Pripomočki [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni tudi ni do vibratorja.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
rammsteingirl napisal/-a:meni tudi ni do vibratorja.
Meni pa je. No, vsaj zanima me, kako zgleda in kakšen je občutek in to.
Jest imam tistega metuljčka, ampak ga sama zelo redko uporabljam, mogoče sem ga dvakrat pa ga imam že skoraj eno leto.
Med seksom z mojim pa sva ga tudi zelo malokrat uporabljala.
Meni to zelo paše, ne vem pa kolk je kej mojemu všeč, da imava še s tem opravka med seksom?.
-
Georgia napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Meni pa je. No, vsaj zanima me, kako zgleda in kakšen je občutek in to..
Občutek je super!! Men lahk pride v pol minute.
Hm...bo treba nekej ukrent glede tega, če je to tko fajn. Sm si že mal ogledovala v Veneri, sam tega je tolk, pa vsi so si podobni
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
*lilica* napisal/-a:Georgia napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Meni pa je. No, vsaj zanima me, kako zgleda in kakšen je občutek in to..
Hm...bo treba nekej ukrent glede tega, če je to tko fajn. Sm si že mal ogledovala v Veneri, sam tega je tolk, pa vsi so si podobni
Ti si ga kar privošči. Pa ne rabiš preveč izbirat. Važno, da vibrirrrra! Js sm si kupila najcenejšega, pa je super. Vsake tolko časa paše mal.
-
Georgia napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Georgia napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Meni pa je. No, vsaj zanima me, kako zgleda in kakšen je občutek in to..
Ti si ga kar privošči. Pa ne rabiš preveč izbirat. Važno, da vibrirrrra! Js sm si kupila najcenejšega, pa je super. Vsake tolko časa paše mal.
Ja, sej jest tud gledam zdj mal cenejše pa take, da majo obliko penisa in se da so kokr en tulc
-
Mrs. Boss - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
*lilica* napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:meni tudi ni do vibratorja.
Meni pa je. No, vsaj zanima me, kako zgleda in kakšen je občutek in to.
Jest imam tistega metuljčka, ampak ga sama zelo redko uporabljam, mogoče sem ga dvakrat pa ga imam že skoraj eno leto.
Med seksom z mojim pa sva ga tudi zelo malokrat uporabljala.
Meni to zelo paše, ne vem pa kolk je kej mojemu všeč, da imava še s tem opravka med seksom?.
Jaz mam en roza vibrator, ki niti ni bil poceni in je prave oblike penisa z večimi hitrostmi vibriranja, ampak sem ga do zdaj uporabila samo ko sem bila sam(sk)a, pa še to tako malokrat, da lahko preštejem na prste ene roke. Raje mam "ta pravo" v rokah ali kjerkoli že pač, ne zadovoljim se z ničemer umetnim.
-
Li Lu - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
js mam pa vibrator in kroglce.... sam mi s kroglcam ful hitro pride, z vibratoru pa sploh ne....
sva pa že oboje uporabljala pr sexu... tko za popestritev
sm pa hotela od zadi z vstavljenimi kroglcami, ko eni pravjo da je ful fajn, pa sploh nisma mogla.... a je ktera že poskusla to?
sva pa že oboje uporabljala pr sexu... tko za popestritev
sm pa hotela od zadi z vstavljenimi kroglcami, ko eni pravjo da je ful fajn, pa sploh nisma mogla.... a je ktera že poskusla to?
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Midva sva mela pa vibrator...ampak je crknu...men je blo res smešn, ko sva se ga trudila popravt vmes... . In je blo kr fajn, sam se mi neumn zdi dajat ful keša za neki, kar uporabš 3x pol pa ne dela več... . Pa še nazaj ga ne morš nest ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov