Problem s kožico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
joeee napisal/-a:@nesanica
Ker meni gre kožica res gladko do konca dol brez bolečin, tko da nevem če bi imel jaz kaj problemou. Do sedaj je bila moja skrb vedno če bo partnerici sex všeč (sepravi da bo dosti čutila in da mi kondom nebo delal težav zaradi gibanja). Upam da ni tvoj bivši ravno zaradi tega problema tvoj bivši.
.
najbolje da poskusiš seksat in se bomo naprej pogovarjal. drugače pa je za žesko veeno al imaš kožico al je pa nimaš. Isti občutek je. Tudi če jo ima preveč ni razlike.
Drugače pa va šla narazen zato ker je gej, ampak je problem da se tega niti sam ne zaveda al pa si zarad familije noče priznat.
Ga pa že dolgo nosem videla in mogoče je že zdaj dojel in ima končo fanta.
- joeee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2012
Uh. Lepo je slišat, da za žensko ni razlike.
No to pa ne doživiš vsak dan, da je fant gej pa se tega ne zaveda
Drugače pa tnx za odgovor.
Še kakšen moški, ki ima s tem "probleme", samo tako da vidim če sem v veliki manjšini zaradi tega ?
No to pa ne doživiš vsak dan, da je fant gej pa se tega ne zaveda
Drugače pa tnx za odgovor.
Še kakšen moški, ki ima s tem "probleme", samo tako da vidim če sem v veliki manjšini zaradi tega ?
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Dobu si vse odgovore k si jih rabu.
A res drkate na take odgovore?
Pojdi na chat386 si daj nick "kožica12cm" in tam najedaj.
fak
A res drkate na take odgovore?
Pojdi na chat386 si daj nick "kožica12cm" in tam najedaj.
fak
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
evo če hočeš drugačen odgovor.
Jaz ti ga nebi potegnila nikol, ker me preveč kožice odbija. Si ne predstavlam, da bi tist dajala v usta...hmm mogoče bi pa namest čigumija lahko uporabla
Jaz ti ga nebi potegnila nikol, ker me preveč kožice odbija. Si ne predstavlam, da bi tist dajala v usta...hmm mogoče bi pa namest čigumija lahko uporabla
- joeee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2012
Sam če obe dobr pogledate v mojmu zadnjemu komentarju nism hotu nobenih osebnih mnejn več, ker ji je blo prej že dovolj in mi tudi niso tako pomembni.
Vprašal sem, če ima še kdo probleme s tem ali ne, ne pa komu bi ga ti (white widow) potegnila in komu ne.
Tko da nauč se brat preden karkoli komenteraš..sploh pa če si zamorjena zakaj si sploh uzameš čas da to komenteraš... bv res....
Vprašal sem, če ima še kdo probleme s tem ali ne, ne pa komu bi ga ti (white widow) potegnila in komu ne.
Tko da nauč se brat preden karkoli komenteraš..sploh pa če si zamorjena zakaj si sploh uzameš čas da to komenteraš... bv res....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ne bit užaljen, no folk pač komentira prebrano...eni celo po več let stare teme včasih ven vlečejo, tole je pa dost "frišno", ane.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
preveč se obremenjuješ raj pejt sexat
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]