Pripomočki [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali uporabljate sex pripomočke?

da
165
42%
ne
228
58%
Skupaj glasov : 393

Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 04. Jan. 2009 21:19

no, moj se je pa pred kratkim neki hecal, pa sem mu za božička za foro zrawn kupla neki takega..

http://www.venera-shop.si/trgovina/?pag ... 5fd601b1e7

sam da je gor neka čebelca, pa ni slaba zadevca. Je biu čist navdušen :D Sam je kr šit, pa baterije se hitr izpraznijo.. :)
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 04. Jan. 2009 22:30

midva imama eno ogromno zbirko lubrikantov :lol: in raznih masaznih gelov, one obrocke za na penis (take za veckratno uporabo :D ), oblazinjene lisice :twisted: , jst si bom pa u kratkem nabavla japonske kroglice :D

pa razmisljama o vibratorju - da bi se potem skupaj z njim igrala :P
BeLinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2007
Kraj: europa

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLinka » 20. Jan. 2009 3:52

nama so se nabral že tut lisice, vibrator, obročki, lubrikanti, podvezice, vaginalne kroglce...pa je kr fajn za tu pa tam...ni zdej, da bi vsakič uporabla kej izmed tega, ampak redko, redko kdaj :D čeprav tiste prve dni, ko sma nabavla vibrator, ga nisma dala iz rok in iz .....tak, ko vsaka druga igrača, po parih dneh se naveličaš in rabiš neki novga :D
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 21. Jan. 2009 20:12

mene čakajo še nove lisice, zapakirane ma nevem kam jih zataknt. kr na postli in tam po sobi ni nikjr nč takega da bi ga lahko gor prpopala :D:P :twisted:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 21. Jan. 2009 21:21

p!ka napisal/-a:Kaj pa vem kolko so bli rebrasti... Vem, da čutla sm razliko in je blo super. :D Ubistvu sploh nism vedla, da so malo rebrasti in dosti rebrasti. :)

Katero znamko sta pa uporabljala?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 22. Jan. 2009 16:30

[She.] napisal/-a:mene čakajo še nove lisice, zapakirane ma nevem kam jih zataknt. kr na postli in tam po sobi ni nikjr nč takega da bi ga lahko gor prpopala :D:P :twisted:

Tud mene čaka enako kot tebe. Imam jih v škatli in tudi ne vem kaj z njimi, ker nimam nič takega v sobi, da bi šlo, za posteljo se pa tudi ne da priklenit :wink:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 22. Jan. 2009 19:09

mene pa zanimajo teli obročki za na lulčija :D a je to kul? sem enkrat gledala v sex shopu pa majo več vrst in pol nisem vedla kere bi vzela. če ma kšna dobro izkušnjo z besedo na plan :D
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 22. Jan. 2009 20:14

^^ Midva sva imela Durexov obroček, pa je bilo dobro :) Samo se hitro baterija sprazni. Tistih iz sex shopov pa še nisem sprobala.

http://www.lovecnacene.si/durex-play-er ... /m/356914/

Drugač pa imam še super vibratorček v obliki delfinčka, ki sem ga dobila od fanta. Tisti v obliki penisa mi niso preveč všeč.
Je fajn za kako popestritev s fantom, redno ga pa ne uporabljam.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 22. Jan. 2009 20:44

lorelaj napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Kaj pa vem kolko so bli rebrasti... Vem, da čutla sm razliko in je blo super. :D Ubistvu sploh nism vedla, da so malo rebrasti in dosti rebrasti. :)

Am... Ubistvu ne vem kera znamka je... Vem, da škatlce kondomou tiste znamke majo gor nekga gouga tipa pa beko, ki hodi v kopalkah s plaže... Se ti sanja mogoče kere mislim ? Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 22. Jan. 2009 22:51

softTouch napisal/-a:mene pa zanimajo teli obročki za na lulčija :D a je to kul? sem enkrat gledala v sex shopu pa majo več vrst in pol nisem vedla kere bi vzela. če ma kšna dobro izkušnjo z besedo na plan :D

js sem kupla u sex shopu tak obroček, pa čebelco ma gor. Stvarca je noooro fajna, sam se pa res baterije ful hitr spraznijo, ker dela na poun šus :D Se splača met, tk mal za popestritev, pa glede na ceno, tud drži mal dlje, pa ni sam za enkratno uporabo.
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 22. Jan. 2009 23:28

p!ka napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:

Am... Ubistvu ne vem kera znamka je... Vem, da škatlce kondomou tiste znamke majo gor nekga gouga tipa pa beko, ki hodi v kopalkah s plaže... Se ti sanja mogoče kere mislim ? Slika

Safex mogoče? No sej bom mal v trgovini pogledala, hvala za opis. :D
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 23. Jan. 2009 12:16

^^ mislm da so to contempo :)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 23. Jan. 2009 13:20

^^
Hvala. :D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 31. Mar. 2010 7:24

Midva sva ravno včeraj nabavlala v Beatu v BTC. OBlekice, lubrikanti, jedilna olja pa take. Zelo všečno, bova še šla. Čeprav pride drago je vredno :)
nikaar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaar » 31. Mar. 2010 11:25

Jaz imam lisice, bič, obročke, kroglice, zdaj pa že nekaj časa razmišljam o kakšnem vibratorju. Sem malo brskal po netu in sem našla ful ugodne tukaj: http://www.provocative-dream.com/index. ... =2&lang=sl
dobiš vibrator že za 11€, pa tudi druge stvari iz posebne ponudbe so zelo poceni.
redno pa uporabljama lubrikante.
Vse pripomočke uporabljam tudi med sexom.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]