problemi na žurkah

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Jan. 2011 18:19

^^itak,najbolj da še ona pleše z tipi,pa z njimi debatira o seksu :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 04. Jan. 2011 18:27

Glede na to da zveni da najpametnejšega nasveta (=pusti bedneža) ne boš upoštevala, so za zdravljenje simtpomov naslednje opcije:
a) ne hodit na žurke skupi
b) ne hodit na žurke at all
c) naj ded ne pije na žurkah, če ne ve, koliko nese

Ampak kot rečeno, s tem se ublaži simptome, ne pa pozdravi bolezni (= nespoštljivo, nesramno, nezrelo obnašanje tipa in posledično logično nejevolje punce).

''Ne spomnim se'' kot posledica nalivanja s takimi in onakimi opojnimi substancami je res najbolj beden izgovor, čeprav verjamem da se to lahko zgodi. Meni se je npr. enkrat v življenju, pa od takrat dobro vem kje imam mejo, zato res ne razumem ljudi, ki sem ji to dogaja kar na redni bazi.

Tip je kreten, ti pa tudi, ker maš sampospoštovanje na podnu.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 04. Jan. 2011 18:30

Punca, spoštuj sebe... To naj ti bo na prvem mestu. Vedno. Povsod!!!!!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Jan. 2011 18:35

Tearjerker napisal/-a:Tip je kreten, ti pa tudi, ker maš sampospoštovanje na podnu.

:!:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ines86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ines86 » 04. Jan. 2011 19:26

claire, nisem bila na nobeni novoletni zabavi, ker sem bila doma...to sem opisovala na splošno
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 04. Jan. 2011 19:31

in kaj boš nardila s tipom?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Jan. 2011 19:31

ines86 napisal/-a:celo noč gleda za skoraj vsako punco ki je privlačna in malo bolj urejana(že kurbirsko), vsaka ga zanima, kot bi jo požiral z očmi in kar čaka priložnost da bo lahko plesal z njo in jaz sem stalno napeta zaradi tega

Jah tak pač očitno je.S čim si ga pa ti pritegnila preden sta začela?

ines86 napisal/-a:jaz počutim kot tretje koleno

Ha?Drugače je kolo, če dobro pomislim :D

Brezveze je biti s tipom, ki mu v določenih trenutkih ne zaupaš.Če bi mu bilo mr za tvoje mnenje, bi ga upošteval, tako pa ga ne.Ampak ja, glede na to, da ga braniš, pač šuti i trpi :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 04. Jan. 2011 20:44

ines86 napisal/-a:claire, nisem bila na nobeni novoletni zabavi, ker sem bila doma...to sem opisovala na splošno

ofkors not. razen, če si moja prijateljica in si pozabila omeniti, da imaš doma še otroka. in pozabila katerega leta si rojena. ;)

nisi štekala poante mojega posta, zato se sploh ne čudim, da prenašaš takega tipa.
in- mimogrede- punce so te vprašale par pomembnejših vprašanj, ti si se pa obesila na prvi stavek mojega posta, ki je bil valda retoričen. no ostala vprašanja niso. npr.- kaj že boš storila?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 04. Jan. 2011 21:12

marypa napisal/-a:še ti se kdaj kurbirsko obleči. :) ampak mogoče ne v javnosti, pri vama...

In s tem pokaži, da si tudi ti lahko sexy v tistih mrežicah... :P

ah daj no, ti resno misliš, da se bo tip nehal vlačit po drugih, če se bo ona občasno oblekla v seksi cunje?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Jan. 2011 22:34

Eh, zakaj tip gleda po drugih zenskah? Ker ima oci, da gleda.
Zakaj peca? Ker vsak moski peca.
Zakaj to pocne pred tvojimi ocmi? Ker ocitno nisi nikoli tezila! Daj malo histerisi!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 04. Jan. 2011 22:34

Imaš točno tri izbire:
1. ko se zjutraj zbudiš, se nenadoma zaveš, da hodiš s kretenom in si delaš sramoto ter uničuješ življenje. Nemudoma ga pustiš.
2. postaviš mu ultimat. Če ga ne upošteva, ga pustiš (prvič, ne ta 10-tič k ga ne upošteva)
3. "potrpiš" parkrat letno, se prepričuješ, da ni kreten in se spominjaš kako se imata lepo skupaj, ko je trezen. Živiš bedno življenje in lažeš sama sebi.
A goal without a plan is just a wish.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 04. Jan. 2011 23:04

softTouch napisal/-a:
marypa napisal/-a:še ti se kdaj kurbirsko obleči. :) ampak mogoče ne v javnosti, pri vama...

In s tem pokaži, da si tudi ti lahko sexy v tistih mrežicah... :P

ah daj no, ti resno misliš, da se bo tip nehal vlačit po drugih, če se bo ona občasno oblekla v seksi cunje?

Ne vem, pač opcija. Če pa ne gre, pa pač spremeniti taktiko - npr. postaviti ultimat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Jan. 2011 23:14

Ta opcija je bolj "dj no, dj mene glej, a ti nism dost, lej vse bom naredila zate :(". :P
Tip bi men enkrat to naredil in nikoli več. Še posebej se moraš ful dobro počutit, ko vse ženske dobivajo njegovo pozornost, do tebe je pa še nespoštljiv. :) Perfect.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 04. Jan. 2011 23:15

ines86 napisal/-a:hey
Vedno znova me zmoti ena in ista stvar, in sicer vedno ko gremo na kakšne privat zabave celo noč gleda za skoraj vsako punco ki je privlačna in malo bolj urejana(že kurbirsko), vsaka ga zanima, kot bi jo požiral z očmi in kar čaka priložnost da bo lahko plesal z njo in jaz sem stalno napeta zaradi tega,zato se nikdar ne morem čisto sprostit in se počutim odrinjeno od njega.

Očitno nisi iz pravega testa da bi bila s takšnim tipom in definitivno si premalo samozavestna. Jz bi vse obrnala na šalo ko bi bil s katero in poskrbela da cel večer ne bi več umaknil oči z mene.
Še ti se kdaj tako obleči kot je že predlagala Claire in flirtaj. Ker tega ni navajen te verjetno celo noč ne bo upal spustiti iz oči.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Jan. 2011 23:19

Svašta. Ve bi se prov dejansko spustile tko nizko? Zdj pa tip hoče, da si oblečena kot kurba in ker nisi, bo pecal druge. Ja sj vrjetn si je tud sama kriva ane? Kr pač kako da ni vedla tega, da njen tip hoče tko cipasto oblečeno žensko? Mislm.. To, da se bo še ona oblekla tko in ga poskušala zmanipulirat, da "cel večer ne bo oči spustil z nje" je tko fucking poniževalno in podrejeno dejanje, da kr boli. Če te moški ljubi ne bo mogel spustit oči s tebe pa tud če si v navadnih kavbojkah in nenaličena, še na misel mu pa nau padlo da bo šel pecat whore-look-alikes po diskačih in zaničevat svojo punco.
Sicer pa, kokr spremljam odgovore te punce, je še najbolj možno, da bo sprejela ta neumen nasvet in se dejansko oblekla kurbirsko in mu plesala striptiz v diskaču, samo zato, da bo njen tip lahko gledal samo in edino njo. Btw, tle se sploh ne gre za kurbirska oblačila, tip pač hoče pecat druge ženske, the end.
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov