Problem s kožico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- joeee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2012
Imam problem, zaradi katerega se zelo obremenjujem. Mislim, da imam na penisu preveč kožice. Ko imam erekcijo kožica še vedno pokriva celo glavico... Brez problema jo lahko potisnem do konca za glavico in še naprej, vendar ko jo spustim se nabere guba takoj za glavico. Če jo potisnem naprej potem spet skoči čez glavico. Na internetu je kar nekaj moških, ki imajo podoben "problem" kot jaz.. nekateri imajo probleme pri sexu (ženska ne uživa toliko, ker gre glavica večinoma samo ven in nazaj iz kožice kar ne vzburja ženske, ali pa je problem v kondomu, ki se zelo naguba v skrajnih primerih tudi poči), nekateri pa ne. Zaradi tega, še nisem imel spolnih odnosov, ker se bojim razočaranja in odziva punce.
Razmišljal sem, da bi se dal obrezati vendar me je strah ker se lahko, kje zalomi ali pa glavica izgubi občutljivost do te mere da pride do impotence+užitek je manjši za moškega.
**za info: star sem 18 in bi res rad imel spolni odnos. Bilo je že veliko priložnosti pa sem se raje izognil.
Zanimajo me vaše izkušnje s tem? Je to hudo narobe (je to sploh problem??), vas to zelo moti in če je to redek pojav ali ne?
Za moške pa: Ima še kdo ta problem in če ima probleme pri spolnem odnosu?
Prosim za vsak iskren odgovor (tak ali drugačen) bi bil zelo hvaležen.
LP
Razmišljal sem, da bi se dal obrezati vendar me je strah ker se lahko, kje zalomi ali pa glavica izgubi občutljivost do te mere da pride do impotence+užitek je manjši za moškega.
**za info: star sem 18 in bi res rad imel spolni odnos. Bilo je že veliko priložnosti pa sem se raje izognil.
Zanimajo me vaše izkušnje s tem? Je to hudo narobe (je to sploh problem??), vas to zelo moti in če je to redek pojav ali ne?
Za moške pa: Ima še kdo ta problem in če ima probleme pri spolnem odnosu?
Prosim za vsak iskren odgovor (tak ali drugačen) bi bil zelo hvaležen.
LP
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
joeee napisal/-a:joj verjemi da ne kompliciram rad.....sam kar se pa spolnosti in punc tiče bi pa res rad da je use pošlihtano, zato me tudi to matra...
Am... Pa če maš še večjo željo, da bo vse "pošlihtano", žal ne bo, ker nisi fenomen + vsaka ženska je mal drugač...
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
v bistvu je problem ampak zate ne pa za bejbo. Moj bivši je imel težave s tem in pol je bil vedno čist tečn če sem bila pregroba pa dejansko se je dostikrat izmikal ker če je šlo narobe je šlo res narobe in ga je ful bolel. No pol sem ga pa prisilila da je šel zdravniku in v bistvu mu niso obrezal ampak so nekak delno obrezal oz. zavihal kožo.Pol je bilo pa vse ok in nič več problemov. Tko da pojdi do zdravnika če boš imel problem, ampak prvo seksaj da vidiš če je sploh problem.
- joeee
- Sramežljivka
@nesanica
a pa je njega bolelo že če je dal kožico samo za glavico ali samo potem ko je prišlo do spolnega odnosa ??? (ker probleme z bolečinami imajo tisti, katerim kožica ne gre lepo čez glavico...imajo lahko fimozo...lažjo (samo v erekciji problemi) ali hujšo.
Ker meni gre kožica res gladko do konca dol brez bolečin, tko da nevem če bi imel jaz kaj problemou. Do sedaj je bila moja skrb vedno če bo partnerici sex všeč (sepravi da bo dosti čutila in da mi kondom nebo delal težav zaradi gibanja). Upam da ni tvoj bivši ravno zaradi tega problema tvoj bivši.
Drugače pa res hvala za tvoj odgovor. Prosim če ima še kdo kakšne izkušne jih prosim povejte.
a pa je njega bolelo že če je dal kožico samo za glavico ali samo potem ko je prišlo do spolnega odnosa ??? (ker probleme z bolečinami imajo tisti, katerim kožica ne gre lepo čez glavico...imajo lahko fimozo...lažjo (samo v erekciji problemi) ali hujšo.
Ker meni gre kožica res gladko do konca dol brez bolečin, tko da nevem če bi imel jaz kaj problemou. Do sedaj je bila moja skrb vedno če bo partnerici sex všeč (sepravi da bo dosti čutila in da mi kondom nebo delal težav zaradi gibanja). Upam da ni tvoj bivši ravno zaradi tega problema tvoj bivši.
Drugače pa res hvala za tvoj odgovor. Prosim če ima še kdo kakšne izkušne jih prosim povejte.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Ženska ne uživa toliko? Bi prej rekel, da ti ne boš toliko užival, če gre kožica v erektilnem stanju preko glavice in še čez. Ne vem zakaj se to enim zdi tako trapasto vprašanje, jaz mislim, da bi znalo biti problematično.
- joeee
- Sramežljivka
Mr. Nobody napisal/-a:Ženska ne uživa toliko? Bi prej rekel, da ti ne boš toliko užival, če gre kožica v erektilnem stanju preko glavice in še čez. Ne vem zakaj se to enim zdi tako trapasto vprašanje, jaz mislim, da bi znalo biti problematično.
Ja zase nevem če bi imel probleme res... Ker pri samozadovoljevanju gre kožica za glavico in čez brez kakršnih koli bolečin, pritiska..skratka brez problemov...
No zato pa sprašujem tudi moške, če ima kdo tak "problem" da vidim kakšne izkušnje imajo oni.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
joeee napisal/-a:(ženska ne uživa toliko, ker gre glavica večinoma samo ven in nazaj iz kožice kar ne vzburja ženske
Naceloma imas daljsi hod ko porivas, da bi se samo kozica premikala, ce imas kondom se pa sploh ne bo premikala oz. minimalno.
Nazaj moras kozo potegnit (in spustit) in si pol gor kondom dat, sicer bo pocil ce ti koza pokriva glavico.joeee napisal/-a:, ali pa je problem v kondomu, ki se zelo naguba v skrajnih primerih tudi poči)
Najbrz ne bo problemov.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- joeee
- Sramežljivka
@Mahagonij
NO upam da imaš prav ... sicer bo najbrš kožica skočila spet nazaj čez glavico tudi če bo kondom gor. No če bojo slučajno kdaj problemi bova s punco našla pa kakšno drugo rešitev (kontracepcijske....)
Hvala za odgovore!!! še kdo s svojimi izkušnjami????
NO upam da imaš prav ... sicer bo najbrš kožica skočila spet nazaj čez glavico tudi če bo kondom gor. No če bojo slučajno kdaj problemi bova s punco našla pa kakšno drugo rešitev (kontracepcijske....)
Hvala za odgovore!!! še kdo s svojimi izkušnjami????
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]