Pripomočki [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Meni se zdi, da je moj tudi tak, na drugi strani ma pa še silikonske "bodice".
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
no jaz sem pa dobila v dar japonske kroglice...in bla cela firbčna ko sem domov prišla..in sem jih sprobala...hm..ampak jaz jih nisem nič prej prala pod vročo vodo...kot so mi ene kolegice rekle....
kaj bi lahko blo zato kaj narobe?...sej škatlica je bla zaleplena z lepilnim trakom na vsaki strani pa še ble so v eni plastični škatlici dane..tak da po mojem ni moglo bit nič gor..al pač?....včasih malo pretiravam...al pa si kaj domišljam..heh
kaj bi lahko blo zato kaj narobe?...sej škatlica je bla zaleplena z lepilnim trakom na vsaki strani pa še ble so v eni plastični škatlici dane..tak da po mojem ni moglo bit nič gor..al pač?....včasih malo pretiravam...al pa si kaj domišljam..heh
- Gost
Ja po moje je logično, da pred uporabo vsako novo stvar, sploh pa japonske kroglice, opereš, že zato, da odplakneš tisto, kar je na njih zaradi pakiranja. Je pa res, da niti z vodo ne odstraniš bakterij, če bi dejansko bile tam - bi jih morala prekuhati ...
Ne razumem najbolje, v čem je tvoj problem - uporabila si jih brez da bi jih umila, težav nimaš (nisi omenila), torej je to to. Zdaj je že kar je, nekih resnih posledic pa menda že ne bo
Ne razumem najbolje, v čem je tvoj problem - uporabila si jih brez da bi jih umila, težav nimaš (nisi omenila), torej je to to. Zdaj je že kar je, nekih resnih posledic pa menda že ne bo
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
MsN napisal/-a:Ja po moje je logično, da pred uporabo vsako novo stvar, sploh pa japonske kroglice, opereš, že zato, da odplakneš tisto, kar je na njih zaradi pakiranja. Je pa res, da niti z vodo ne odstraniš bakterij, če bi dejansko bile tam - bi jih morala prekuhati ...
ja težav nimam...da bi mela kaj..vsaj za zdaj še ne...pač malo mam panike pred tem da bi kako okužbo fasala...sam ni logike...ker so ble itak zapakirane pa logično da jih noben ni mogel uporablat...
mah...strah me je okužb kot so HiV in podobne...zato nevem zakaj sem na to pomislila..nimam pojma... vem da sem tečna s tem...ampak vem da bi mogla prej na to pomislit...ne pa zdaj ko sem jih že uporabila...
upam da res ni nič...
- Gost
Hmm no, to pa so že teorije zarote - da bi nekdo prodajal že uporabljene japonske kroglice? Močno dvomim, če kupiš v seks shopu, so zapakirane v plastiko ipd. Tovrstni pripomočki se pa morajo umivati, pred in po uporabi.
Sicer pa ti bolj težko kdo od nas da zagotovilo, da je vse ok ali pa obratno - da je kaj narobe. Ne delaj panike
Sicer pa ti bolj težko kdo od nas da zagotovilo, da je vse ok ali pa obratno - da je kaj narobe. Ne delaj panike
- D.D.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2008
Mi2 sva tud kupila nekaj pripomočkov. Ubistvu en komplet kjer je vibrator, pa neki nastavkov, kroglice,.... zanimivo.
Uporabljeva kdaj pa kdaj, kadar mi zapaše.
Krolice se mi ne zijo nič posebnega, mi pa je všeč reakcija mojega fanta, ko vidi da jih imam
Lp, in uživajte v seksu ( z ali brez pripomočkov)
Uporabljeva kdaj pa kdaj, kadar mi zapaše.
Krolice se mi ne zijo nič posebnega, mi pa je všeč reakcija mojega fanta, ko vidi da jih imam
Lp, in uživajte v seksu ( z ali brez pripomočkov)
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Ne, midva jih ne uporabljava. Jst enostavno ne prenesem nobene plastike in podobnih zadev v moji nožnici. Se dragi mal bl potrudi in nadomesti 100 kroglic in metulčkov.
Sicer sva dobila za darilo en paket (vibrator, analni stimulator in kroglice), ampak sm dala dragemu jasno vedet, da kej tazga nima vstopa v moje telo in sva jih pospravla v predal, kjer so še dandanes...
Sicer sva dobila za darilo en paket (vibrator, analni stimulator in kroglice), ampak sm dala dragemu jasno vedet, da kej tazga nima vstopa v moje telo in sva jih pospravla v predal, kjer so še dandanes...
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Mojega kr neki štrkne, se spomne na vibrator in krogllice in me prepričava da greva kupit. Ma nimm še jajc da se bom ukvarjala s temizadevami pred njim Sm pa radovedna ku bi reagiru
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
barbika_444 napisal/-a:Ne, midva jih ne uporabljava. Jst enostavno ne prenesem nobene plastike in podobnih zadev v moji nožnici. Se dragi mal bl potrudi in nadomesti 100 kroglic in metulčkov.
Zakaj? (+ metuljček ni plastična zadeva v nožnici-ker v nožnico ne gre, ampak samo stimulira ščegi)
And if your head explodes with dark forebodings too
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jest sem dons dobila eno školjikico, pa nimam pojma kaj so zraven ena usteca, k ne vem zakaj se uporabljajo. Školjka je pa v bistvu vibrator. Bomo vidl
Pa ne vem, kaj ej zarvn en prahec, ker vse piše v nemščini in intalijanščini, tko da če ima kdo kaj podobnega, pa ve, kaj bi zraven bil en prahec al puder al nekaj takega, bi bla vesela, če pove
Pa ne vem, kaj ej zarvn en prahec, ker vse piše v nemščini in intalijanščini, tko da če ima kdo kaj podobnega, pa ve, kaj bi zraven bil en prahec al puder al nekaj takega, bi bla vesela, če pove
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
no eno vprašanje....
kroglice mi ležijo v predalu zdej neki časa....
kupla sem ene k majo une izrastke...
fora je, da sem si jih probala dat notri in ne gre. tud z gelom. boli me ful.
v bistvu eno sem si nekako spravla notri na vhod, pol pa ni šla naprej.
nej povem da tudi tamponov ne morem uporabljat, ker jih enostavno ne morem posnit notri, ker mi je preveč boleče.
čudno da sem sploh razdevičena
aja, vprašanje je, kako naj si jih spravim notri?
kroglice mi ležijo v predalu zdej neki časa....
kupla sem ene k majo une izrastke...
fora je, da sem si jih probala dat notri in ne gre. tud z gelom. boli me ful.
v bistvu eno sem si nekako spravla notri na vhod, pol pa ni šla naprej.
nej povem da tudi tamponov ne morem uporabljat, ker jih enostavno ne morem posnit notri, ker mi je preveč boleče.
čudno da sem sploh razdevičena
aja, vprašanje je, kako naj si jih spravim notri?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov