Pripomočki [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Gre, ampak treba vsak dan probat. Vsakič bo šlo globlje (govorim o uporabi tamponov, s kroglicami nimam izkušenj). Meni sprva tudi ni šlo, čeprav sem že bla razdevičena (čeprav tole načeloma nima veze s tem ali lahko uporabljaš tampone, ker jih uporabljajo tudi punce, ki še niso imele spolnih odnosov). Probaj stoje, eno nogo pokrčeno, lahko tudi leže... probaj na različne načine, pa bo že nekako šlo.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Ma tipe pa izbiraš samo dobro obdarjene.
(Nič ne obsojam, al žalim, je samo zabaven paradoks )
Mogoče si pa kuglice tlačiš v napačno smer. Nožnica namreč ni povsem ravna in gre po navadi pod drugim kotom dalje, kot si mi predstavljamo. Probaj kaj s prsti raziskat kako pa kam.
Mogoče pa je problem v tem, da so kugle bodičaste. Mene taka zadeva ne bi niti najmanj mikala. Se mi zdi to bolj eye candy kot nekaj dejansko učinkovitega.
Ena kroglica namreč še gre notri, če se napačno postavi - in magari tako ukoči, ker je bodičasta - pa druga seveda ne bo šla.
Bo treba mogoče samo še malo povadit.
(Nič ne obsojam, al žalim, je samo zabaven paradoks )
Mogoče si pa kuglice tlačiš v napačno smer. Nožnica namreč ni povsem ravna in gre po navadi pod drugim kotom dalje, kot si mi predstavljamo. Probaj kaj s prsti raziskat kako pa kam.
Mogoče pa je problem v tem, da so kugle bodičaste. Mene taka zadeva ne bi niti najmanj mikala. Se mi zdi to bolj eye candy kot nekaj dejansko učinkovitega.
Ena kroglica namreč še gre notri, če se napačno postavi - in magari tako ukoči, ker je bodičasta - pa druga seveda ne bo šla.
Bo treba mogoče samo še malo povadit.
Imaš, da me vikaš!
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
No to sicer ne vem če je ravno pripomoček hehe...ampak s fantom sva včeraj poskusila kondome, ki so rebrasti in eni tudi pikčasti (oboje (trije so notri) dobiš v enem paketku) in samo povem, da ni razlike med navadnimi in temi "drugačnimi"...samo v vednost, če koga zanima
- Gost
*Lara* napisal/-a:No to sicer ne vem če je ravno pripomoček hehe...ampak s fantom sva včeraj poskusila kondome, ki so rebrasti in eni tudi pikčasti (oboje (trije so notri) dobiš v enem paketku) in samo povem, da ni razlike med navadnimi in temi "drugačnimi"...samo v vednost, če koga zanima
Seveda je ni. Pa še mnogo debelejši so ti kondomi običajno.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a so ti kondomi mogoče durex pleasuremax?? ker se mi zdi, da so nekaj rebrasti. nama so ful fajni. najboljši do sedaj. če seveda mislimo iste.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne, potem pa ne mislimo istih.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*Lara* napisal/-a:No to sicer ne vem če je ravno pripomoček hehe...ampak s fantom sva včeraj poskusila kondome, ki so rebrasti in eni tudi pikčasti (oboje (trije so notri) dobiš v enem paketku) in samo povem, da ni razlike med navadnimi in temi "drugačnimi"...samo v vednost, če koga zanima
Uf, jz obožujem takšne kondome. Do zdej sva probala rebraste, pikčastih še ne. Meni mi je ogromna razlika in dosti bolj uživam s rebrastimi, Moj pa je reku, da njemu ni razlike.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Kaj pa vem kolko so bli rebrasti... Vem, da čutla sm razliko in je blo super. Ubistvu sploh nism vedla, da so malo rebrasti in dosti rebrasti.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
p!ka napisal/-a:Kaj pa vem kolko so bli rebrasti... Vem, da čutla sm razliko in je blo super. Ubistvu sploh nism vedla, da so malo rebrasti in dosti rebrasti.
Ja sej to tebe sprašujem če obstajajo bolj izrazito rebrasti in malo manj...Ker ko sem jaz potipala se skoraj nč ni čutlo...full malo..mogoče sta vidva mela bolj konkretne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov