Pripomočki [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Mahagonij napisal/-a:ampak po nafti? A je na dizel?gregalina napisal/-a:^^Tole mene tut zanima, ker moj vibrator ful smrdi po gumi in nafti
Mogoče ga ne umije po uporabi... lol
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
miteq napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:ampak po nafti? A je na dizel?gregalina napisal/-a:^^Tole mene tut zanima, ker moj vibrator ful smrdi po gumi in nafti
Mogoče ga ne umije po uporabi... lol
Meni se zdi, da ima vonj po nafti, tak čudn. Pa to je že mel, ko sm ga odpakirala. Tut če ga ne vem kak namilim, še kr smrdi
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
gregalina napisal/-a:^^Tole mene tut zanima, ker moj vibrator ful smrdi po gumi in nafti
Moj dildo tudi Po gumi mislim. Tečno! Zadnjič sem ga umivala z intimnim milom, pa je še kar smrdel. Vendar za odtenek manj.
Valda ga je potrebno več uporabljat da vonj čist izgine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Moj metulcek tud ful smrdi - tak čudn vonj, sam kaj cs, sej ga ne voham
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Mogoče pa smrdi, ker se skoraj prekuri od uporabe.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov