Pripomočki [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali uporabljate sex pripomočke?

da
165
42%
ne
228
58%
Skupaj glasov : 393

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 29. Sep. 2008 13:37

Kakšen metuljček je to ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 29. Sep. 2008 16:56

Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 29. Sep. 2008 18:21

*lilica* napisal/-a:Jest mam tacga se mi zdi:

http://www.venera-shop.si/trgovina/?pag ... 6ea070990b

Meni se zdi, da je moj tudi tak, na drugi strani ma pa še silikonske "bodice".
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 22. Nov. 2008 17:48

no jaz sem pa dobila v dar japonske kroglice...in bla cela firbčna ko sem domov prišla..in sem jih sprobala...hm..ampak jaz jih nisem nič prej prala pod vročo vodo...kot so mi ene kolegice rekle....
kaj bi lahko blo zato kaj narobe?...sej škatlica je bla zaleplena z lepilnim trakom na vsaki strani pa še ble so v eni plastični škatlici dane..tak da po mojem ni moglo bit nič gor..al pač?....včasih malo pretiravam...al pa si kaj domišljam..heh :)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 23. Nov. 2008 14:37

kaj noben ne ve odgovorit?....sej pa vas ima veliko te pripomočke....
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 23. Nov. 2008 14:56

Ja po moje je logično, da pred uporabo vsako novo stvar, sploh pa japonske kroglice, opereš, že zato, da odplakneš tisto, kar je na njih zaradi pakiranja. Je pa res, da niti z vodo ne odstraniš bakterij, če bi dejansko bile tam - bi jih morala prekuhati ...

Ne razumem najbolje, v čem je tvoj problem - uporabila si jih brez da bi jih umila, težav nimaš (nisi omenila), torej je to to. Zdaj je že kar je, nekih resnih posledic pa menda že ne bo :)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 23. Nov. 2008 15:05

MsN napisal/-a:Ja po moje je logično, da pred uporabo vsako novo stvar, sploh pa japonske kroglice, opereš, že zato, da odplakneš tisto, kar je na njih zaradi pakiranja. Je pa res, da niti z vodo ne odstraniš bakterij, če bi dejansko bile tam - bi jih morala prekuhati ...

Ne razumem najbolje, v čem je tvoj problem - uporabila si jih brez da bi jih umila, težav nimaš (nisi omenila), torej je to to. Zdaj je že kar je, nekih resnih posledic pa menda že ne bo :)

ja težav nimam...da bi mela kaj..vsaj za zdaj še ne...pač malo mam panike pred tem da bi kako okužbo fasala...sam ni logike...ker so ble itak zapakirane pa logično da jih noben ni mogel uporablat...
mah...strah me je okužb kot so HiV in podobne...zato nevem zakaj sem na to pomislila..nimam pojma... vem da sem tečna s tem...ampak vem da bi mogla prej na to pomislit...ne pa zdaj ko sem jih že uporabila...
upam da res ni nič...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 23. Nov. 2008 15:07

Hmm no, to pa so že teorije zarote - da bi nekdo prodajal že uporabljene japonske kroglice? Močno dvomim, če kupiš v seks shopu, so zapakirane v plastiko ipd. Tovrstni pripomočki se pa morajo umivati, pred in po uporabi.

Sicer pa ti bolj težko kdo od nas da zagotovilo, da je vse ok ali pa obratno - da je kaj narobe. Ne delaj panike :wink:
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 23. Nov. 2008 15:10

sej se bom poskušala pomirit in ne delat panike :)
D.D.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a D.D. » 23. Nov. 2008 15:45

Mi2 sva tud kupila nekaj pripomočkov. Ubistvu en komplet kjer je vibrator, pa neki nastavkov, kroglice,.... zanimivo.
Uporabljeva kdaj pa kdaj, kadar mi zapaše.
Krolice se mi ne zijo nič posebnega, mi pa je všeč reakcija mojega fanta, ko vidi da jih imam :razz:

Lp, in uživajte v seksu ( z ali brez pripomočkov) :lol:
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 25. Nov. 2008 23:17

Ne, midva jih ne uporabljava. Jst enostavno ne prenesem nobene plastike in podobnih zadev v moji nožnici. Se dragi mal bl potrudi in nadomesti 100 kroglic in metulčkov.

Sicer sva dobila za darilo en paket (vibrator, analni stimulator in kroglice), ampak sm dala dragemu jasno vedet, da kej tazga nima vstopa v moje telo in sva jih pospravla v predal, kjer so še dandanes...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 26. Nov. 2008 14:06

Mojega kr neki štrkne, se spomne na vibrator in krogllice in me prepričava da greva kupit. Ma nimm še jajc da se bom ukvarjala s temizadevami pred njim :D Sm pa radovedna ku bi reagiru :twisted:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 26. Nov. 2008 16:03

barbika_444 napisal/-a:Ne, midva jih ne uporabljava. Jst enostavno ne prenesem nobene plastike in podobnih zadev v moji nožnici. Se dragi mal bl potrudi in nadomesti 100 kroglic in metulčkov.

Sicer sva dobila za darilo en paket (vibrator, analni stimulator in kroglice), ampak sm dala dragemu jasno vedet, da kej tazga nima vstopa v moje telo in sva jih pospravla v predal, kjer so še dandanes...

Zakaj? (+ metuljček ni plastična zadeva v nožnici-ker v nožnico ne gre, ampak samo stimulira ščegi)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 26. Nov. 2008 23:42

Jest sem dons dobila eno školjikico, pa nimam pojma kaj so zraven ena usteca, k ne vem zakaj se uporabljajo. Školjka je pa v bistvu vibrator. Bomo vidl ;)
Pa ne vem, kaj ej zarvn en prahec, ker vse piše v nemščini in intalijanščini, tko da če ima kdo kaj podobnega, pa ve, kaj bi zraven bil en prahec al puder al nekaj takega, bi bla vesela, če pove ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Dec. 2008 19:51

no eno vprašanje....
kroglice mi ležijo v predalu zdej neki časa....
kupla sem ene k majo une izrastke...
fora je, da sem si jih probala dat notri in ne gre. tud z gelom. boli me ful.
v bistvu eno sem si nekako spravla notri na vhod, pol pa ni šla naprej.
nej povem da tudi tamponov ne morem uporabljat, ker jih enostavno ne morem posnit notri, ker mi je preveč boleče.
čudno da sem sploh razdevičena :roll:

aja, vprašanje je, kako naj si jih spravim notri? :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov