problem v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
emanuela napisal/-a:Tudi če se "odljubiš", si človek, s katerim si bil v zvezi zasluži vsaj toliko, da mu daš en iskren odgovor, če se že vse skupaj konča.
seveda.
ampak ona tega še ne ve, ali pa pač misli, da je to narobe, če ti ni več do človeka in je z njim, četudi že zdavnaj v resnici ni več z njim.
takoj ko bo, ali zbrala pogum, ali uvidela kaj se dogaja, bo spakirala in šla.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
emanuela napisal/-a:
Če ne za rešitev problema, bo pa vsaj vedel, pri čem je, ne pa da se kot npr zdaj sprašuje kako, zakaj, kdaj.
Če tip žensko, ki več ni zaljubljena vanj, niti ga ne ljubi, vpraša, kaj je naredil narobe, bo dobil nek odgovor, ki nima veze z ničemer. Po možnosti mu bo očitala celo stvari, ki jih je počel na njeno iniciativo. In tako ne bo vedel nič več, kot prej.
Stvari, kot je privlačnost itd..nimajo nobene veze s pogovorom , niti jih pogovor ne rešuje, niti razjasnjuje.
- davidxp
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2012
Mogoče vam nism čisto vsega omenu...pač js sm tak tip da zlo hitro obupam pri neki stvari, ki me sploh ne veseli (šola, sam en predmet, ki me sili na bruhanje). Enkrat sva se zmenla da se bova učila in sva se, ampak js sm kot vedno popizdevau nad tem predmetom, ker mi pač negre in sm po 15 minutah pusto vse pa sm se šou malo ohladit, pol sm se pa učiu kolker se je še dalo...Uglavnem rekla mi je da jo odbija to da hitro obupam. Punca mi je rekla da je pri njej na prvem mestu šola, pol pa ljubezn. A se sam meni zdi da mi deva mešane signale? Po eni strani jo privlačim po drugi ne...Pa še neki je...Nonstop ji piše nek tip iz njene preteklosti, rekla mi je da se še nista vidla. Ko mi je pokazala smse je biu on ceu neki napaljen, ona ga je pa "zafrkavala" pa na nek način tut žalila... Najina zveza je pa bla na začetku ful zakomplicirana...Sam se zavedam, da je zarad mene zgubla vlko živcev, ker sm delo slabe reči (ne da bi komu drugemu škodo), ampak sm se popravo in zdej sm že več kot eno leto "pridn" zarad nje. Uglavnem spravla me je na prava pota. Vedo sm da ji ni vseeno za mene, meni tut ni blo za njo, ampak na začetku še nism znau pokazat svojih čustev. Zdej tut občasno spustim kako souzico pred njo pa se mi zdi da ji je všeč...Nevem no, mam občutek da ji je še vedno do mene, ampak ji nektere reči niso všeč. Zdej se je vsaj malo odprla pa mi povedala da je problem moje obupavanje. Zdej pa hmm...Maste še vedno isto mnenje, da je to začetek konca?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- davidxp
- Sramežljivka
Ne, zato ker res tak čutim in se ne morem zadržat.To je ponavadi takrat ko se poslavljava alpa ko jo gledam pa razmišlam kaj vse je boga punca dala skoz zarad mene..No zarad nje sem postal priden...S tem pa nadaljujem zarad sebe...Pač spremenila mi je mišljenje in zdej vem da tisto ni prav...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ bistveno vprašanje tu je- zakaj noče sexati.
sploh pa ignoriraš vprašanja. torej koliko sta "prej" sexala in ali jo kar vprašaš medtem ko se recmo ona uči "a greš sexat?" al kak izgledajo situacijo spraševanja o hotenju sexa?
tisto "obupavanje" pa sploh ne vem kaj ma vezo s čem.
sploh pa ignoriraš vprašanja. torej koliko sta "prej" sexala in ali jo kar vprašaš medtem ko se recmo ona uči "a greš sexat?" al kak izgledajo situacijo spraševanja o hotenju sexa?
tisto "obupavanje" pa sploh ne vem kaj ma vezo s čem.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- davidxp
- Sramežljivka
Pa pomoje je itak vse povezano...očita mi ker nimam nekih ciljev in mi je celo rekla da si bo našla nekoga s cilji, če se ne spremenim. Prej sva 3-4x na tedn, kar mi je blo čisto vredu. Ne sredi nečesa je ne sprašujem, ponavadi ko je prosta. oz. bol združujem besede z dejanji, ampak kot sm že reko ko se je začnem dotikat "tam" reče da ji ni... Učeri ko sva se skregala mi je rekla da mi bo jutri (torej danes) žau, ampak nevem za kaj bi mi bilo žau...Zdej se celo izmika pogovoru in reče da se noče o tem pogovarjat pa da sm že tečn s tem...Sej vem da nism popoun sam wa de ef no ne razumem več nič...Pravi tut da namest da jo spravlam v slabo voljo pa gledam serije, da se nej grem učit in to je edino kar me kao prosi..
Aja še neki o situacijah...Pač se uleževa na postlo in se stiskava in etc.. js pač začnem malo namigovat na to..Če kaj pomaga je ona po horoskopu kozoroginja, js sm pa rak.
Fora da navajam tolk podatkov je, če bi mogoče kdo znau povezat vse skupi in dobu en vzorc, ker js sm subjektivn v zej zadevi pa česa mogoče ne opažam...
Aja še neki o situacijah...Pač se uleževa na postlo in se stiskava in etc.. js pač začnem malo namigovat na to..Če kaj pomaga je ona po horoskopu kozoroginja, js sm pa rak.
Fora da navajam tolk podatkov je, če bi mogoče kdo znau povezat vse skupi in dobu en vzorc, ker js sm subjektivn v zej zadevi pa česa mogoče ne opažam...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ona je kozorog, ti si osel.
Nimaš več kaj, obdrži svoj ponos in odidi iz zveze....če dvomiš si preberi vse zadeve ki ti jih počne in govori.
Nimaš več kaj, obdrži svoj ponos in odidi iz zveze....če dvomiš si preberi vse zadeve ki ti jih počne in govori.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
davidxp, mene zanima, kako se ti kaj trudiš za svojo prihodnost? meni se zdi da je to problem. tvoja punca bi očitno rada da ima moški red, da se spravi delat, da naredi kar je narediti treba.
ne da se 1 uro učiš in misliš "evo zdaj sem bil mal priden zdaj bom pa počival mal.." ne, tak je treba biti ves čas. pa tudi male stvari, pospravi če je ker razmetano, porihtaj stvari ki jih je treba, karkoli so že.. frej čas je takrat, ko ni nič več za naredit
praviš, da te je spravila na prava pota, fajn je da se tega zavedaš, ampak se mi zdi vseeno še ne dosti da bi ti bila to prednost pred uživanjem..
ne da se 1 uro učiš in misliš "evo zdaj sem bil mal priden zdaj bom pa počival mal.." ne, tak je treba biti ves čas. pa tudi male stvari, pospravi če je ker razmetano, porihtaj stvari ki jih je treba, karkoli so že.. frej čas je takrat, ko ni nič več za naredit
praviš, da te je spravila na prava pota, fajn je da se tega zavedaš, ampak se mi zdi vseeno še ne dosti da bi ti bila to prednost pred uživanjem..
hej norci
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Iz moje perspektive si hudo naporen človek. Neki se lotiš delat, k ti ni všeč, popeniš po 3 minutah in vse skupi pustiš. In nimaš pojma kaj bi sam s sabo. Okej, pojem lahko imaš, ampak se ne potrudiš da bi kaj konkretnega naredil.
Uuu, spremenu si se zarad punce. Spremenit se mora človek zarad samga sebe! Na začetku, k so še metuljčki, pa k je seks ena izmed zanimivejših pa glavnih prioritet itak da so druge stvari na stranskem tiru. Zdj pa prhaja na površje tvoj značaj, tvoj temperament, tvoje lastnosti take in drugačne. Sklepam, da punci veliko pomeni to, da se zna moški organizirat, ne obupat pr prvi oviri in tud, da neki vloži v svojo izobrazbo. In ker pr teb tega ne najde, se počas oddaljuje od tebe. Rekla po možnosti ne bo nič, sam nekega lepega dne bo spakirala kufre in šla. Če mene prašaš, je ona v svoji glavi že končala vajino zvezo.
Vsaj tko sklepam glede na napisano.
Uuu, spremenu si se zarad punce. Spremenit se mora človek zarad samga sebe! Na začetku, k so še metuljčki, pa k je seks ena izmed zanimivejših pa glavnih prioritet itak da so druge stvari na stranskem tiru. Zdj pa prhaja na površje tvoj značaj, tvoj temperament, tvoje lastnosti take in drugačne. Sklepam, da punci veliko pomeni to, da se zna moški organizirat, ne obupat pr prvi oviri in tud, da neki vloži v svojo izobrazbo. In ker pr teb tega ne najde, se počas oddaljuje od tebe. Rekla po možnosti ne bo nič, sam nekega lepega dne bo spakirala kufre in šla. Če mene prašaš, je ona v svoji glavi že končala vajino zvezo.
Vsaj tko sklepam glede na napisano.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Džeki napisal/-a:Stvari, kot je privlačnost itd..nimajo nobene veze s pogovorom , niti jih pogovor ne rešuje, niti razjasnjuje.
V takšnih primerih me bolj skrbi sposobnost vztrajanja v zvezah, ki se očitno končujejo. Zato zagovarjam odprte karte, da ni teh neumnih igric, ampak samo glej, tako in tako je, na živce mi greš (očitno mu gre), jaz grem iz te zveze.
Čeprav...davidxp, sprašuješ se, če ima horoskop kaj veze? Jao, jao, jao... nima. Tu sta samo ti in ona. Oziroma zadnje čase bolj ti.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov