Prvi poljub
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Larissa_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
men je pa prov smešn k se spomnem pruga...
bla sm stara 17 let...ful nedostopna zmer neki...po pa enkat smo cev dan neki proslavlal pa od zjutri pil...tko da sm bla tkt že res dost tko dobre vole... blo j pa z enmu k je biv ful starejši od mene...pa spomnem se da sm najprej se upirala neki po se j pa kr zgodl... res da ni blo tko k bi hotla da je sam ni mi pa žov...pa še ful mi j biv ušeč ...
dons k se spomnem tega se res lah nasmejem k sm bla res nerodna pa use...on pa ni vedu da j blo 1 pa pomoje tud dujev ni...
bla sm stara 17 let...ful nedostopna zmer neki...po pa enkat smo cev dan neki proslavlal pa od zjutri pil...tko da sm bla tkt že res dost tko dobre vole... blo j pa z enmu k je biv ful starejši od mene...pa spomnem se da sm najprej se upirala neki po se j pa kr zgodl... res da ni blo tko k bi hotla da je sam ni mi pa žov...pa še ful mi j biv ušeč ...
dons k se spomnem tega se res lah nasmejem k sm bla res nerodna pa use...on pa ni vedu da j blo 1 pa pomoje tud dujev ni...
-
BlackPerla - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
- Kraj: Celje
Prvič sem se poljubila pri 12.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
pri 17, v eni diskoteki v mb..no ja je blo kr vredu za prvič
- ×star×
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2007
heii!
wooow ful sem presenečena nad rezultati sem mislila da se je vsem tisti prvi kiss francoz zgodil nekje 12-14...ampak vidim da jih je veeč tudi 14-16...jaz sem mela prvega pri 15 in se mi je zdelo ful pozno
mislila sem si kaka luzerka sem da se še edina nisem poljubila vse moje sošolke pa razlagale o svojih poljubih....men se je zgodil v prekmurju na noč čarovnic pod rahlim vplivom ampak nič kaj velikega....vedno ga bom mela v spominu ful mi je blo lepo
wooow ful sem presenečena nad rezultati sem mislila da se je vsem tisti prvi kiss francoz zgodil nekje 12-14...ampak vidim da jih je veeč tudi 14-16...jaz sem mela prvega pri 15 in se mi je zdelo ful pozno
mislila sem si kaka luzerka sem da se še edina nisem poljubila vse moje sošolke pa razlagale o svojih poljubih....men se je zgodil v prekmurju na noč čarovnic pod rahlim vplivom ampak nič kaj velikega....vedno ga bom mela v spominu ful mi je blo lepo
-
meLchiiika - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
prau zanimiv rezultati...moi prui je biu pr 14...pa so mi use sošolke pa frendice še praule o poljubih jst pa tut še edina skor k se še nism kdai...heh...ubistvu pa sploh ni pozno no sam dobr..
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
tud moj pr 14ih. ne morm vrjet, da je ze tuk let od tega. je blo pa poleti z nekom, ki sma bla kao skupi en teden. celo en cel teden. in zatem ga nism nikol vec vidla. poletna romanca. blo je lepo. lep spomin mam na to še danes.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Uhh.... vidim, da nisem edina, ki je prve korake v poljubljanju doživela pri 18ih . Zgodilo se je med poletjem na bazenu, s fantom, ki je bil eno leto mlajši. Spomnim se, da sva se šla kopat in je pač prišel malo bližje. Postala sem čist trda, ko kamen. Tega ne bom nikoli pozabla. Še rekel mi je, da naj bom bolj mehka . Drugi poljub je bil že boljši. Ker se med nama ni potem nič razpletlo, sem bila ob naslednjem poljubljanju spet čist trda. Ampak, praksa je potem naredla svoje. Zdaj je zadeva čisto drugačna seveda. Ne bom pa nikoli pozabla svojega prvega poljuba, ko sem bila trda ko kamen ... hehe...
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
small_star napisal/-a:Uhh.... vidim, da nisem edina, ki je prve korake v poljubljanju doživela pri 18ih
nis edina, ki je začela ''pozn'' jest sm pr 19 doživela navadn poljubčk in francoza na en dan... pr men doma sva bla (takrt še kot kolega) in se neki po postl valala za foro in se zafrkavala, dalje noben ni upou, pol mej pa presenetu in dau lupčka na ustnce, čez par minut sva se že lizala hehe matr mi je blo res lepo... no sej zdej je še lepš, ker sva že mal več kt 5 mescou skupi in se mava suuuupr,s poljubčki pa noben od naju ne špara hehe
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
Taprav prvi poljub se je zgodil kaksen mesec pred 15. rojstnim dnem. S prvim fantom, s katerim sva se zdej skupaj. Mi je bil v vseh pogledih prvi.
Tisto lupckanje samo usta na usta se je pa ze enkrat prej zgodilo.
Tisto lupckanje samo usta na usta se je pa ze enkrat prej zgodilo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]