problemček :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Sam če tip preferira (lastno!) dominantnost v seksu......tud taki so Potem mu napadalna ženska pač ne sede....
Čeprav, menim, da je problem avtoričinega tipa (motnja erekcije) v njem samem, ne v avotrici. Da ni nekaj, kar ga odbija na njej, ampak nekaj, kar ga bo oviralo pri vseh ženskah. Je pa stvar psihičnega izvora, če bi bila fizičnega, se mu ne bi dvignil niti pri oralcu.
Čeprav, menim, da je problem avtoričinega tipa (motnja erekcije) v njem samem, ne v avotrici. Da ni nekaj, kar ga odbija na njej, ampak nekaj, kar ga bo oviralo pri vseh ženskah. Je pa stvar psihičnega izvora, če bi bila fizičnega, se mu ne bi dvignil niti pri oralcu.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Sem istega mnenja, problem ni v tebi *smeško*, ampak pri fantu. Ne razumem, zakaj ženske najprej okrivijo sebe, ko gre kaj narobe pri seksu nimamo samo me vseh možnih problemčkov, ampak jih imajo fantje tud...s tem, da oni to bolj ali manj zadržijo zase, a samo do takrat, ko pride do konkretne situacije.
Nekaj časa nazaj sem spoznala simpatičnega fanta in ko je prišlo do intime, me je že vnaprej opozoril, da mu prvič z žensko ne pride...ker se mu je to večkrat zgodilo, je pač živel v tem prepričanju...seveda sem mu rekla, da je izvor tega v glavi, s čimer se je strinjal, a se nisem silila, da bi to popravila. Ko sva prvič, je bilo zame čudovito, seveda sva nekaj minut zatem spet in je bilo čudovito za oba
Nekaj časa nazaj sem spoznala simpatičnega fanta in ko je prišlo do intime, me je že vnaprej opozoril, da mu prvič z žensko ne pride...ker se mu je to večkrat zgodilo, je pač živel v tem prepričanju...seveda sem mu rekla, da je izvor tega v glavi, s čimer se je strinjal, a se nisem silila, da bi to popravila. Ko sva prvič, je bilo zame čudovito, seveda sva nekaj minut zatem spet in je bilo čudovito za oba
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Horus, ti nisi ravno eden od tipov, za katerim bi ženske letele in bi brez problema dobil sex.
takim pa ki jih ženske oblegajo, so siti te ženske agresivnosti in vsiljivosti in jih neka sexualno napadalna ženska ni fantazija, ampak iščejo ravno kontra temu.
takim pa ki jih ženske oblegajo, so siti te ženske agresivnosti in vsiljivosti in jih neka sexualno napadalna ženska ni fantazija, ampak iščejo ravno kontra temu.
- Horus
- Horus
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
OT: tvoj BJ je blow job ane...no torej ok. Sem postekala. Sicer ne takoj, ampak mal kasnej. Pol sm sla se 1x cel post brat
Drugace pa mas skor prov...ceprav sem jaz tut od kakega tipa ze slisala, da lahko sexa tudi z grdo zensko oz. tako, ki ni ravno za dol past, lepotica ali ena, za katero se obrne na ulici...ker mu je pac vazno samo to, da se sprazne. Kao na to varianto: ''za 1x bo ze dobra!''
Drugace pa mas skor prov...ceprav sem jaz tut od kakega tipa ze slisala, da lahko sexa tudi z grdo zensko oz. tako, ki ni ravno za dol past, lepotica ali ena, za katero se obrne na ulici...ker mu je pac vazno samo to, da se sprazne. Kao na to varianto: ''za 1x bo ze dobra!''
- the_princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2010
Heej heej
Jaz pa bi vas prosla za en nasvet, namreč všeč mi je fant, ki obiskuje isto srednjo šolo kot jaz. In jaz si ga želim še bolj spoznat, ampak ne vem kako naj pristopim, res, da ko ga vidim al pa grem mimo njega pa če me pogleda se mu nasmejem in on meni nazaj, amapk bi rada čimveč nasvetov kako naj pristopim k njemu, da bi se še bolje spoznala
Hvala za odgovore ! *
Jaz pa bi vas prosla za en nasvet, namreč všeč mi je fant, ki obiskuje isto srednjo šolo kot jaz. In jaz si ga želim še bolj spoznat, ampak ne vem kako naj pristopim, res, da ko ga vidim al pa grem mimo njega pa če me pogleda se mu nasmejem in on meni nazaj, amapk bi rada čimveč nasvetov kako naj pristopim k njemu, da bi se še bolje spoznala
Hvala za odgovore ! *
- baletka Marjetka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2010
Lahko bi novo temo odprla.
Drgač je pa včasih palilo: "Ej mogoče veš koliko je ura?" Sicer ima, pa dons že vsak mobitel, tako da boš čudno izpadla. Mogoče se bo to fantu zdelo sweet, ali pa te bo pa že iz prve odj.
Drgač je pa včasih palilo: "Ej mogoče veš koliko je ura?" Sicer ima, pa dons že vsak mobitel, tako da boš čudno izpadla. Mogoče se bo to fantu zdelo sweet, ali pa te bo pa že iz prve odj.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Horus napisal/-a:True xD Ne lažem in ne počnem neumnosti, fitnesiram ali vozim mercedeza pa tudi ne. Disqualified na vseh štirih področjih
vem, da je to kao model tipa od Delusional....ampak poznam precej dečkov, ki so fail na celi črti (če bi zdej človek iskal nekega alfa samca s potencialom, mercedezom in prihodnostjo) pa nimajo nobenih problemov skupaj spacat več deset češpelj v enem letu.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^^No,očitno niso tak hud fail.Oz. zate so, za marsikatero žensko pa ne.
Edino merilo, ali je tip fail ali ne, je, ali lahko dobi žensko, vsaj eno, ali ne.Fail so tipi, ki jih nobena noče in ženske ne morejo imeti, niti za seks, niti za zvezo, niti za nič.
Edino merilo, ali je tip fail ali ne, je, ali lahko dobi žensko, vsaj eno, ali ne.Fail so tipi, ki jih nobena noče in ženske ne morejo imeti, niti za seks, niti za zvezo, niti za nič.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]