problem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

_triangle_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _triangle_ » 10. Maj. 2011 15:11

hej!

občasno me muči majhen problem in ne vem kako naj si to razlagam...
gre se za mojega fanta...skupaj se imava super, vedno je zabavno, se privlačiva,spolnost je super in razumeva se na vseh področjih..

zato pa mi je grozno da me pa včasih zmoti nekaj na njegovi zunanjosti..vedno so mi bili vąeč fantje ki so "objektivno" (kolikor pri tem sploh lahko govorimo o objektivnosti) dobro izgledali... moj fant pa je precej povprečnega izgleda z določenimi pomanjkljivostmi ki mi niso vąeč in me na trenutke zmotijo, kadar nanje pomislim (to da ni ravno visok, določene njegove geste). v tistem trenutku sem potem zelo pod vplivom teh misli in posledično se začnem spraąevati ali mi je sploh tako zelo vąeč, da bi z njim lahko ostala za vedno in se hkrati bojim, da bo nezadovoljstvo z par "malenkostmi" prevladalo nad tem, da imava sicer res super odnos in ga imam rada..
povedati moram, da se te misli pojavijo res le občasno, ampak kljub temu ne vem kako naj si to razlagam...

ne vem, če sem razumljivo povedala kaj me muči...

upam, da mi boste znale kako svetovati oziroma vsaj povedati svoje mnenje, ali se tudi vam kdaj kaj podobnega dogaja ..
_triangle_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _triangle_ » 10. Maj. 2011 15:29

to se predvsem sprašujem, če je na dolgi rok res pomembnejši odnos ki ga imaš z nekom in ujemanje na mnogih področjih in vizualnost sčasoma nima več tako velike vloge...
saj mi je všeč po zunanjosti, zelo, z izjemo par reči ki me malce motijo... in drugače vem da ga imam zelo rada in ga nočem izgubiti... samo te občasne misli mi včasih vzbudijo dvom..
_triangle_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _triangle_ » 10. Maj. 2011 15:37

hehe, razumem da mi v starejših letih to niti slučajno ne bo več pomembno
:D
s tem "za vedno" sem bolj mislila na bližnjo prihodnost, na začetek skupnega življenja, družino... v poznih dvajsetih in tridesetih letih nas starost še ne pogrša tako zelo :)
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 10. Maj. 2011 15:59

Meni je pa predvsem zgrešeno razmišljanje v to smer, da ko bomo stari bomo pa vsi grdi. "Lep" človek bo "lep" tud ko bo star, ker struktura obraza ostaja enaka(torej velik nos je velik, majhen nos bo ostal majhen, enako velja za obliko obraza, štrleča ušesa, majhen človek bo majhen, tist ki je pa visok bo pa takšen tud ostal itd). Res pa je, da bomo vsi bolj ali manj nagubani in seveda imeli ostale znake staranja.
Nekak tako js gledam na to.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 10. Maj. 2011 16:09

heh, ni nujno :) lahko je kkšna 20 letnica, ki bl da mal nase, nima najlepših obraznih potez, zavaljena ...po drugi strani pa 50 letnica, ki je že kot mlada bla lepa, pravilnejša, se giba, ma dobro postaavo in neki izžareva, kar privlači poglede moških npr še bolj.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 10. Maj. 2011 16:11

Sej razumem, niti nisem mogoče točno tebe imela v mislih, ampak sem dobila takšen občutek ob prebiranju tega forum. Pa zakaj takoj obračaš z očmi?
Moje mnenje je, da če jo nekaj moti na zunanjosti in ji to ob pogledu nanj pade v oči in si pomisli kar pač si, ni glih kul. še sploh če je s tem fantom že dlje časa in ta moteči dejavnik še vedno opazi. Da pa privlačnost zbledi z leti, je pa tako ali tako čist logična stvar. Sam avtorica posta ne govori o tem, če sem prav razumela.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 10. Maj. 2011 16:13

aja pardon, če pa o eni in isti ženski govorimo, pol pa se bo vrjetn mal slabš držala ja :)

glede teme pa js mislm, da vizualna privlačnost res šteje na začetku, ko vidš ćloveka in se na podlagi fizičnih lastnosti al kokrkol odločš za nadaljne druženeje, pol pa te malenkosti niso tok važne
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 10. Maj. 2011 17:54

Madonna pri 50 kr dobro zgleda. boljše kot 2/3 dvajsetletnic.

avtorica teme pa, verjetno bi lahnko dobila lepšega fanta. upam da te fant pusti prej kot ti njega.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 10. Maj. 2011 18:37

predvidevam da si stara okrog 15... :roll:
In ja priporočam da pustiš fanta če te ne privlači dovolj.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 10. Maj. 2011 18:40

Jst čist razumem kaj punca govori.. Sm ene 3 leta nazaj bluzila z enmu tipom (ful sva se družla, po koncertih skupi hodila, tko se videvala), spala pa sicer nikoli nisva skupaj. V glavnem in jst sm se zacopala vanj.. Ampak zmerej ko sva bla skupej je rekel kej v smislu (grem na minus 2 deci- in zmerej ko je šou scat je reku to- so frustrating; ja pač greš scat call it that- in se obenem zmeri sebi nasmeju kot da je največji car k se je to spomnu). In kokr je bil super, kokr mi je zmerej ko sem rabla pomoč, pomagol, sm vidla da če me take malenkosti motijo, da se je v zvezo spuščat čist nepredmetno, ker ne bi uspelo. Tko da sva zdej kolega, se še zmeri ful slišva, vmes je on mel že ene 3 punce, jst mam že leto in pol fanta...
Če dejansko tok razmišljaš o teh stvareh, če te tok motijo, ne it z glavo v zid.. Sta še zmerej loh prjatla (k jst zdej, ko sem s svojim vidim; nobene stvari razen trme ni pri njemu, k bi me motila), in to je poanta zveze. Osrečevanje nekoga drugega s tem da si kar si. Hope i helped :) :wink:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 10. Maj. 2011 18:50

Dead_kid napisal/-a:in to je poanta zveze. Osrečevanje nekoga drugega s tem da si kar si. :wink:

podpis. that's it. :D
Uporabniški avatar
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble. » 10. Maj. 2011 18:58

Konkubina* napisal/-a:Nihče ni popoln. Ko človeka ljubiš, se potrudiš in ga ljubiš z vsemi njegovimi napakami in nepravilnostmi vred.

se strinjam. :)

you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
Uporabniški avatar
bluegirl3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a bluegirl3 » 10. Maj. 2011 20:33

..
Zadnjič spremenil bluegirl3, dne 17. Nov. 2012 15:12, skupaj popravljeno 1 krat.
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 10. Maj. 2011 22:07

bluegirl3 napisal/-a:Jaz mislim da je v dolgotrajnem odnosu bolj pomembna notranjost človeka kot pa zunanjost,
če boš tako izbirala fanta te bo na vsakem nekaj motilo, kajti nihče ni popoln.
Osebno mislim da če imaš osebo resnično rad je zate popolna in se naučiš sprejemati njene
pomanjkljivosti in napake.

obstajajo tut popolni.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 10. Maj. 2011 22:08

ne. obstajajo taki, ki sami zase MISLIJO, da so popolni :D
Let's swim to the moon .....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani