Prostitutke

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Apr. 2012 16:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1122
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 27. Apr. 2012 16:33

kar še vedno ne pomeni, da je slaba mama.
koliko staršev je takih, ki so "normalnega" izgleda, "normalnih" služb, itd., pa še vedno niso dobri starši. Prostitutka se pa ravno zato, ker jo ostali označujete za "nenormalno", še toliko bolj posveti svojemu otroku in mu da vse tisto, kar otrok potrebuje.
Se vidi, da ste nekateri polni predsodkov. In daleč stran od realnosti.
Če kdo zagreni življenje otroku, so to ravno novinarji ipd. ljudje.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Apr. 2012 16:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 439
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 27. Apr. 2012 17:22

Sem šla v skrajnost, ker so to pogoste stvari, ki so že družbeno sprejemljive, žal. Par ulic stran od mene živi familija. Oče cele popoldneve popiva, zvečer se odmaje domov (okoli 20h, ker ga noge več ne držijo). Ima sp (mislim, da je malar ali nekaj podobnega, tako da itak že zjutraj začne popivat, ker je pri delu žejen). Mama hodi v službo, popoldan pa še na črno nekje čisti, da lahko preživi familijo. Sarejši sin je pri 17 letih odšel od doma in se ne pogovarja več s fotrom. Ampak tega človeka imajo vsi radi, ker je super, dobrovoljček, z njim se ima vedno fajn. Resno sem enkrat slišala enga tipa, ki je rekel, kaj bi dal, da bi imel takega fotra.
Po drugi strani imam pa tudi enga soseda, ki je odurno bitje. Skoz nerga, se dere, krega z vsemi, itak je najpametnejši... Zelo dobro pa poznam njegovo hčerko - on je super oče. Doma ne duha ne sluha o njegovi odurnosti.
Vem, da nima veze to s prostitucijo, ampak ne moremo kar nekaj posploševat in potem hitro nekoga označit za slabega starša.
Nimam pojma, kakšna mama je Urška Čepin, vem pa, da na podlagi njenih drugih dejanj, prostitucije... ne morem o tem sodit. In ne morem za nobeno prostitutko sodit, kakšna mam je, oziroma kakšen človek je na splošno.
Vsak naj dela, kar hoče in sam pri sebi pogrunta, kaj si lahko dovoli in kaj ne. Mi je pa tudi zanimivo, da se ponavadi, ko je debata o prostituciji vedno izliva gnev na ženske, ki se prodajajo, o moških, ki pa te storitve kupujejo, pa veliko manj. Konec koncev, dokler je povpraševanje bo tudi ponudba. Bi bilo na tej strani treba kaj naredit, da se iztrebi prostitucijo. (kar pa se seveda ne bo nikoli zgodilo)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Apr. 2012 17:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 27. Apr. 2012 21:21

ok ampak o njej kot o mami dovolj pove da je šla raj za par tednov v big brother in dvor se dol dajat kot pa da bi bila s svojim otrokom.

pa če smo že pri prostitutkah poznam eno mamo in njena hčerkica že zdaj ne zgleda čist ok in je čist zmedena in pri petih letih samouničevalno nastrojena, to zgleda tako da si nohtke zarine v dlan, ali pa se buta z rokami. Tko da mami je verjetno res skrbna in ljubeča ja. Kolikor jo pčoznam in na srečo ne preveč dobro, samo parkrat sm jo videla na žurih je vedno iskala tipe da bi se dol dala in jih vozila domov medtem ko je bila tamala doma. Aja pa noben ne ve kdo je njen fotr.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1122
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 28. Apr. 2012 17:31

^^ ampak to kar ti opisuješ, ni prostitutka, ampak navadna kur*a. Kolikor sem jaz spoznala prostitutke, so to prov fajn ženske, tudi fajn mame. S tem se ravno zato ukvarjajo, da bodo lahko kaj ponudile svojemu otroku, da ne bo pristal tako kot one.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 28. Apr. 2012 17:58

Nesanica napisal/-a:ok ampak o njej kot o mami dovolj pove da je šla raj za par tednov v big brother in dvor se dol dajat kot pa da bi bila s svojim otrokom. .


Če bo samo visela doma ob njem in imela skor nič denarja, da bi mu kaj nudila, ne bo prav veliko haska... meni to bolj izgleda, da je pograbila priložnost za zaslužek / reklamo oz. večjo prepoznavnost, glede na to, da ji pojavljanje v medijih predstavlja tudi dohodek, posledično tud za otroka. :wink: Pač je ta kvazi estrada njen 'poklic' in je dost logično, da bo sprejela priložnost (svoje oddaje ne vodi več, poje tud ne več verjetno).. še posebej, če očitno nima kakšne izobrazbe, pa še ločila se je od financerja :) Saj tudi veliko 'navadnih' mam kam gre za dlje časa, npr. na službeno pot, na potovanje itd., pa potomci čisto lepo preživijo..
Mr. Mr.
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 24
Na forumu od: 17. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Mr. » 17. Nov. 2012 20:48

White_Widow napisal/-a:^^ ampak to kar ti opisuješ, ni prostitutka, ampak navadna kur*a. Kolikor sem jaz spoznala prostitutke, so to prov fajn ženske, tudi fajn mame. S tem se ravno zato ukvarjajo, da bodo lahko kaj ponudile svojemu otroku, da ne bo pristal tako kot one.

Ma ja no s tem se ukvarjajo da bodo več nudile svojemu otroku. :lol: Če sem sin takšne "skrbne matere" bi raje jedel samo krompir pa da se mama ne kurba za denar.
sopracorona
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 12. 1. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a sopracorona » 12. Jan. 2017 10:24

tema je stara, ampak še vedno pomembna in mislim, da so prostitutke predvsem ženske in pogosto ženske iz družine. Če ena je sexy escort Siena di torchemada vendar opravlja tudi doma, po mojem mnenju je to zelo ugleden ženska Prostitutka more ljubiti svojega moža in svoje otroke, vendar prostitutka lahko imajo tudi spolne odnose z drugimi moškimi za denar. To ne bi smelo vplivati na družinsko razmerje.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 07. Jan. 2024 1:33

Priporočam ogled vsem tistim, ki jih tema zanima:
https://siol.net/novice/spotkast/jankov ... ast-622904

Je kratko, intervjuvanca pa ni lahko poslušati, ima mal čudno intonacijo in je naporen za poslušanje (vsaj meni).

Nekaj stvari, ki sem si jih sam zapomnil oz. so se me dotaknile:

1) Da so prostitutke šugar, ki jim nič ne manjka. Oz. da večina prostitutk si v štartu lahko privošči ogromno materialnih stvari.

U bistvu mi je to mal za tolažbo, da vidim da morda druga stran ni tako grozna, črna, kakor jo prikazujejo raznorazne moralne institucije in posamezniki, ki radi moralizirajo.

2) Da je erotična masaža lahko boljša od praznega seksa. Definitivno.

3) Da s(m)o Slovenci športniki, rekreativci, prijazne stranke. Skratka, prostitutkam praviloma ne povzročamo težav, pa še hitro nam pride - kar je za njih top.

No jaz potem povzročam težave, če mi prehitro pride. Ker pač seks ni praznenje... pač sedaj ne vem ali intervjuvanec premalo pozna seks oz. verjetno namerno ni hotel tega dela razkriti. Šele ko se seksualni energiji nekaj časa izmenjujeta, pride v seksu do zadovoljitve. Orgazem ne skuri dovolj seksualne energije.
Pač mmm je naporna stranka, ker pač preko new age-a in podobnih tehnik tako ali drugače dela tudi na tej svoji seksualni energiji :oops: :roll:

4) Da mu je všeč, da je 1 ura seksa minimalno 120^ in mu ni všeč, da latine zbijajo ceno. Meni so latine čist seksi, nimam zadržkov, moja prva je bila latina v zelo luksuznem stanovanju v Ljubljani, na drugem srečanju mi je postregla z Whiskeyem, ko sva se tretjič videla, sva šla ven jest (med njenim delom hah), zanimalo jo je če imam kaj bitcoinov, pol je hotla da ji še avto podarim... ne drgač mi je večerja z njo bila zelo ql :oops: :cool:
No tista prva ni nič zbijala cene.

5) Da dejansko velikega dela scene ne poznam. Npr. ne vem kje je toliko latin v Sloveniji, bolj ali manj bom na call-girls sceni hitro prišel do državljanke ene od držav iz bivše Jugoslavije, verjetno kar do Srbkinje ali morda Črnogorke... težko bom našel kako Slovenko, OK nekaj vem, da jih je, ampak Srbkinj je ogromno napram Slovenkam... tak je moj vtis (ali pa ne vem kje iskati)

6) Da so te moje šugarbejbiz... na nek način prostitutke in cuddlerke meni... nek izraz cuddler uporabi... no saj med cuddlerjem in (psiho)terapevtom je pa tud tanka črta, kar intervjuvanec fajn razloži :oops:

Mislim, jaz nisem veliko razmišljal o tem. Vzamem si kar rabim, kamor steče energija... rabim več kot samo seks, ampak ker plačam se pa zelo zapičim v seksu, da gre po moje, mojih željah :x :|

Zato mi klasične prostitutke niso blizu, ker vem, da tam ne bom dobil cuddlerke... saj še vedno je slab občutek, ker za moje pojme (in zmožnosti) plačam veliko, in pol pač prej ali slej gre in se vsaj mesec dni ne vidiva

7) Da se prostitucija po LJ izvaja večinoma po stanovanjih (zdaj veste), jaz sem se že enemu prijatelju hecal, da sem nepremičninski agent, da sem že v vsakem bloku v LJ bil :oops: :lach:
Da pač ni nekih pravil, praviloma je tega v Šiški malo več, ma saj so kjerkoli razporejene... edino prav tukaj, kjer živim, pa še nisem bil... pa sem kar v velikem naselju... pa verjetno če bi me kaka pritegnila, bi tud tuki šel, se ne bi sekiral

Saj včasih po mojem gre kar za klasičen najem, pa najemodajalec niti ne ve. Tak da lokacije se lahko tudi menjujejo.

Da jaz ko sem kupoval stanovanje me je dejansko skrbelo, da ne bi kupil zraven sosedov, ki bi imeli tam "bordel". Sem pač imel malo več informacij vsaj za ta del. Kar ne veš, ne boli, a jaz sem vedel.



^Da se ne strinjam s tem, da prostitucijo pustimo neurejeno kakor je trenutno. Po mojem ni vse predstavljeno objektivno. En del scene verjetno je clean, en del je pa mafijski. On je predstavljal bolj clean del scene in u izi luči vse skupaj.

Pač tistim, ki služijo (torej tudi zvodnikom), ustrezajo visoke cene in siva cona.


Da sicer je EU pred kratkim itak sprejel resolucijo (ta ni zavezujoča za članice), da bi se moralo nas - stranke prostitucije, kazensko preganjati (torej švedski, skandinavski model). Da je Amnesty International (zanimivo) taki resoluciji nasprotoval. Črna cona bi verjetno mafijo še močnejšo delala, problem s(m)o nezadovoljeni moški, ki sčasoma prerastejo/-mo v rekreativce.


8) Da je potrdil mojo tezo, da se ženske (oz. če boste gledali intervju, ne gre se samo za ženske, gre za spolne delavce, moških je tudi že veliko tam; če prav razumem je intervjuvanec moški spolni delavec v tem?) premalo testirajo za SPB. :( Da sem zvedel, da trenutno razhaja super-gonoreja, odporna na klasične antibiotike in da je hepatitisa C precej prisotnega - pred hepatitis C sem se sicer testiral, gonorejo po mojem tudi takrat.

No če bi legalizirali, bi testiranje preko obveznih rednih zdravniških pregledov imeli urejeno. Sicer bi se sam pri legalizaciji strinjal še za korak naprej. Da se tudi stranka mora (obdobno) testirati.


9) Da morda vseeno ta prostitution scena deluje bolj clean od narko- scene. Saj OK, hitro se stvari prepletejo, mnoge prostitutke si pomagajo z (lažjimi) drogami.

Ampak če prav razumem se na prostitution sceno iz strani policije pač gleda kot na nekaj kar je in bo pač tukaj ostalo. Seveda, dokler je ženska oz. ponudnik tam na prostovoljni bazi.



------

Pač eni moški lahko žensko pridobijo z izgledom (predvidevam), močjo, eni pa pač z "darili"... in določene ženske so/ste dost oportunistke da vas darila prepričajo


Jaz se vseeno trudim in si želim, da bom kakšno žensko prepričal z osebnostjo za resno zvezo. Če bom kdaj, ko bom v zvezi... še posegel po rekreativnih trofejah pa resnično ne vem. Mogoč bo pa kaka od šugar-cuddlerk, ko bo mal starejša... hotla bit z mano. Sem naiven? :oops: :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov