Problem ki mi načena potrpljenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js ta čas sploh nebi seksala z njim, ko ima take zdravstveneprobleme. A se nič ne bojiš, da bi še ti to dobila (glede na to, da sploh ne vesta kaj ima)? V drugačni obliki seveda. In potem se bo on pozdravil, ti seveda ne (ali pa ne bo tako očitni) in si bosta samo podajala in se ne bo nikol pozdravilo.
In ja. čist logično da ga peče. Zato se gre pa čimprej k zdravniku in ne po 1 mescu
In ja. čist logično da ga peče. Zato se gre pa čimprej k zdravniku in ne po 1 mescu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
MolliKa napisal/-a:Hja je je fasou pojma nimam....lahko da je že prej fasou pa je šele zdj izbrihnlo...glede na to da skp žviva ne pomnm da kdaj neb koj iz šihta pršu dam
ampk dobr sj se še nč ne ve kaj je ane....lahko da so je neki čist tko...
No ja, če tip takoj z šihta pride še ne pomeni da te ne vara...Čist tak teoretično, med šihtom je malica, se najde ziher kaka minutka prej al pol. Aja, da ne boš mislila da jz kaj namigujem al pa mislim da tebe tvoj vara, sam na splošno govorim. Če gre za genitalne lahko izbruhnejo kadarkoli, če so glivice jih lahko dobi od padca imunitete, če gre pa za neko SPB (čeprav dvomim) pol bi se jz vprašala kje jo je staknil.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
kolikor je meni znano, zamašene lojnice ne pečejo.
sploh sumljivo mi je pa to, da ni šel prej k zdravniku. zdaj če je sam odlanjal obisk, bi mi bilo pa še bolj sumljivo vse skupaj. kaj se imaš za bati zdravnika, če imaš težave na "glavnem udu" in ničesar za bregom?
in kot ti je *mala* že rekla. ti še celo siliš sexat z njim? joj joj. jaz sicer nisem prepričana, če jo to res, ampak mi je prijatelj enkrat govoril, da proti genitalnim bradavicam tudi kondom ni dovolj. in ženska lahko dobi raka na materničnem vratu.
tudi če to ni res, je bedarija partnerja silit v odnos (če veš da ga boli- mislim res si uvidevna), namesto k zdravniku. a to pa se nisi hodila jokat v kopalnico da noče k zdravniku? in da je razlog morda v tem, da te vara, kar le-ta lahko potrdi.
sploh sumljivo mi je pa to, da ni šel prej k zdravniku. zdaj če je sam odlanjal obisk, bi mi bilo pa še bolj sumljivo vse skupaj. kaj se imaš za bati zdravnika, če imaš težave na "glavnem udu" in ničesar za bregom?
in kot ti je *mala* že rekla. ti še celo siliš sexat z njim? joj joj. jaz sicer nisem prepričana, če jo to res, ampak mi je prijatelj enkrat govoril, da proti genitalnim bradavicam tudi kondom ni dovolj. in ženska lahko dobi raka na materničnem vratu.
tudi če to ni res, je bedarija partnerja silit v odnos (če veš da ga boli- mislim res si uvidevna), namesto k zdravniku. a to pa se nisi hodila jokat v kopalnico da noče k zdravniku? in da je razlog morda v tem, da te vara, kar le-ta lahko potrdi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
claire napisal/-a:kolikor je meni znano, zamašene lojnice ne pečejo.
Nočem bit pametna, ampak mislim da ni nujno, da ga obtoži varanja. Možno da je to kdaj prej dobil, pa je komaj zdaj `izbruhnilo`. Sama imam HPV, lani sem bla na konizaciji( pri 22letih...odrezali so mi del materničnega vratu) zaradi rakavih sprememb, ampak kdaj sem HPV dobila, pa ne vem. Nisem bila ravno med pridnimi predsedanjim fantom, priznam...hotela sem pač to povedat, da ga nebo kr začela napadat, da jo je varal...
Se pa strinjam, da ga ne bi bilo potrebno silit, če ga je peklo...čeprav je tipično moško to `bo že minilo`;)...sem prepričana, da tudi mojega ne bi kar tak k zdravniku spravla, sploh ker bi bil problem tam spodaj...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
How true..piškotek* napisal/-a:Zanimivo je pa ti, da če bi bila situacija obratna in bi on hotel seksat, ti bi pa imela vnetje ali kaj drugega, bi bil on največji prasec ker jih je ker hoče seksat.
Pa tole, k se vse sprašujete zakaj ni šel takoj k zdravniku - hm, a je samo men to znano, da v povprečju fantje zelo dolgo odlašajo z obiskom zdravnika (tko nekak kot ko se zgubijo na poti in nočejo vprašat za pravo smer ).
Seveda to ne pomeni, da zagovarjam tako početje..
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Zdaj se je naročil pri zdravniku, tako da bosta končno ugotovila kaj bi lahko bilo.
Jaz tudi mislim, da ni pametno da sedaj sexata ko ima.....pač, karkoli že ima.
Drugače pa si tisti svoj uvodni post napisala tako, kot da se mu je ne vem kaj zgodilo in da sploh nimaš potrpljenja da ga boš čakala...izi malo!
Pač je potreboval malo dalj časa da se je naročil pri zdravniku (mislim da tudi ti ne hodiš rada k dohtarju, se jepač morda ustrašil in ga morda skrbi da ni kaj zelo narobe).
Stoj mu ob strani, podpiraj ga.....ne pa mu gnjavit naj že 1x gre k zdravniku, ker drugače se ti bo zmešalo.
Pišeš tako, kot da mora it k zdravniku zato, da bosta spet lahko normalno sexala, ne pa zato, ker je dejansko res nekaj narobe z njegovim ''tamalim''.
Če že pri taki mali stvari delaš problem, kja bo šele, ko bosta enkrat imela nek jeb** resen problem???
Če načrtujeta otroka....ga bosta očitno mela 1x...in potem boš ti utrujena, zaspana in se tebi ne bo dalo. Kako pričakuješ da bo on takrat do tebe razumevajoč, če ti do njega sedaj nisi???
Razmisli malo....
Jaz tudi mislim, da ni pametno da sedaj sexata ko ima.....pač, karkoli že ima.
Drugače pa si tisti svoj uvodni post napisala tako, kot da se mu je ne vem kaj zgodilo in da sploh nimaš potrpljenja da ga boš čakala...izi malo!
Pač je potreboval malo dalj časa da se je naročil pri zdravniku (mislim da tudi ti ne hodiš rada k dohtarju, se jepač morda ustrašil in ga morda skrbi da ni kaj zelo narobe).
Stoj mu ob strani, podpiraj ga.....ne pa mu gnjavit naj že 1x gre k zdravniku, ker drugače se ti bo zmešalo.
Pišeš tako, kot da mora it k zdravniku zato, da bosta spet lahko normalno sexala, ne pa zato, ker je dejansko res nekaj narobe z njegovim ''tamalim''.
Če že pri taki mali stvari delaš problem, kja bo šele, ko bosta enkrat imela nek jeb** resen problem???
Če načrtujeta otroka....ga bosta očitno mela 1x...in potem boš ti utrujena, zaspana in se tebi ne bo dalo. Kako pričakuješ da bo on takrat do tebe razumevajoč, če ti do njega sedaj nisi???
Razmisli malo....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]