Problem s kožico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Hvala tašči, da nimam takih problemov
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
claire napisal/-a:^^ jaz pa ne bi mogla sexat s tipom ki je kosmat po hrbtu ali preveč kosmat po prsih. recimo.
naj meni tole gospodična malo objasnijo...
1. zbiraš tipe na plaži? drugače kosmat hrbet težko vidiš. če ne zbiraš na plaži, kako prideš do zaključka, če je tip po hrbtu kosmat ali ni kosmat?
2. kje je meja med preveč kosmat in ne preveč kosmat po prsih?
tudi jaz grem po kokice...
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
1. Ne, ne na plaži, na žalost. Zato kosmat hrbet, ki ti ni všeč, ponavadi vidiš pred samim prvim seksom. Takrat tudi prideš do zaključka, da je kosmat.
2. Meja je tam, ko js osebno rečem, da je tole preveč kosmato zame.
Upam, da to kaj razjasni.
2. Meja je tam, ko js osebno rečem, da je tole preveč kosmato zame.
Upam, da to kaj razjasni.
Because I can.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Jochie napisal/-a:2. kje je meja med preveč kosmat in ne preveč kosmat po prsih?
Prevec kosmat tip je tisti, ki ima bolj gosto rasporejenih daljsih dlak, in posledicno se mu dlake skodrajo in lahko delas frizure, take dlake ponavadi po nesreci zaidejo v nos in uho zenske, pa ponavadi take dlake strlijo ven iz majce in jih lahko zenska registrira pravocasno.
Ne prevec kosmat tip je tisti, ki ima redkeje rasporejenih krajsih dlak, dleke se ne kodrajo, ne moras planirati frizure, ni nevarnost da zaidejo v nos in uho zenske.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ko pride do tega, da se tip sleče, vidiš njegov (poraščen) hrbet, prsa, penis, marsikaj...in takrat se odločiš, kako pa kaj naprej. A ni to logično?
-
Jochie - Cosmopsiho
White_Widow napisal/-a:ko pride do tega, da se tip sleče, vidiš njegov (poraščen) hrbet, prsa, penis, marsikaj...in takrat se odločiš, kako pa kaj naprej. A ni to logično?
me zanima, kako logično bi bilo zate, ko bi stala gola, zrajcana pred tipom in bi ti naenkrat rekel: obleci se, greva domov!
jaz sem to že storil...in vem, kako ženska reagira...
-
ja pa kaj nej zdej jaz, če nekomu nisem všeč gola...nej se zjokam? Še cenla bi to, da je meu tok jajc in mi povedu (pravočasno).
-
Jochie - Cosmopsiho
da še povem svojo zgodbo...bila sva v avtu na pokljuki, ženska je bila tako rajcljiva, da se je drla in brcala okoli brez da bi se zavedala. dvakrat je močno brcnila v šipo avtomobila in resno sem se ustrašil, da jo bo razbila. glede na to, da je bila ženska poročena, itd. si nisem hotel nakopati težav, zato sem prekinil zadevo.
pa še iz pokljuke sem jo peljal v ljubljano....
verjemi mi, jokala bi in prizadeta, ponižana bi bila!
pa še iz pokljuke sem jo peljal v ljubljano....
verjemi mi, jokala bi in prizadeta, ponižana bi bila!
-
verjemi mi, jokala bi in prizadeta, ponižana bi bila! wink
bila bi rahlo užaljena, seveda jezna, mogoče celo malo ponižana, ampak si nebi gnala k srcu! se moram silit, da sem nekomu všeč? če mu nisem, mu nisem, konec debate.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]