Problem s kožico

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Jan. 2012 17:00

sredi noči? :D :D :D

ja, je bilo mučno...celo pot do lj samo hlipanje... :D :D :D
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 08. Jan. 2012 17:19

Jochie napisal/-a:sredi noči? :D :D :D

ja, je bilo mučno...celo pot do lj samo hlipanje... :D :D :D

Ja magari sredi noči! :D Pa hlipanje je še vredu, do Radovljice nekje se ga ravno navadiš pa začneš dojemat kot beli šum. :twisted:
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Jan. 2012 17:27

meni je pa zanimivo, da vsi ti lepotni standardi, ko spoznam tipa, ki mi je res hud, nekako padejo. niso mi všeč poraščeni moški recimo, ampak en moj bivši je bil precej in me potem to sploh ni motilo. tako da dvomim, da bi mi malo odvečne kože na tipu, ki mi je všeč, uničilo sex life (in posledično razmerje).
Vsak raj ima svojo kačo.
joeee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a joeee » 08. Jan. 2012 18:08

FTad napisal/-a:
White_Widow napisal/-a:a ce fafam brez rok, da ne drzim kozice nazaj, potem spet pride kožica čez glavico..

če je vse v redu s kožico, potem kožica ne gre čez glavico, ko je penis v trdem stanju...

Joee bi meu resnični problem, če kožice sploh preko glavice ne bi mogel dobiti....

vse kar je sedaj, je da dela iz muhe slona

a nisi ti mal dvoumno tole napisu? :) napisal si da je vse v redu s kožico, če ne gre čez glavico, ko je v erekciji...jaz pa sem napisal, da če jo malo potisnem naprej spet zdrsne čez glavico (ne čez celo ampak pokrije recimo med 1/2 in 3/4 glavice)...

se pravi po tvoje moja kožica ni normalna... napisal si pa da delam iz muhe slona? :) morda se samo nisva razumela...povej kaj misliš :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Jan. 2012 18:34

Svašta kok komplicirate. če ti je všeč tip, ti bo skor ziher všeč tut tič. Jaz še nisem videla tiča, ki mi ne bi bil všeč. Ne morem si predstavljat, da bi mi bil tip ibr všeč, pol mi pa njegov tič ne bi bil. Ne motijo me kosmati tipi, ok kosmatega po hrbtu res še nisem mela hahaha, ne moti me koža na tiču. Svašta res.

Aja drugač generalno mi je pa ful ful mal tipov všeč. Ampak ko mi je en kul, mi je všeč no matter what. Pomoje me tut kocine po hrbtu ne bi motile hahaha. Tut kosmata rit mi je čist seksi :lach:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Jan. 2012 19:14

s0nckic4 napisal/-a:meni je pa zanimivo, da vsi ti lepotni standardi, ko spoznam tipa, ki mi je res hud, nekako padejo.

Pa kaj nismo že stokrat razčistili, da ženske nimate glede zunanjosti tipov nobenih standardov, pa če ste še tako prepričane, da jih kao imate.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Jan. 2012 20:09

pretiravat pa ni treba. vsak ima neke standarde, preko katerih pač ne gre. je pa res, da se različni (standardi) med sabo običajno pokompenzirajo in da nam videz z leti (običajno) postaja vedno manj pomemben.
Vsak raj ima svojo kačo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jan. 2012 20:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 08. Jan. 2012 22:09

sirova štručka napisal/-a:ja ženske padamo na karakter.
živ dokaz je tole strašilo

Slika

Ja si pa tudi našla sliko, kjer je res kot strašilo no. :D

Drugač pa to kar je Džeki rekel, kar drži. Vedno sem govorila, da je moj ideal moškega (glede na videz vsaj) visok, temen, temni lasje...ma če pomislim, večina bivših (ali simpatij) je bila blond. :D Valjda pa ne bom "popustila" pri tem da mora biti tip urejen (higiena ipd.)...aja tudi preko tega, da je (pre)majhen, grem težko.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Jan. 2012 22:27

kdo pa sta ta dva? :oops: :oops: :oops:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jan. 2012 22:29

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 08. Jan. 2012 22:32

Jaz nikoli nisem sla na zmenek, ce mi je bil vonj tipa nesprejemljiv, pa naj je zgledal kakor hoce.
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 08. Jan. 2012 22:46

joeee napisal/-a:a nisi ti mal dvoumno tole napisu? :) napisal si da je vse v redu s kožico, če ne gre čez glavico, ko je v erekciji...jaz pa sem napisal, da če jo malo potisnem naprej spet zdrsne čez glavico (ne čez celo ampak pokrije recimo med 1/2 in 3/4 glavice)...

se pravi po tvoje moja kožica ni normalna... napisal si pa da delam iz muhe slona? :) morda se samo nisva razumela...povej kaj misliš :D

ja s kožico je vse v redu, če ne gre nazaj čez glavo sama od sebe, brez da jo ti potisneš....

če tebi zdrsne...no pol pa zgleda, da je problem...

glej, to je težko rečt, a boš meu probleme med sexom al ne, če še nisi sprobal.... najprej probaj, pa bomo potem naprej debatiral....
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Jan. 2012 8:47

,.
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Feb. 2012 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Jan. 2012 9:10

joeee napisal/-a:Zaradi tega, še nisem imel spolnih odnosov, ker se bojim razočaranja in odziva punce.

Razmišljal sem, da bi se dal obrezati vendar me je strah ker se lahko, kje zalomi ali pa glavica izgubi občutljivost do te mere da pride do impotence+užitek je manjši za moškega.

**za info: star sem 18 in bi res rad imel spolni odnos. Bilo je že veliko priložnosti pa sem se raje izognil.

Veš kaj pa jst ne štekam? Nočeš se obrezati, ker te je strah "manjše občutljivosti". Ironično pa je, da maš zdej nulto občutljivost, ker niti seksaš ne, ker te je "strah". Ja, raje se obremenjuj s kožico in ne imej odnosov, kot operacija, ki bi lahko pomenila manjšo občutljivost. Glede na to, da polne občutljivosti še sprobal nisi (in ne kaže, da jo boš), bi rekla, da najboljš, da se greš obrezat. Bolje manjši užitek za moškega, kot ostat brez užitka.

KAr se pa kosmatosti tiče, moja p... je tud kosmata, pa jo porihtam. Enako bi želela od npr tipa z "ljubavnim tepihom". Podepiliraj tole, prosim. Hvala.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov