5. pri mojih 12 letih. Se še spomnim, da sva bila na nogometnem stadionu in je bila z menoj moja "bestika". Sem znala s prve. Pa itak, to imaš baje v genih.
"Če želiš kupiti ljubezen za denar, kupi pudeljčka!"
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Moj
Zadnjič spremenil Maruša Habot, dne 03. Okt. 2018 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Kraj: Hrastnik
Stara sem bila 14 let in pol, šli smo se neko igro, pri kateri si se moral lupčkat.
Najinih lupčkov je bilo točno 7, zadnji trije pa so bili že kar pravi. Zaradi teme pa razlike nihče drug ni opazil. Bilo je super in tega dogodka se zelo rada spominjam, saj sem bila v tega fanta močno zaljubljena...
Najinih lupčkov je bilo točno 7, zadnji trije pa so bili že kar pravi. Zaradi teme pa razlike nihče drug ni opazil. Bilo je super in tega dogodka se zelo rada spominjam, saj sem bila v tega fanta močno zaljubljena...
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
Moj prvi poljub je bil pa res tak, da si ne bi nikol misnla. Kot majhna sem bla fuul sramežljiva pa ne glih neki prevč "out front". In pol, glih po konc 9. razreda, sm doživela prvi poljub, od fanta, ki sm ga že neznam kolk let na skrivaj opazovala in to čisto nepričakovano... joooj Do takrat najlepši trenutek mojega življenja. Sicr nisma bla skp al pa kj takega, ampak...ne res nepozabno
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
toty, kraje so nemoralne in družbeno nesprejemljive, tako je tudi s krajami poljubov...poljube se krade le v romantičnih filmih, kjer scenarij že vnaprej predvideva, da bo ženska za stvar....
pa ne sprašuj v drugi temi, če smo ti že v prejšnji odgovorili na to vprašanje...
pa ne sprašuj v drugi temi, če smo ti že v prejšnji odgovorili na to vprašanje...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni se ne zdi slabo, da se vpraša. Da se malce "pripraviš"
Samo ne predstavljam pa si, da fant pri 18+ reče "Ti lahko ukradem poljub?". Pomoje bi padla v smeh.
Samo ne predstavljam pa si, da fant pri 18+ reče "Ti lahko ukradem poljub?". Pomoje bi padla v smeh.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 347 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov