problem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _triangle_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2009
saj sem že na začetku napisala da me zanimajo vaša mnenja in če se tudi vam kaj podobnega dogaja.
ne gre se za to ali naj zdaj fanta kar pustim ali ne, ker me pač nekaj na njem moti, ker, kot sem že povedala, ga imam rada in ga nočem izgubiti. najverjetneje to tudi ni nek "grozen problem", je pa nekaj kar mi ni najbolj všeč in prijetno in zato sem tudi odprla temo.. ker me tudi zanima, če so takšni dvomi iz podobnih razlogov normalni oziroma pogosti, ali jih imate tudi ostali, kako se z njimi spopadate (ali partnerja kar zapustite ali razmišljate o tem kot o malenkosti in jo "pozabite" in prevladajo pozitivne stvari)...
ne gre se za to ali naj zdaj fanta kar pustim ali ne, ker me pač nekaj na njem moti, ker, kot sem že povedala, ga imam rada in ga nočem izgubiti. najverjetneje to tudi ni nek "grozen problem", je pa nekaj kar mi ni najbolj všeč in prijetno in zato sem tudi odprla temo.. ker me tudi zanima, če so takšni dvomi iz podobnih razlogov normalni oziroma pogosti, ali jih imate tudi ostali, kako se z njimi spopadate (ali partnerja kar zapustite ali razmišljate o tem kot o malenkosti in jo "pozabite" in prevladajo pozitivne stvari)...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Sej je čisto enostavno.
V zelo mladih letih ( recimo okoli 20), je procent lepih ljudi pri obeh spolih sorazmerno visok.
Z leti ta procent pada. Po 30 letu res dobro zgleda bistveno manj tako žensk, kot moških, kot pa pri 20.
Ženska, ki misli tipa izbirat predvsem po lepotnih kriterijih, ima z leti vedno večji problem. Lepih tipov je pri letih, ki niso več ravno najstniška, precej manj, kot pri 20. Če imajo poleg videza tudi druge dobre kvalitete, so zelo verjetno zasedeni. Poleg tega večino žensk zanimajo starejši tipi, ne neki mulci, kar problem še otežuje.
Ko je punca mlada, recimo okoli 20, sorazmerno lahko najde zelo lepega tipa in z njim preživi nekaj mesecev v sanjski zvezi. Če pa išče zelo lepega tipa ženska, stara 25 ali več, išče iglo v kopici sena.
tako da, avtorica naj vsekakor razmisli, ali ni nekoliko preveč picajzlasta.
V zelo mladih letih ( recimo okoli 20), je procent lepih ljudi pri obeh spolih sorazmerno visok.
Z leti ta procent pada. Po 30 letu res dobro zgleda bistveno manj tako žensk, kot moških, kot pa pri 20.
Ženska, ki misli tipa izbirat predvsem po lepotnih kriterijih, ima z leti vedno večji problem. Lepih tipov je pri letih, ki niso več ravno najstniška, precej manj, kot pri 20. Če imajo poleg videza tudi druge dobre kvalitete, so zelo verjetno zasedeni. Poleg tega večino žensk zanimajo starejši tipi, ne neki mulci, kar problem še otežuje.
Ko je punca mlada, recimo okoli 20, sorazmerno lahko najde zelo lepega tipa in z njim preživi nekaj mesecev v sanjski zvezi. Če pa išče zelo lepega tipa ženska, stara 25 ali več, išče iglo v kopici sena.
tako da, avtorica naj vsekakor razmisli, ali ni nekoliko preveč picajzlasta.
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
+1Veerle napisal/-a:mah, to večno sprejemanje in sprijaznjevanje s mene npr. ne zanima, če me ima cel svet za noro in plehko, če nočem bit s tipom, ki ima npr. krive zobe in/ali kadi - meni to pač ne odgovarja in pika, ne bom s takim tipom, tut vsa ljubezen tega sveta mi ne bo pomagala, da bi me to kaj manj motilo.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
_triangle_ nas sprašuje, koliko nas stvari motijo na lastnih partnerjih.
Naj povem tako. Na moji ženi me ne moti nič takega, da bi zaradi tega odpiral temo, kjer bi spraševal, če druge tudi kaj moti na njihovih partnerjih.
Tvoja sporočila pravijo, da saj te ne moti tako hudo, saj te moti samo občasno, da ni vse skupaj nič takega.
Ampak dejstvo je, da te moti dovolj, da si odprla temo. To pomeni, da te še kar moti.
Verjetno te moti bolj, kot mene moti karkoli na moji ženi.
Mogoče tale partner ni zate.
Po drugi strani je pa tudi vse, kar je napisal Džeki, res. Pustit človeka in iskat drugega je riskantno. Če nisi dosti čez 20, si to verjetno še lahko privoščiš.
Naj povem tako. Na moji ženi me ne moti nič takega, da bi zaradi tega odpiral temo, kjer bi spraševal, če druge tudi kaj moti na njihovih partnerjih.
Tvoja sporočila pravijo, da saj te ne moti tako hudo, saj te moti samo občasno, da ni vse skupaj nič takega.
Ampak dejstvo je, da te moti dovolj, da si odprla temo. To pomeni, da te še kar moti.
Verjetno te moti bolj, kot mene moti karkoli na moji ženi.
Mogoče tale partner ni zate.
Po drugi strani je pa tudi vse, kar je napisal Džeki, res. Pustit človeka in iskat drugega je riskantno. Če nisi dosti čez 20, si to verjetno še lahko privoščiš.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Alwaleed s tem svojim prispevkom dejansko praviš, da kljub fantovim napakam, ki _triangle_ očitno motijo, naj ostane z njim in to samo zato, ker je možnost, da bo dolgo časa iskala novega tipa. Pa kje jih pobiraš?
_triangle_ če imaš rada sebe in svojega fanta boš do njega tudi iskrena. Sama veš koliko te napake na njem motijo (kakšne so sploh te napake o katerih govorimo?) in sama moraš precenit ali lahko ostaneš z njim kljub njegovim napakam. Če lahko (upam) potem ostani z njim, ker očitno ni tako slab. Samo verjemi, da ti bo žal če boš vztrajala samo zato, ker ti je nekdo rekel, da ne boš našla drugega. Zapravljati čas v zvezi brez prihodnosti nima smisla.
_triangle_ če imaš rada sebe in svojega fanta boš do njega tudi iskrena. Sama veš koliko te napake na njem motijo (kakšne so sploh te napake o katerih govorimo?) in sama moraš precenit ali lahko ostaneš z njim kljub njegovim napakam. Če lahko (upam) potem ostani z njim, ker očitno ni tako slab. Samo verjemi, da ti bo žal če boš vztrajala samo zato, ker ti je nekdo rekel, da ne boš našla drugega. Zapravljati čas v zvezi brez prihodnosti nima smisla.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
sej ti isto praviš, samo na drugačen način.
to je mal slaba tolažba, da rečeš, naj nekdo ostane s partnerjem, ki/ker ni tako slab, se ti ne zdi?
in, ja, malo morje imaš primerov, ko folk vztraja v razmerjih, ki so malone v totalnem razsulu, ker se bojijo biti sami ali iz kakšnega podobnega neutemeljenega razloga.
to je mal slaba tolažba, da rečeš, naj nekdo ostane s partnerjem, ki/ker ni tako slab, se ti ne zdi?
in, ja, malo morje imaš primerov, ko folk vztraja v razmerjih, ki so malone v totalnem razsulu, ker se bojijo biti sami ali iz kakšnega podobnega neutemeljenega razloga.
As your lover describes you, so you are.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Veerle jaz pravim to, da naj pusti tipa če jo preveč motijo njegove napake. V nasprotnem primeru naj ostane z njim, ker kolikor je napisala ji je všeč in ni problematičen.
Alwaleed je napisal, da razen če ni dosti čez 20 ga naj pusti, drugače pa z njim ne glede na vse.
Alwaleed je napisal, da razen če ni dosti čez 20 ga naj pusti, drugače pa z njim ne glede na vse.
- Veerle
- Kofetarica
gotcha, thx za razlago, površno berem.
Alwaleed, zadnjo trohico upanja na to, da bom še kdaj mela kakega tipa, si mi poteptal, mrš! najbolje, da grem kar takoj odmetavati seno in upat, da me zbode šivanka.
Alwaleed, zadnjo trohico upanja na to, da bom še kdaj mela kakega tipa, si mi poteptal, mrš! najbolje, da grem kar takoj odmetavati seno in upat, da me zbode šivanka.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
tanF napisal/-a:Veerle ni problema. Tipa boš pa že našla, ker verjemi, da vsi pa že niso zasedeni.
Čisto resno, če bi zdaj imel hčerko, staro nekaj čez 20, ne vem, če poznam 5 samskih tipov primerne starosti, ki bi ji jih priporočil za partnerja.
Tisti, ki imajo kvalitete in si vezo tudi želijo, so v starosti 25-35 pretežno zasedeni.
Če jim veza gre v franže, pa niso dolgo samski.
- Veerle
- Kofetarica
ahaha, celjanar, prestara zate, 100%.
ja, tanF, sej vem, da se mi bo še zgodila ljubezen mojega življenja, ni panike. enga iz Džekijeve zgodbe o nedolgo samskih, ki jim je šla ravno zveza v franže, ulovim, pa sem zmagala.
ja, tanF, sej vem, da se mi bo še zgodila ljubezen mojega življenja, ni panike. enga iz Džekijeve zgodbe o nedolgo samskih, ki jim je šla ravno zveza v franže, ulovim, pa sem zmagala.
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Nism zato mislu..kakšne optimistične misli ps: pri men še nobena ženska na prvi pogled ni prav povedla kuk sm star, tak da tistih 100%..hmmVeerle napisal/-a:ahaha, celjanar, prestara zate, 100%.
..sam zarat tvojga pesimističnega razmišljanja o življenju in ljubezni, sm mislu da si kaka najstnica
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
tanF napisal/-a:Alwaleed je napisal, da razen če ni dosti čez 20 ga naj pusti, drugače pa z njim ne glede na vse.
Ne, definitivno ne "ne glede na vse".
Če te partner zlorablja, je v vsakem primeru treba stran.
Če ti je s partnerjem slabše, kot če bi bil sam, je tudi v vsakem primeru treba stran.
Ampak tole ni tak primer. Tale primer je nekaj vmes. Punca ima tipa rada. Noče stran. Prisiliti bi se morala, da bi šla stran. Hudo bi ji bilo ga zapustiti.
Ampak vseeno jo matra, da ima tip nekaj pomanjkljivosti.
Drugi so rekli, da kaj sploh razmišlja. Da seveda mora ostati z njim. Da nihče ni popoln.
Jaz sem predlagal, da naj punca išče novega, če je še mlada, in naj NE išče novega, če je starejša.
Punce, ki še niso končale faksa, si pač laže najdejo tipa za trajno zvezo, in imajo za to več časa, kot pa punce, ki so že v poznih dvajsetih.
Če ženska nima več dosti časa, bi bilo mogoče bolje ostati s tem, kakor pa iskati popolnega, glede na to, da ta ni TAKO zelo napačen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]