Problem s kožico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Jochie napisal/-a:sredi noči?
ja, je bilo mučno...celo pot do lj samo hlipanje...
Ja magari sredi noči! Pa hlipanje je še vredu, do Radovljice nekje se ga ravno navadiš pa začneš dojemat kot beli šum.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
meni je pa zanimivo, da vsi ti lepotni standardi, ko spoznam tipa, ki mi je res hud, nekako padejo. niso mi všeč poraščeni moški recimo, ampak en moj bivši je bil precej in me potem to sploh ni motilo. tako da dvomim, da bi mi malo odvečne kože na tipu, ki mi je všeč, uničilo sex life (in posledično razmerje).
Vsak raj ima svojo kačo.
- joeee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2012
FTad napisal/-a:White_Widow napisal/-a:a ce fafam brez rok, da ne drzim kozice nazaj, potem spet pride kožica čez glavico..
če je vse v redu s kožico, potem kožica ne gre čez glavico, ko je penis v trdem stanju...
Joee bi meu resnični problem, če kožice sploh preko glavice ne bi mogel dobiti....
vse kar je sedaj, je da dela iz muhe slona
a nisi ti mal dvoumno tole napisu? napisal si da je vse v redu s kožico, če ne gre čez glavico, ko je v erekciji...jaz pa sem napisal, da če jo malo potisnem naprej spet zdrsne čez glavico (ne čez celo ampak pokrije recimo med 1/2 in 3/4 glavice)...
se pravi po tvoje moja kožica ni normalna... napisal si pa da delam iz muhe slona? morda se samo nisva razumela...povej kaj misliš
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Svašta kok komplicirate. če ti je všeč tip, ti bo skor ziher všeč tut tič. Jaz še nisem videla tiča, ki mi ne bi bil všeč. Ne morem si predstavljat, da bi mi bil tip ibr všeč, pol mi pa njegov tič ne bi bil. Ne motijo me kosmati tipi, ok kosmatega po hrbtu res še nisem mela hahaha, ne moti me koža na tiču. Svašta res.
Aja drugač generalno mi je pa ful ful mal tipov všeč. Ampak ko mi je en kul, mi je všeč no matter what. Pomoje me tut kocine po hrbtu ne bi motile hahaha. Tut kosmata rit mi je čist seksi
Aja drugač generalno mi je pa ful ful mal tipov všeč. Ampak ko mi je en kul, mi je všeč no matter what. Pomoje me tut kocine po hrbtu ne bi motile hahaha. Tut kosmata rit mi je čist seksi
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
s0nckic4 napisal/-a:meni je pa zanimivo, da vsi ti lepotni standardi, ko spoznam tipa, ki mi je res hud, nekako padejo.
Pa kaj nismo že stokrat razčistili, da ženske nimate glede zunanjosti tipov nobenih standardov, pa če ste še tako prepričane, da jih kao imate.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
pretiravat pa ni treba. vsak ima neke standarde, preko katerih pač ne gre. je pa res, da se različni (standardi) med sabo običajno pokompenzirajo in da nam videz z leti (običajno) postaja vedno manj pomemben.
Vsak raj ima svojo kačo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Ja si pa tudi našla sliko, kjer je res kot strašilo no.
Drugač pa to kar je Džeki rekel, kar drži. Vedno sem govorila, da je moj ideal moškega (glede na videz vsaj) visok, temen, temni lasje...ma če pomislim, večina bivših (ali simpatij) je bila blond. Valjda pa ne bom "popustila" pri tem da mora biti tip urejen (higiena ipd.)...aja tudi preko tega, da je (pre)majhen, grem težko.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
joeee napisal/-a:a nisi ti mal dvoumno tole napisu? napisal si da je vse v redu s kožico, če ne gre čez glavico, ko je v erekciji...jaz pa sem napisal, da če jo malo potisnem naprej spet zdrsne čez glavico (ne čez celo ampak pokrije recimo med 1/2 in 3/4 glavice)...
se pravi po tvoje moja kožica ni normalna... napisal si pa da delam iz muhe slona? morda se samo nisva razumela...povej kaj misliš
ja s kožico je vse v redu, če ne gre nazaj čez glavo sama od sebe, brez da jo ti potisneš....
če tebi zdrsne...no pol pa zgleda, da je problem...
glej, to je težko rečt, a boš meu probleme med sexom al ne, če še nisi sprobal.... najprej probaj, pa bomo potem naprej debatiral....
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
joeee napisal/-a:Zaradi tega, še nisem imel spolnih odnosov, ker se bojim razočaranja in odziva punce.
Razmišljal sem, da bi se dal obrezati vendar me je strah ker se lahko, kje zalomi ali pa glavica izgubi občutljivost do te mere da pride do impotence+užitek je manjši za moškega.
**za info: star sem 18 in bi res rad imel spolni odnos. Bilo je že veliko priložnosti pa sem se raje izognil.
Veš kaj pa jst ne štekam? Nočeš se obrezati, ker te je strah "manjše občutljivosti". Ironično pa je, da maš zdej nulto občutljivost, ker niti seksaš ne, ker te je "strah". Ja, raje se obremenjuj s kožico in ne imej odnosov, kot operacija, ki bi lahko pomenila manjšo občutljivost. Glede na to, da polne občutljivosti še sprobal nisi (in ne kaže, da jo boš), bi rekla, da najboljš, da se greš obrezat. Bolje manjši užitek za moškega, kot ostat brez užitka.
KAr se pa kosmatosti tiče, moja p... je tud kosmata, pa jo porihtam. Enako bi želela od npr tipa z "ljubavnim tepihom". Podepiliraj tole, prosim. Hvala.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov