Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
Kdaj se je zgodil vaš prvi poljub(starostno)?je bil pričakovan?je bilo kaj nerodnosti?ali kaj treme pred tem kako se poljubljati?vam je kdo svetoval ali kako ste vedele kako se poljubljati?
moj prvi pravi poljub se je zgodil pri 16 letih!bila sem malo pijana in se je dogajal zlo spontano!pred poljubom se večkrat premišljevala kako bo izpadlo,vendar ko je napočil tisti trenutek sem se samo prepustila toku!vendar je fant vedel(razbral iz poljuba), da je to moj prvi poljub!
spomnem se pa še vsega..lokacije,fanta,družbe,....
moj prvi pravi poljub se je zgodil pri 16 letih!bila sem malo pijana in se je dogajal zlo spontano!pred poljubom se večkrat premišljevala kako bo izpadlo,vendar ko je napočil tisti trenutek sem se samo prepustila toku!vendar je fant vedel(razbral iz poljuba), da je to moj prvi poljub!
spomnem se pa še vsega..lokacije,fanta,družbe,....
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Moj prvi poljub se je zgodiu v osmem razredu..., je bil čist nenačrtovan, bla sm pa fullll zaljubljena v tega Boštjana, vsega se še zdej točno spomnem, oba sva bla mal živčna, ker je blo za oba prvič, ampak je blo pa čist sweet Tega res ne bom nikol pozabla...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Moj je bil pa ogaben! Stara sm bla 11 in sm kao hodila z enim k je bil 15 al kok. No in pol smo se neki zajebaval in smo se kao skrival in je pršu na skret za mano - tok je smrdel pa res je ogabn ambient za lupčkat se. No nikol več nism dožvela česa tok ogabnga! Res je blo bad. In tkrt sm si rekla: NIKOL VEČ! No z njim res ne! Čeprow pol čez 2 let sva bla spet skp in tkrt je blo mal bolš! Usaj neki!
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
anneta - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
Prvi poljub se je zgodil konec osmega razreda, fant mi je bil zelo všeč in sem vesela, da je ravno on tisti, ki me je prvi poljubil. Spomnim se, da mi je bilo všeč in, da je kar trajalo in trajalo. Sem bila zaljubljena vanga do ušes in zato mi je bilo tako lepo .
Ne trudi se preveč, najboljše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ!
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
moj se je zgodil k sm bla stara 13 let. bla sem u Cateskih toplicah s sestricno ki tam blizu zivi. Spoznale sva 3 fante mal starejse. In naslednji dan ko sva prsle me je sestrcna pustila samo v bazenu in takrat se je zgodilo.
Med poljubom sem samo razmisljala: WAW moj prvi poljub!
Tip me je sicer samo izkoristu , pa še biv je navadni kreten, ker je hotu še marsikaj drugega kot pa samo poljub, samo mu nisem pustila in se ga začela izogibat..
Sicer mi ni zal, amapk vseeno je bil moj prvi navadni kreten!
Med poljubom sem samo razmisljala: WAW moj prvi poljub!
Tip me je sicer samo izkoristu , pa še biv je navadni kreten, ker je hotu še marsikaj drugega kot pa samo poljub, samo mu nisem pustila in se ga začela izogibat..
Sicer mi ni zal, amapk vseeno je bil moj prvi navadni kreten!
- lejc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2004
- Kraj: lj
Jat sm pa pru kiss dožvela pr 16ih in to v kinu z mojim bivšim tipom. Spomnm se d je blo ful lepo pa tud tkrt sm pomisnla: "Wau kok gladko!" Sej vem mau smešn ja!
Sčasoma vzljubimo stvari, ki smo jih nekoč sovražili
in zasovražimo stvari, ki smo jih nekoč ljubili.
in zasovražimo stvari, ki smo jih nekoč ljubili.
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
moj prvi poljub se je zgodil pri 12 al 13 se niti ne spomnim več. v tistega fanta sem bila ful dugo "zaljubljena" no in potem sma začela hodit, pa mi je dal tisti prvi poljub. naslednji dan pa sem ga pustal, ker sem zvedal, da je navadni prasec.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
moj prvi pojub se je zgodil ko sem bila stara 12,on pa nekaj več, bilo me je grozno strah kako bo ker jaz tega ne znam, po poljubu sem brez besed pobegnila domov ker me je bilo sram, tipček si je najbrž mislil da sem trapasta ker me je po tistem več ali manj ignoriral in med nama je bilo konec. :bussi:
- Klaudia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst sm bla v 1. letniku. Hodila sem s sošolcem in sva med računalništvom mal ušla iz učilnice in šla v en parkec pred šolo, pol se je pa dež uscal sva pa čakala pod drevesom brez dežnika. In pol se je zgodil.
Ustvarjeti! To pomeni dvakrat živeti! (Camus)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]