Pripomočki [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 316 prispevkov
• Stran 20 od 22
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
no, moj se je pa pred kratkim neki hecal, pa sem mu za božička za foro zrawn kupla neki takega..
http://www.venera-shop.si/trgovina/?pag ... 5fd601b1e7
sam da je gor neka čebelca, pa ni slaba zadevca. Je biu čist navdušen Sam je kr šit, pa baterije se hitr izpraznijo..
http://www.venera-shop.si/trgovina/?pag ... 5fd601b1e7
sam da je gor neka čebelca, pa ni slaba zadevca. Je biu čist navdušen Sam je kr šit, pa baterije se hitr izpraznijo..
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
midva imama eno ogromno zbirko lubrikantov in raznih masaznih gelov, one obrocke za na penis (take za veckratno uporabo ), oblazinjene lisice , jst si bom pa u kratkem nabavla japonske kroglice
pa razmisljama o vibratorju - da bi se potem skupaj z njim igrala
pa razmisljama o vibratorju - da bi se potem skupaj z njim igrala
- BeLinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2007
- Kraj: europa
nama so se nabral že tut lisice, vibrator, obročki, lubrikanti, podvezice, vaginalne kroglce...pa je kr fajn za tu pa tam...ni zdej, da bi vsakič uporabla kej izmed tega, ampak redko, redko kdaj čeprav tiste prve dni, ko sma nabavla vibrator, ga nisma dala iz rok in iz .....tak, ko vsaka druga igrača, po parih dneh se naveličaš in rabiš neki novga
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
[She.] napisal/-a:mene čakajo še nove lisice, zapakirane ma nevem kam jih zataknt. kr na postli in tam po sobi ni nikjr nč takega da bi ga lahko gor prpopala :P
Tud mene čaka enako kot tebe. Imam jih v škatli in tudi ne vem kaj z njimi, ker nimam nič takega v sobi, da bi šlo, za posteljo se pa tudi ne da priklenit
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
^^ Midva sva imela Durexov obroček, pa je bilo dobro Samo se hitro baterija sprazni. Tistih iz sex shopov pa še nisem sprobala.
http://www.lovecnacene.si/durex-play-er ... /m/356914/
Drugač pa imam še super vibratorček v obliki delfinčka, ki sem ga dobila od fanta. Tisti v obliki penisa mi niso preveč všeč.
Je fajn za kako popestritev s fantom, redno ga pa ne uporabljam.
http://www.lovecnacene.si/durex-play-er ... /m/356914/
Drugač pa imam še super vibratorček v obliki delfinčka, ki sem ga dobila od fanta. Tisti v obliki penisa mi niso preveč všeč.
Je fajn za kako popestritev s fantom, redno ga pa ne uporabljam.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
lorelaj napisal/-a:p!ka napisal/-a:Kaj pa vem kolko so bli rebrasti... Vem, da čutla sm razliko in je blo super. Ubistvu sploh nism vedla, da so malo rebrasti in dosti rebrasti.
Katero znamko sta pa uporabljala?
Am... Ubistvu ne vem kera znamka je... Vem, da škatlce kondomou tiste znamke majo gor nekga gouga tipa pa beko, ki hodi v kopalkah s plaže... Se ti sanja mogoče kere mislim ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
softTouch napisal/-a:mene pa zanimajo teli obročki za na lulčija a je to kul? sem enkrat gledala v sex shopu pa majo več vrst in pol nisem vedla kere bi vzela. če ma kšna dobro izkušnjo z besedo na plan
js sem kupla u sex shopu tak obroček, pa čebelco ma gor. Stvarca je noooro fajna, sam se pa res baterije ful hitr spraznijo, ker dela na poun šus Se splača met, tk mal za popestritev, pa glede na ceno, tud drži mal dlje, pa ni sam za enkratno uporabo.
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
p!ka napisal/-a:lorelaj napisal/-a:p!ka napisal/-a:Kaj pa vem kolko so bli rebrasti... Vem, da čutla sm razliko in je blo super. Ubistvu sploh nism vedla, da so malo rebrasti in dosti rebrasti.
Katero znamko sta pa uporabljala?
Am... Ubistvu ne vem kera znamka je... Vem, da škatlce kondomou tiste znamke majo gor nekga gouga tipa pa beko, ki hodi v kopalkah s plaže... Se ti sanja mogoče kere mislim ?
Safex mogoče? No sej bom mal v trgovini pogledala, hvala za opis.
- nikaar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Jaz imam lisice, bič, obročke, kroglice, zdaj pa že nekaj časa razmišljam o kakšnem vibratorju. Sem malo brskal po netu in sem našla ful ugodne tukaj: http://www.provocative-dream.com/index. ... =2&lang=sl
dobiš vibrator že za 11€, pa tudi druge stvari iz posebne ponudbe so zelo poceni.
redno pa uporabljama lubrikante.
Vse pripomočke uporabljam tudi med sexom.
dobiš vibrator že za 11€, pa tudi druge stvari iz posebne ponudbe so zelo poceni.
redno pa uporabljama lubrikante.
Vse pripomočke uporabljam tudi med sexom.
Prvi neprebran prispevek • 316 prispevkov
• Stran 20 od 22
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]