Pripomočki [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jaz sem svoji lubici kupil vibrator metuljčka, lisice (za katere pa še čakava priložnost, da jih uporabiva)...pa še kaj se bo v prihodnosti našlo...
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
Pontifex Maximus napisal/-a:Jaz sem svoji lubici kupil vibrator metuljčka, lisice (za katere pa še čakava priložnost, da jih uporabiva)...pa še kaj se bo v prihodnosti našlo...
evo tacga tipa si jst želim, da bi mi kej tacga kupu in da bi lahk raziskovala in še bolj popestila vso zadevo
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Midva ne uporabljava pripomočkov in naju tudi trenutno ne mikajo. Sva dovolj drug drugemu in si na drugačne načine popestriva sex.
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
awiii js sm pa glih si kupla vibrator!!! ful je fajni! mojga je sicr mal šokiralo tole ko sm mu ga pokazala češ "a ti ni moj dovolj?" sm se bo že navado tk za predigro more bit pomoje kul komi sm čakala da bom sama da ga priskusim!!
pa lisice sm kupla.. sm to ni fajn.. ko si jih lahk kr sam odklene.. ko majo neko varnostno zaklopko.. kr neka..
pa lisice sm kupla.. sm to ni fajn.. ko si jih lahk kr sam odklene.. ko majo neko varnostno zaklopko.. kr neka..
-
*lilica* - Cosmopolitanka
bucka_* napisal/-a:awiii js sm pa glih si kupla vibrator!!! ful je fajni! mojga je sicr mal šokiralo tole ko sm mu ga pokazala češ "a ti ni moj dovolj?" sm se bo že navado tk za predigro more bit pomoje kul
Men pa moj sam prav, da mi ga bo kupu...pa mu sama pravm, da kaj pa če mi bo to bolj boljš všeč...mal ga hecam sicer
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*lilica* napisal/-a:Aloha napisal/-a:Posteljnih pripomočkou, takih in drugačnih, se bojim .
Bojiš? Sej nč ne nardijo..razn, če sama hočeš
Nikol se ne ve ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
Aloha napisal/-a:Posteljnih pripomočkou, takih in drugačnih, se bojim .
Ja, mesojedni dildo te bo pojedu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]