Pripomočki [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
juicy_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
Bom kar tu vprašala za nasvet, ker je govora ravno o vibratorjih... Mene pa zanima, kje jih ve kupujete (tiste, ki ga niste dobile v dar)? A greste kar v sex shop? So v Mariboru kakšne fajne trgovine z vibratorji, kjer prodajalke pomagajo pa da cene niso pretirano visoke? Rada bi kupila enega kvalitetnega, na ceno ne bom toliko gledala, ampak nad cca. 41€ nimam namena kupiti te stvarce.
-
mandarinca - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
http://www.eroticno.com/product_info.ph ... cts_id=266
Jaz imam tazga, sam da je plav, pa ni zajček ampak je delfinček. Super je ker ga lahko uporabljaš na več načinov. Lahko te draži po "metulčku" al pa zadej ritki. Super je ker se tudi zgornji del vrti, pa še kroglce so notr k omogočajo še večje draženje.
Tudi za vzdrževanje je zelo primeren, saj ga enostavno spereš z vodo.
Jaz imam tazga, sam da je plav, pa ni zajček ampak je delfinček. Super je ker ga lahko uporabljaš na več načinov. Lahko te draži po "metulčku" al pa zadej ritki. Super je ker se tudi zgornji del vrti, pa še kroglce so notr k omogočajo še večje draženje.
Tudi za vzdrževanje je zelo primeren, saj ga enostavno spereš z vodo.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
juicy_girl napisal/-a:So v Mariboru kakšne fajne trgovine z vibratorji, kjer prodajalke pomagajo pa da cene niso pretirano visoke?
več je teh trgovin, za 2 različni vem, red shop, če se ne motim in venera shop. jaz sem mojega kupla na lentu v venera shopu, pa še prijazni prodajalec je, mi je iz škatl vzeu vibratore, kroglice, v glavnem vse kar sem mu pokazala, tudi če nisem hotela kupit.. dau je not baterije, da sem vidla, kak deluje, potem sem se pač odločla, po skoraj eni uri ogledovanja;) v ostalih trgovinah še nisem bla, tak da nevem.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Vibrator se še pripravljam, da bi s kom uporabila. Bi ga že lahko, pa ne vem kaj mi je blo. Pa lisice sm enkrat uporabila. Par vas je omenilo, da imate strap-on. Potem vam vaši fantki pustijo, da jih...? Noro! Upam da bom jst tut kakega takega našla, k mu bo fino, če ga punca "naskoči", ker meni se zdi to ful vroče.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
zaenkrat še nič, mogoče ko bomo prišli do malo več denarja(hec)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Schpella - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
Js mislm da to ni več taka tabu tema in tud če prodajalko poznaš ni panike. Še zmer lah rečeš da kupuješ darilo za rojstni dan
Js sm ga dobla za brzdej, enga tazga čist za foro, ampak ok
Sem ga pa tud jst že šla kupit eni kolegici za foro, v LJ in sploh ni nobene panike. Kaj, saj zato pa so prodajalke tam, da ti ga prodajo ane?
Js sm ga dobla za brzdej, enga tazga čist za foro, ampak ok
Sem ga pa tud jst že šla kupit eni kolegici za foro, v LJ in sploh ni nobene panike. Kaj, saj zato pa so prodajalke tam, da ti ga prodajo ane?
- gluhi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2007
---------- Združena tema ----------
Pozdravljeni,
za rojstni dan sem dobila vaginalne kroglice. S temi kroglicami sem šla laufat Ampak te kroglice so težke in še sem imela občutek da mi lezejo ven.
Mi lahko svetujete kako se kroglice uporablja. Mogoče pa sploh jih ne vem pravilo uporabljat.
Pa jih lahko uprabljam med sexom?
Pozdravljeni,
za rojstni dan sem dobila vaginalne kroglice. S temi kroglicami sem šla laufat Ampak te kroglice so težke in še sem imela občutek da mi lezejo ven.
Mi lahko svetujete kako se kroglice uporablja. Mogoče pa sploh jih ne vem pravilo uporabljat.
Pa jih lahko uprabljam med sexom?
-
Schpella - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
Js sm tud dobla kroglice enkrat za rojstni dan, sam sem jih sam ene 2x uporabla. Za laufat glih nevem kako je no ampak najbrž res lezejo ven ja. Drugač pa pravijo, da je ful filing tako ženski kot tipu, da se to uporablja med sexom pri dogiju. Sam nevem no...
Sm pa mislna da je to bl tko waaaau, pa me niso nevem kaj impresionirale.
Sm pa mislna da je to bl tko waaaau, pa me niso nevem kaj impresionirale.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov