problem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Veerle napisal/-a:Alwaleed, zadnjo trohico upanja na to, da bom še kdaj mela kakega tipa, si mi poteptal, mrš!
Če se hoče, se vse najde. Glavni problem je, da folk iskanja partnerja ne dojema kot projekt, temveč pričakujejo, da ga bodo sami od sebe spoznali ob nekem naključnem času.
Tekmuješ z ljudmi, ki se večinoma prepuščajo usodi. Če se angažiraš in aktiviraš, jih lahko pustiš daleč zadaj.
Veerle napisal/-a:najbolje, da grem kar takoj odmetavati seno in upat, da me zbode šivanka.
To sploh ni slaba ideja.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja - ampak pri meni se je to začelo dogajat, oz. sem začela opažat, da se je hudo stopnjevalo, bolj kot je šla zveza proti koncu.._triangle_ napisal/-a:to temo sem odprla zato, ker me zanima če se tudi drugim dogaja to, da jim določene stvari na njihovih partnerjih niso všeč, čeprav je sicer odnos dober in kako močno to vpliva nanje...
Pa še vseeno mi je bilo po koncu mal "hudo".
Postav se v vrsto!Veerle napisal/-a:enga iz Džekijeve zgodbe o nedolgo samskih, ki jim je šla ravno zveza v franže, ulovim, pa sem zmagala.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ma normalno, da se vse najde, če se hoče.
Je pa z leti težje, zato čist podpiram Alwaleeda, ki pravi, da je dobro imeti sistem.
Kot mulci smo bolj ali manj vsi isti, imamo iste interese. Zato sta v puberteti oz. malo čez lahko vsaj nekaj mesecev skupaj praktično vsak tip in punca.
Tudi tisti, ki ima potencijal za "nekaj več", v puberteti ne odstopa bistveno od svojih vrstnikov.
Potem pa taki ljudje gredo "naprej". Ker je življenje prekratko, da bi se ukvarjali z vsem, se bo posameznik, ki ve, kaj hoče od življenja, ukvarjal samo s tem, kar zanima njega. To velja tako za stvari, kot za osebe.
Zatorej, samske kvalitetne tipe iščite, tam, kjer so: v krogu prijateljev, znancev, kolegov, v športnih društvih itd.. ustreznih socialnih krogih skratka.
Obstaja zelo mala verjetnost, da boste na takega tipa naletele v sredo ob treh zjutraj v nekem lokalu, kjer bo vlit ko mamba.
Kot mulci vsi palimo na iste stvari. Vsakemu 17-letniku je tam neka ženska v mini krilu "ful huda" in takoj bo rekel da bi bil z njo v resni zvezi ( v bistvu pa niti ne ve, kaj resna zveza sploh je ). Z leti pa večina normalnejših tipov gre level višje in niso zadovoljni več z vsako kiklo in parom jošk.
Določeni tipi pa obtičijo na tem nivoju še pri 30+ letih in zunaj pecajo vsako dekle, ki pade na poceni štose. Ženske, ki z leti niso vsaj malo korigirale okusa za tipe in jim je važno samo, da je on "hud frajer", tako naletavajo na vedno manj zrele moške, vedno hujše primerke. In potem so nad svojo izbiro še iskreno začudene.
Vsak najde to, kar je iskal, zavestno, ali podzavestno.
Malo sem se zafilozofiral. Kaj hočem povedati, ženska, ki ima poleg ok videza tudi pospravljeno podstrešje, nima razloga, da ne bi našla ok tipa zase. Mora pa vedeti, kaj išče. Ko ve, kaj išče, bo vedela tudi, kje in kako to najti.
Če hočete, da vas življenje nagradi, morate v svet pošiljati tudi jasne informacije, kaj bi radi dosegli in kaj so vaši interesi. In temu primerno ravnati. Drugače ne gre.
Je pa z leti težje, zato čist podpiram Alwaleeda, ki pravi, da je dobro imeti sistem.
Kot mulci smo bolj ali manj vsi isti, imamo iste interese. Zato sta v puberteti oz. malo čez lahko vsaj nekaj mesecev skupaj praktično vsak tip in punca.
Tudi tisti, ki ima potencijal za "nekaj več", v puberteti ne odstopa bistveno od svojih vrstnikov.
Potem pa taki ljudje gredo "naprej". Ker je življenje prekratko, da bi se ukvarjali z vsem, se bo posameznik, ki ve, kaj hoče od življenja, ukvarjal samo s tem, kar zanima njega. To velja tako za stvari, kot za osebe.
Zatorej, samske kvalitetne tipe iščite, tam, kjer so: v krogu prijateljev, znancev, kolegov, v športnih društvih itd.. ustreznih socialnih krogih skratka.
Obstaja zelo mala verjetnost, da boste na takega tipa naletele v sredo ob treh zjutraj v nekem lokalu, kjer bo vlit ko mamba.
Kot mulci vsi palimo na iste stvari. Vsakemu 17-letniku je tam neka ženska v mini krilu "ful huda" in takoj bo rekel da bi bil z njo v resni zvezi ( v bistvu pa niti ne ve, kaj resna zveza sploh je ). Z leti pa večina normalnejših tipov gre level višje in niso zadovoljni več z vsako kiklo in parom jošk.
Določeni tipi pa obtičijo na tem nivoju še pri 30+ letih in zunaj pecajo vsako dekle, ki pade na poceni štose. Ženske, ki z leti niso vsaj malo korigirale okusa za tipe in jim je važno samo, da je on "hud frajer", tako naletavajo na vedno manj zrele moške, vedno hujše primerke. In potem so nad svojo izbiro še iskreno začudene.
Vsak najde to, kar je iskal, zavestno, ali podzavestno.
Malo sem se zafilozofiral. Kaj hočem povedati, ženska, ki ima poleg ok videza tudi pospravljeno podstrešje, nima razloga, da ne bi našla ok tipa zase. Mora pa vedeti, kaj išče. Ko ve, kaj išče, bo vedela tudi, kje in kako to najti.
Če hočete, da vas življenje nagradi, morate v svet pošiljati tudi jasne informacije, kaj bi radi dosegli in kaj so vaši interesi. In temu primerno ravnati. Drugače ne gre.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^Amen
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj baje
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Ma ne vem, pomoje zunanjost tudi ni bistvena... Razen za sam začetek zveze to res ni bistveno. Počakaj še nekaj časa....se boš verjetno prej ali slej strinjala z mano?
Ne me hecat, a v poznih dvajsetih in s končanim faksom pa se ne da več dobiti pametnega tipa???? Razen, če ulovim tisto sekundo ko je smaski med eno in drugo sanjsko zvezo???? Ok, super, potem grem pa kar med nune! ':grosseaugen:'
Ne me hecat, a v poznih dvajsetih in s končanim faksom pa se ne da več dobiti pametnega tipa???? Razen, če ulovim tisto sekundo ko je smaski med eno in drugo sanjsko zvezo???? Ok, super, potem grem pa kar med nune! ':grosseaugen:'
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov