sheik napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jst nikoli nebi plačala za f**. kok morš bit to nesposobn, da nemorš drgač dobit enga, kot da morš plačat (ker tist te tko ne more zavrnt)
niti nikol nebi sebe prodajala, če bi mi šlo še tok težko, nebi pomislna na prostitucijo.. svinjarija, da ne znaš cenit sebe..
niti ne odobravam tistih deklic ko so jih dale skos enako št. kot kurbe..
raje z enim na 100 načinov, kot s stotimi na enga
nevem, lahko sm čudna pa polna predsodkov, ampak do kurb (in deklic k jim samo pomignejo pa dajo noge narazn) nikol nism mela spoštovanja in ga tud zdej nimam.
prou smiljo se mi uni k hodjo na kurbe (poznam jih enepar k so šli - sej druge izbire res niso mel ker so podn od tipa)
Ah, tipično babje razmišljanje. Moški imamo radi seks in smo zanj pač pripravljeni tudi plačat, zato je tista o "podnu od tipa" v mnogih primerih mimo. Sam sem recimo dokaj privlačen, inteligenten, denarja imam več, kolikor ga potrebujem, za resno zvezo pa mi trenutno ni. Lahko da sem čuden in poln predsodkov, ampak tebi podobnih kokoši ne zmorem poslušat več kot 5 min, zato si jih raje "prilastim", da opravijo pač zgolj tisto, za kar so na svetu.
glede na vse tvoje kvalitete, ti more it pa res slabo pri osvajanju...da ti ni do resne veze je pa razlog v tem, da ti vse pobegnejo in seveda se je najlažje izgovarjat na neiskanje resne veze. tako ti ne preostane drugega, kot da si žensko prilastiš, jo maš vsaj zagarantirano za par urc, ne želim si pa vedet s čim vse se zadrogirajo, da preživijo par ur s tako golaznijo..