Prvi poljub

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

prvi pravi poljub(french kiss) se je zgodil,ko sem bila stara:

10-12 let
38
5%
12-14 let
250
30%
14-16l et
305
37%
16-18 let
121
15%
pred 10 letom
7
1%
18-...
71
9%
še ni bilo prvega poljuba
31
4%
Skupaj glasov : 823

Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_lady » 05. Feb. 2006 15:40

jaz sem pa prvega ta pravga lupčka dobila na železniški postaji ko sma z frendo čakale na najina tipa. :)
sicer sem se sprva obotavljala pol pa sva le
blo mi je blazno nerodno :oops:

sam zdaj ko pa imam že prakso se pa kar ne morem ustavt :evil: :wink:
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
magpie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a magpie » 06. Feb. 2006 9:42

....
Zadnjič spremenil magpie, dne 20. Jun. 2011 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 07. Feb. 2006 15:47

moj prvi poljub tisti ta pravi je bi pri 14 letih in vem da mi je blo ful nerodno. takrat sem imela prviga fanta. bila sva v parku in ko sva končno bila malo sama sva se nahitro polubila in sem pol če se spraševala pri sebi kaj bi lahko blo bolše ali sem nardila prav :lol:
v glavnem ful prikupno.
vem pa da sem dobila tudi takiga lupčka maminiga v vrtecu. :D
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 07. Feb. 2006 17:15

moj prvi je bil pr 12 z fantom iz milana... v angliji sva se spoznala in se ful zalubla... kokr se pac takrt lah, k si se otrok...

in ja vse se je lepo pocas spontano odvijal... pa bil je mal starej od mene... 5 let :oops:

to je biu tist res taprav lubcek...

drgac sem pa pruga cmoka dobila pri 8 letih od enga italjana iz udin... druzinski prjatli... hihi... :D
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 07. Feb. 2006 17:21

Uuu moj prvi poljub se je pa zgodiu 18.06.1998 in mi ni biu preveč všeč, mogoče zato, ker se je zgodil čist iznenada, bli smo na enem šolskem plesu in en mulo me je pospremu do doma in me kr naenkrat slinasto "zažvaljiu"..bljak, takrat se mi je zdel čist nagravžn :eek:
Sam sm se mela pa ful za pomembno pol, ker sm se že zares lupčkala s fantom Slika
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
devil girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a devil girl » 07. Feb. 2006 19:10

hm... moj je biu pa tam nekje pri trinajstih ampak se ne spominjam najrajš. Vse skupi je blo precej čudno, bla sma u šoli v naravi, oba v pižami :D , zgodil se je pa ob kakih 6ih zjutri. Ni večje romantike :) Ja pa še zeelooo slinasto je blo vse skupi. Se mi zdi da je zdej precej bolše se raj spominjam svojga drugga prvega poljuba. MMMM... Trajajo še zdej :love:
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 08. Feb. 2006 14:23

Moj je biu pr trinajstih, tam okol sedmih zjutri v šolski garderobi :lol:
Čist na hiter, no big deal
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Lilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilika » 08. Feb. 2006 14:29

Moj je bil pri 16. Za moj rojstni dan. On je obvladal, jaz pa sem bratovo punco na dolgo in široko spraševala o poljubljanju... Teorijo sem obvladala v nulo... prva praksa pa je bila prav SUPER. Moj prvi poljub je bil sanjski. Fant pa ne glih :)
Uporabniški avatar
_jasna_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2004
Kraj: neznano

Neprebrana objavaNapisal/-a _jasna_ » 09. Feb. 2006 1:44

o.k moj prvi francoski poljub sm dobila pri 20-ih, to pa zato, ker sm bla ful sramezljiva in si prej nisem upala z nobenu.

Zame ni bil nic posebnega, mogoc ker sem prevec pricakovala, k pa vem :?:
-==Enjoy your life==-
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 09. Feb. 2006 2:11

moj prvi je biu tud 1x pr 14-ih s sošolcem k sva takrat hodila, mau nerodn je blo ampak lep spomin, za oba prvič :)
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 09. Feb. 2006 7:59

Mislim, da sem bila 14. Bilo je pri babici na počitnicah, s fantom, ki je biu starejši in mi je biu res zelo všeč (pravi lepotec).
Itak sm bla potem zaljubljena na smrt v njega. :)
Bilo je res lepo.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Nina Marie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nina Marie » 09. Feb. 2006 8:00

js sm poljub dobila pri 20h, se pravi pr poznih letih, sam je tale 28.8. ostal v spominu kot najbolj romantičn dan v mojem življenju. čeprav nisem več z njim, se bom vedno spominjala na 28.8. - romanca med oljkami!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Feb. 2006 12:26

no moj prvi poljub se je pa zgodil ene 6 let nazaj, ko sm bla stara 14 let....
ko so pršli naši družinski kolegi iz rijeke (hrvat je bil-no in je še) k moji babici a obisk v en mejhn kraj v slo, me je že takoj prevzel ker je biu tok leeeeeeep.ampak nism si pa mislna da bo kdaj moj.......in je bil........lih božič je biu 25.dec, ko sva se vračala od mojga bratranca in me je vrgu v sneg in zalizou..jest sem se ga pa še ful branila, ker se še nism lizala in mi je blo ful nerodno....no sej pol me je nauču.......zgledal je pa tko da vse tiste tri dni ko je bil gor nisva mogla odlept ust en z druzga...in sva se lizala praktično vsako minuto, ko naju ni noben vidu....hehe...kok je blo nice.... :bussi: :love: ...pol je mogu pa it........in sem ostala s strtim srcom....... :cry:

najbolj interesantno pa je da je božič moj srečen dan.........prvič v življenju sem se poljubila na božič-mi je božičk lupčke prnesu, in pa tud mojga zdejšnjega pikija mi je božičk prnesu predlani-takrat sva začela.........waaaa :love: :hearts:
Uporabniški avatar
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tjashika_ » 09. Feb. 2006 21:21

hmmm...u šestm razredu...na rolerski...res romantično...hehe :P mja fain je blo za prvi kiss...niam nič proti :razz:
¤Hi.EaT Me *=)¤
Uporabniški avatar
AnaB
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a AnaB » 12. Feb. 2006 16:36

moj prvi poljub je bil pa med pocitncami iz 6. na 7. razred, z enim fantom k mi je bil reees zlo vsec :) sicer sm bla takrat tud prvic pijana (recimo..), no ja, blo je v redu, nic posebnega..

najbolsi poljub je bil pa z enim hrvatom, na morju.. sploh ne morem rec da je bil sam en lep poljub, ampak so bli vsi z njim res lepi :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov