prodajalke ljubezni

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 23. Nov. 2009 18:22

saj ne da jih obsojam. Delo kot prostitucija priznam se mi čuje kot zanimiv način služenja. :P ampak da vsakemu pustiš da vidi vsak del tvojega telesa.
no.. da to lahko storiš , do svojega telesa nimaš kaj veliko spoštovanja ane.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Nov. 2009 18:26

undercover napisal/-a:
red_rose napisal/-a:dvomim da nekaj ful trpijo, pomoje jih denar vzburja in si med seksom predstavljajo da seksajo z eno ogromno vreco denarja...mogoce premisljujejo kam naslednji dan v soping? ... :D

ja pa misliš da dobijo ljubezen in občutek da te ima nekdo rad in mu lahko zaupaš..kar je v življenju vsaj meni velik temelj da lahko dobro funkcjoniram:D

To je ZATE (in veliko večino) "temelj", ampak- ali to pomeni, da je za vse to temelj?

Nekatere pač hočejo brezskrbno finančno življenje in dvomim da imajo slabo vest.

saj ne da jih obsojam. Delo kot prostitucija priznam se mi čuje kot zanimiv način služenja. ampak da vsakemu pustiš da vidi vsak del tvojega telesa.
no.. da to lahko storiš , do svojega telesa nimaš kaj veliko spoštovanja ane.

Da vidi tvoj del telesa? Kaj pa na nudističnih plažah? Malce težko je to primerjat.
Pa mislim da še kaj drugega počnejo, kot le pustijo drugim vidt dele svojega telesa :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Nov. 2009 18:52

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Nov. 2009 19:00

Mislim pa, da ne rabijo nujno starši nekje hudo "zajebat", da se njihov otrok odloči za tako življenje.

Mislim da večina punc, ki to počne, doma ne pove (to mislim prostitutke), nad ostalimi se pač tudi starši zgražajo, sicer je pa v vsakem primeru njihovo telo, njihovo življenje.

Govorice so pa govorice, in jih je tak al tak 95% neresničnih po mojih izkušnjah.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Nov. 2009 19:03

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 9:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Nov. 2009 19:58

Jaz osebno nimam nič proti takim, ker - tako kot je rekla *mala*, ne pomeni nujno, da so te ženske brez samospoštovanja, pač so se odločile za nekaj takega, določene še zraven študirajo, torej le niso tako "neumne" kot mogoče izgledajo. In pri takem početju lahko komot potegnemo vzporednico z nudističnimi plažami, kamor zahaja dosti ljudi, ki jih poznam in družine, vendar se te tam pač nihče ne dotika, v tem je razlika. :wink: Mene kaj takega (FKK) ne privlači, niti "služba" o kateri je tema, a če komu sede, je to njegova oz. njena stvar. V tem kontekstu sta zame oba - punca, ki to počne za denar in tip, ki ji plačuje, na isti ravni oz. če je moški vezan in ženo vara, še na nižji kot punca, ki jo je poklical preko oglasa ali kaj podobnega. Tega je ogromno, vse pogosteje se dogaja, da gre moški na službeni izlet, magar sam na drug konec Slovenije in že izkoristi priliko... vsaj o nekaj takih primerih sem že slišala.
Se pa jaz osebno ne vidim v tem, ker nisem (psihično) tako močen karakter, da bi to mirno prenašala, magari bi šlo za ogromno vsoto denarja. Tako pohlepna denarja pa spet nisem. Sem preveč čustvena in bi me verjetno kaj takega "dotolklo" ali kako se naj izrazim... :?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Nov. 2009 20:05

*mala* napisal/-a:
Govorice so pa govorice, in jih je tak al tak 95% neresničnih po mojih izkušnjah.

Kar se tiče tovrstnih govoric... v srednji šoli se spomnim, da so eno (na drugi šoli v bližini) označili, da je k*, ker naj bi bila z enimi za denar, ampak nisem prepričana, če je bilo to res... verjetno so jo označili nalašč za tako, ker je ponavadi odpikala tipe, ki so silili vanjo in se jim je na ta način zamerila, pa si je eden nekaj izmislil in je nastala cela zgodbica o njej. :roll: No, saj dopuščam možnost, da je kaj resnice v tem, ampak dvomim, ker so tudi doma bili daleč od revnih, torej ni imela povoda za to.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 23. Nov. 2009 20:55

žalostno
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Nov. 2009 23:25

Mah vsakemu svoje, ampak do takšnih žensk nimam spoštovanja.Na nekaterih delih se ženske hočejo tega rešiti(mislim na prisiljeno prostitucijo), v tem primeru pa to same rade počnejo.
Vedno znova me šokira sploh ko pomislim, kajti sama starcev niti pogledala ne bi v tem smislu ne da bi se me še dotikalo.Ogabno v glavnem, pa če bi ne vem kaj dobila od tega. Ok, ne rečem da so neumne, ampak gledajo samo na materialne dobrine. In me zanima, če jih bo v letih pekla vest.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 24. Nov. 2009 0:56

dons sm pa brala klepetalnico Kmetije z Majo Malnar in je rekla, da se je iz zveze z Rajkotom ful velik naučila oziroma, da je iz te zveze ful velik potegnila :D in da zna zdej cenit tud druge stvari :roll:
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 24. Nov. 2009 10:15

aja...verjetno se je naučila da majhen penis ne koristi ampak dokler je denar v žepu je vse KUL :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Nov. 2009 15:03

^^ :lol: :lol: :lol:
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 26. Nov. 2009 13:44

Služba je pač služba. Eni delajo v pisarnah, za trakom, eni pač v postelji.
Denar je treba obračat. Pa mislim, da pri velikokateri to nima nobene veze s travmami iz otroštva.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Nov. 2009 13:44

Ok, prodajanju telesa ne bi ravno rekla služba :twisted:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 26. Nov. 2009 14:01

kaj pa potem? marsikdo v sluzbi prodaja svoje telo, vsak fizicen napor je ''prodajanje telesa'' kaj pa drugega? =) to so vsi fizicni delavci in tisti ki tako veliko delajo da celi izmozgani prihajajo domov, vsemu temu nam sluzi nase telo, na razlicne nacine, tudi za miselno delo ''izrabljamo'' nase telo - takrat pac mozgane. prostitutke pa svojo vagino =)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov