Problem s kožico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- joeee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2012
@ Led zeppelin
Teb se zdi, da je vse tako enostavno. Pač odrežejo in to je to. Poglej malo po forumih, koliko ljudi to obžaluje pa boš morda spremenil mišlenje. Enim je seveda bolje če so imeli prej fimozo(ali kakšne druge probleme) in jih je bolelo in pač nimajo druge opcije+pri sexu potem bolj uživajo. Jaz pa sem res nekje vmes ali naj se obrežem ali ne..
Teb se zdi, da je vse tako enostavno. Pač odrežejo in to je to. Poglej malo po forumih, koliko ljudi to obžaluje pa boš morda spremenil mišlenje. Enim je seveda bolje če so imeli prej fimozo(ali kakšne druge probleme) in jih je bolelo in pač nimajo druge opcije+pri sexu potem bolj uživajo. Jaz pa sem res nekje vmes ali naj se obrežem ali ne..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
joeee napisal/-a:Jaz pa sem res nekje vmes ali naj se obrežem ali ne..
kaj če bi ti upošteval naš nasvet pa najprej seksal, pa se potem komaj obremenjeval s tem?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- joeee
- Sramežljivka
verjemi da mi je zdaj največja želja, da se nebi obremenjeval...ampak nemorem tega kar izključiti....smešno je ker sem v družbi zelo priljubljen.... imam ogromno prijateljev (moških in ženskih) s katerimi gremo vsak petek in soboto ven na zabavo ali v kakšen lokal...in res ne kažem, da bi imel kakršne koli težave...prepričan sem, da bi lahko imel že punco a kaj ko je tu vedno prisoten nek strah..
vaš odziv: "pa pejdi se že enkrat obrezat pa se ne boš več obremenjeval" ... drek se nebom... na koncu bo šlo kaj narobe pa si nebom nikoli odpustil....
še najbolj bi mi pomagal kakšen komentar moškega, ki ima isto stanje kot jaz... če ima probleme ali ne.. ampak kjer koli vprašam na forumih.. mi nihče ne odgovori.... ali pa izbrišejo temo, ker mislijo da zafrkavam ostale moške?!
ampak ja... slej ko prej bom pač moral sexati tu ni dileme... sam bojim se da tisti trenutek nebom sproščen in bom preveč razmišlal... ali bo kaj narobe ali ne... in potem bo to polomija.....
vaš odziv: "pa pejdi se že enkrat obrezat pa se ne boš več obremenjeval" ... drek se nebom... na koncu bo šlo kaj narobe pa si nebom nikoli odpustil....
še najbolj bi mi pomagal kakšen komentar moškega, ki ima isto stanje kot jaz... če ima probleme ali ne.. ampak kjer koli vprašam na forumih.. mi nihče ne odgovori.... ali pa izbrišejo temo, ker mislijo da zafrkavam ostale moške?!
ampak ja... slej ko prej bom pač moral sexati tu ni dileme... sam bojim se da tisti trenutek nebom sproščen in bom preveč razmišlal... ali bo kaj narobe ali ne... in potem bo to polomija.....
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
pa ti sam neveš kaj hočeš. najbolš da si odrežeš celega, boš mel mir.
lej nekje si napisu da je takih k maš ti največ...da si to zasledil iz forumov...zakaj se pol sploh še obremenjuješ, če so itak skor usi taki?
al sexi al se pa obrež, druge nimaš.
lej nekje si napisu da je takih k maš ti največ...da si to zasledil iz forumov...zakaj se pol sploh še obremenjuješ, če so itak skor usi taki?
al sexi al se pa obrež, druge nimaš.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mislim, da bi bil v vsakem primeru (s problemom ali ne) tisti moment pred "prvič" nervozen , večina je vsaj mal.joeee napisal/-a:ampak ja... slej ko prej bom pač moral sexati tu ni dileme... sam bojim se da tisti trenutek nebom sproščen in bom preveč razmišlal... ali bo kaj narobe ali ne... in potem bo to polomija.....
- joeee
- Sramežljivka
jah to je biu sam en forum...pa tut oni so samo napisal da majo tok...ne pa če majo probleme al pa kej...videl pa sem komentarje, kjer je kondom problem npr.
Objavljeno: Pet Jan 10, 2003 1:27 pm Naslov sporočila:
Res je higiena je zasluga vsakega posameznika in pri tem ali je tič obrezan ali ne nebi smelo imeti nobene vloge. Res pa zna biti, da so v povprečju obrezani tiči manjši, če so seveda obrezani v otroštvu. Morda deluje prepucij tudi kot kožna rezerva, ko ti tič vstane in se lahko podaljša. Ne vem . Pojma nimam. Me pa osebno moti, ko seksam in ima dekle ozko luknjico, pa se mi tič bolj pomika znotraj kožice, kot pa znotraj nje. A ni pol vseen če bi si ga na roke vrgel? Tudi pri natiknju kondoma imam vedno probleme, ker se kožica ne da povleč tako daleč nazaj in ostane takoj za glavico rob čez katerega moraš vlečt kondom. Glupo je tudi, da če imaš kožico predolgo da zna kljub temu, fa imaš nevemkakšen kaliber kondom zaradi gibanja kožice dol lezt. Poznam enega takega kolega, ki sta šla s punco na tabletke samo za to, ker mu je pri preveč strastnem fuku kondom lezel, pa je njegov tič precej velik. Razen če mi laže seveda.
Tale sicer primerja sex z masturbiranjem, kar se mi zdi debilno...ampak primer z kondomom pa vseeno je prisoten....
Objavljeno: Pet Jan 10, 2003 1:27 pm Naslov sporočila:
Res je higiena je zasluga vsakega posameznika in pri tem ali je tič obrezan ali ne nebi smelo imeti nobene vloge. Res pa zna biti, da so v povprečju obrezani tiči manjši, če so seveda obrezani v otroštvu. Morda deluje prepucij tudi kot kožna rezerva, ko ti tič vstane in se lahko podaljša. Ne vem . Pojma nimam. Me pa osebno moti, ko seksam in ima dekle ozko luknjico, pa se mi tič bolj pomika znotraj kožice, kot pa znotraj nje. A ni pol vseen če bi si ga na roke vrgel? Tudi pri natiknju kondoma imam vedno probleme, ker se kožica ne da povleč tako daleč nazaj in ostane takoj za glavico rob čez katerega moraš vlečt kondom. Glupo je tudi, da če imaš kožico predolgo da zna kljub temu, fa imaš nevemkakšen kaliber kondom zaradi gibanja kožice dol lezt. Poznam enega takega kolega, ki sta šla s punco na tabletke samo za to, ker mu je pri preveč strastnem fuku kondom lezel, pa je njegov tič precej velik. Razen če mi laže seveda.
Tale sicer primerja sex z masturbiranjem, kar se mi zdi debilno...ampak primer z kondomom pa vseeno je prisoten....
-
ce nebos probu nebos nikol zvedu, ker noben ni tak k ti. lah se pa sprasujes se naprej, ampak tko zvedu nebos nikol
- joeee
- Sramežljivka
res je... ma sej bo.... bom že prebolu sčasoma.... to poletje k pride mamo 3 mesce počitnc pred faxom.... v tem času mamo s frendi v planu 3x za 14 dni na morje (že lani bi lahko na morju večkrat sexau pa pač nisem ker sm zmrznu in se umaknu) .... če mi v tem času pa do konc poletja ne rata sexat se bom pa obrezat šou bmk...
-
ja no ti kar čaki... če boš pa dočaku je pa drugo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]