Prosim, svetujte! Dvomi glede sedanjega fanta me razjedajo.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 08. Feb. 2009 10:29

Mogoče govori po resnici, mogoče naklada, mogoče je res tak človek, želi imeti res ogromno prostora zase, mogoče je dvoličnež... Pa saj tega nikoli ne vemo, mar ne?

Kakorkoli - če tebi tak način zveze odgovarja, če ti zadostuje to, kar dobiš od partnerja... Pa dobro, vozi to naprej. Ampak, če ti tak način zveze ne leži, zahtevaš od partnerja več - več pozornosti, več časa, ki ti ga nakloni, več odprtosti, večji občutek, da imaš nekoga - potem ne vem, če imaš z njim še kaj iskat.

Vsak ima v sebi neke določene kriteriji in tudi če se v nekoga zaljubiš, to še ni dovolj za uspeh zveze. Če partner ne izpolnjuje vsaj tiste osnove, ki si jo zamišljaš, se mi zdi precej brez veze, da se z njim sploh ukvarjaš, ampak dokler ti to odgovarja - okej.

Spremenila ga najverjetneje ne boš.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Feb. 2009 18:50

Tut pr men je BLO TKO!!
mi2 sva prvih 3 mesce mela tut tko..ampk iz njegove strani..me ni poklicu ceu dna,potem dva dni...in to kr od enkrat..sm ga prašala zakaj,pa je reku da se kao ne rabva slišat tok,kao da NA IZI,počassss gradit zvezo itd...in jz pol njemu valda,karaktr,aha torej povzetk:ti hočš na izii,tko mau bluzit,nč resnga,tko da sva mau skp pa mau ne..no k se zjasnš poklič!!! in pol ga nism klicala en dna ne odpisvala na smsje ne nč..pol nakar dobim prec po tem 'tihem dnevu' klic,pa sm se oglasla,da bi on rd biu z mano NA ORNK,da da me noče zgubit,da neve kva mu je blo,da ga je neki strah ratal resne zveze,pa se je tko zavarovou

tko da tole je vrjetn isto tko..sedej bo pa 3 leta čez par dni <33 :hearts: :flamingdev:

pač postau ga pred DEJSTVO!!!!!

AJA PS: moj tut nemara smsjou pisat,kao da mu je to štorast&nepotrebnm in raj pošila,tko da jz te osladne smsje za dobro ju3 pa na vsake 15mins en sms LOL...to res ni smisel ;)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 09. Feb. 2009 21:28

No ja, js pa ne vem če bi upala it v neko zvezo s človekom, ki bi mi reku da se je ustrašu zveze ... pa tud če bi mi pol zagotavlu da ne ve kaj mu je blo, da je zdej zihr da to hoče itd. itd., bi me blo skoz strah kdaj ga bo spet kej prjel. No res pa je, da itak v nobenem primeru nikol ne veš.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Feb. 2009 22:40

^jz sm tut tko razmišlala..sm misnla da tko nemorš bit zihr gdaj ti spizdi pa nardi kšno neumnost..pa evo,se je izciml use najbolš <3..tko da če mu ne bi dala šanse zrt njegovga 'strahu' al kaj je to blo,potem ne bi blo tega dons
MatejNovak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a MatejNovak » 11. Feb. 2009 0:18

trapa napisal/-a:Kompliciraš za brezveze.

Postani zares samostojna, zapolni si svoj prosti čas, izpolnjuj se. Počni vse, da ne boš mislila nanj, ga klicala in mu pošiljala SMSe. Kofetkaj s kolegicami, kolesari, počni kar te veseli.

Ne bit tako odvisna od tipa. Prepusti se toku, ne sprašuj se toliko, ne obremenjuj se toliko s prihodnostjo. Kae bo, bo. Sta še na začetku, uživaj. Tak odnos bi vsakega dušil, še ženske.

Moj "moški" dodatek:

delno se strinjam, delno ne.
Komunikacija je pomembna, vendar ne prekomerna. To da se ti ne javi takoj oz. ne odpiše ni vredno omembe, NO GO V VEZI, sploh če je ta oseba ki je zalubljena, ne dobi povratnega klica oz. sms-a in jo to avtomatsko razjeda.
Vendar pa prekomerna komunikacija med dvema ubija vezo, jo duši. Sem imel izkušnje, ko je bilo tudi do 30 in več sms-ov na dan. Za kar se je izkazalo za zelo napačno zadevo, ker je bilo vse preveč pritiska. Ona men odpiše, jest takoj nazaj, itd itd. Da se ti zmeša :eek: .
"Male Visitor"
MatejNovak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MatejNovak » 11. Feb. 2009 0:23

SSarchy napisal/-a:Kadar je fantu do resne zveze in je zaljubljen do ušes, taki dvomi ne obstajajo in o omenjenih zadevah ne razmišljaš..
Mislim, da moraš predvsem ti razčistit, kaj hočeš. Sama dobro veš, da zadeva ni taka, kot bi si želela. Če boš sprejela to, da ni enakovrednih čustev z nasprotne strani, da pa za neko prijetno obdobje ljubimkanja in druženja to niti ni tako pomembno, bo veza veliko bolj sproščena in spontana, tudi zanimiva. Ne moreš pa si ravno obetat, da bo fant v prihodnosti postal 'tvoj mož, s katerim boš ostala do konca življenja'..

Res je, ne moreš si obetat prihodnosti. Ker si ti očitno trenutno njemu zapolnila čas in se ti javlja, sta skupaj, samo takrat ko se njemu zaljubi. Zna se zgodit, da bo vmes našel drugo "zabavo". V vezi se je treba trudit, do zadnjega dneva, ure, minute, sekunde veze in jo ne napol jemati.

Eno zaušnico bi fant potreboval, da se fant malo zamisli, da ne dela pravilne stvari v življenju.
"Male Visitor"
MatejNovak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MatejNovak » 11. Feb. 2009 0:26

jullia_ napisal/-a:
keri napisal/-a:....vsak tip, še tako čustveno hladen se, če se res zaljubi in mu punca dosti pomeni čustveno őtopli˝.

S tem se strinjam, ker me je že nekajkrat presenetilo, kako se fantje pričnejo drugače obnašat, ko srečajo tisto "pravo".
Takrat ni nobenih dvomov, izmikanja in igric. To je bolj v ženski domeni, kao "hard to get" scena :) Zaljubljen tip pa svojih čustev ne skriva.

Obnašat se začnemo drugače zato, ker ko se zaljubimo, se bojimo da bomo izgubili ljubljeno osebo. In res je, ne skrivamo takrat čustev...
"Male Visitor"
MatejNovak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MatejNovak » 11. Feb. 2009 0:38

borboletta napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
keri napisal/-a:....vsak tip, še tako čustveno hladen se, če se res zaljubi in mu punca dosti pomeni čustveno őtopli˝.

S tem se strinjam, ker me je že nekajkrat presenetilo, kako se fantje pričnejo drugače obnašat, ko srečajo tisto "pravo".
Takrat ni nobenih dvomov, izmikanja in igric. To je bolj v ženski domeni, kao "hard to get" scena :) Zaljubljen tip pa svojih čustev ne skriva.

Bi se kr podpisala pod tole, ja!

Isto ima moja frendica take težave trenutno...sam pismo ej, res ne vem v čem je fora tega, da se taki tipi delajo neki ful zaljubjene pol pa kr poniknejo, čez tri dni pa se pojavijo kukr da ni nč blo!?! Noben mi ne bo reku, da je to neka strašna ljubezen. :roll:

Zato, ker so moški v tem delu največje reve. Zaljubijo se že, vendar ne znajo tega vzdrževati. Vendar, to velja tudi nek del ženske populacije.
"Male Visitor"
MatejNovak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MatejNovak » 11. Feb. 2009 0:42

Joanfaca napisal/-a:Se strinjam z določenimi odgovori. Popolnoma po nepotrebnem kompliciraš. Skupaj sta 3 mesece. Normalno je, da pač ne visita cele dneve na telefonu. Če le nista stara 15 let. Ne vem zakaj bi bilo treba se sluišat vsak dan, da nabijaš račun za telefon z brezveznim čvekom. Najbolje bo, če se sprostiš in nehaš razmišljat če ma drugo, ker vaju bo na koncu ravno to pripeljalo do razida. Preprosto ''dojadilo'' mu bo, da ga ves čas sprašuješ, če ima drugo, če te ima le za sex in podobno. Začel se bo počutiti utesnjenega.

Sploh pa se mi zdi, da tale vendarle ne bo pravi. Pa ne zato, ker mogoče on ne bi bil v redu, ampk ker imam občutek, da ti še nisi pripravljena na tako zvezo. Moraš pa vedeti, da prava in trajna zveza ne pomeni, da sta priklenjena drug na drugega, temveč da sta tako zrela, da si pustita dihati in si dasta svoj prostor.

Ljubezen je lahko nekaj najlepšega. Joj, lahko pa je tudi nevarna. Ker ko si zalubljen do ušes, da začnejo motiti veliko stvari. Ljubosumnost, kr neki si govoriš zakaj tako ne odpiše, zakaj je nedosegljiv-a, ipd. Rezultat vsega skupaj je pa da veza ni več sproščena.
Najlepše je če je veza sproščena. Sem imel tako vezo, v kateri nisem bil ravno zalubljen do ušes, vendar je veza v tem delu zelo dobro funkcionirana. Brez pritiskov je blo, to je fuuuul dobr za vezo.
"Male Visitor"
MatejNovak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MatejNovak » 11. Feb. 2009 0:50

Joanfaca napisal/-a:
Tearjerker napisal/-a:
Virago napisal/-a:Vse je v glavnem (za ene bolj za druge manj) v mejah normale. Ampak, da te po treh mesecih še ni predstavil svojim znancem???? Se te sramuje, je poročen...?

Ok, tale je pa kar krepka no. Zakaj pa bi jo moral? Glavni problem pri njiju je najverjetneje to, da fant pač pelje celo stvar malo bolj počasi... In zakaj ne bi? A ni bolje počakati določen čas, dokler nisi ziher, da ti ta druga oseba res nekaj pomeni in si prepričan v to, da želiš z njo resno zvezo, kot pa da jo predstavi znancem, čez dva tedna pa razlaga zakaj je ne bodo nikoli več videli?

Ne vem no, jaz sem rabila vedno več kot 3 mesece da sem se prepričala, da moja naklonjenost do nekoga ni le slepa zaljubljenost, ampak da gre za nekaj več...

kar se pa klicev pa smsev tiče pa nimam kakega pametnega nasveta, ker sem tudi sama taka, da ne diham tipu za ovratnik vsake 5 minutk časa ki ga imam... :roll:

Se strinjam. Ne vem zakaj bi blo treba takoj, ko nekoga spoznaš, to osebo predstavt vsem, ki jih poznaš. Pol čez en mesec pa ugotovit, da to ni blo to in vse spet jovo na novo. Bolje počakat še neki časa, da se prepričaš. :roll: kar se pa tiče klicev in SMS-ov, se mi pa zdi nesmiselno paniko zganjat, če se pač ne slišta vedno in vsak dan. Nekateri vse svoje energije pač ne usmerjajo v veze in se ukvarjajo še s čim drugim. Kot recimo sslužbo ali pa delajo kaj po hiši/stanovanju.

Partnerja moraš v tej smeri spoznati, da vreden zaupanja. Ter, da če mu ne paše bit non-stop na telefonu, potem je tak tip čoveka. Težko je prepoznat prevaro človeka in moreš enostavno zaupat tej vezi da je vse cool. Samo tako boš lahko mirna spala. Kaj te bo pa jutri čakalo, tega pa noben ne more videti....
"Male Visitor"

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]