Pripomočki [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali uporabljate sex pripomočke?

da
165
42%
ne
228
58%
Skupaj glasov : 393

Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 02. Avg. 2006 12:58

Čaw. Js sm jih pa kupila mojemu za brzej in jih zdej veselo uporabljala, na njem in na men. Ga zrajca če nč ne morm z rokami poleg tega je pa še praktično k mu ne morem z nohti hrbta razmesart :D mal OT ampak ne bom šla nove teme odpirat: a ma še kira bleme da ob orgazmu tipa "markira" z nohti? Uglavnem js jih mam in mi je pol vedno full bad k vidm njegov hrbet :oops: Tko da pol poskušam rajš rjuho al pa kej med tem "uničvat" :wink: kakšn predlog?
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 02. Avg. 2006 14:25

Uff men so lisice super!Sam na žalost jih ne uporabljava velik.Pa fajn mi je če mi jih fajn zategne, da mam pol odrgnine na rokah, more mal bolet...heh :twisted:
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 03. Avg. 2006 11:29

Js nism nikol prej eksperimentirala s tem, zadnč pa čist po naklučju prideva do tega... in je blo ful noro, čeprov na začetku sploh ne tolk ker sm se itak sam smejala, pol ko sm enkrat notr padla je blo pa kul. Sploh tist filing ja, da nč ne moreš in se res lah sam prepustiš... :gut:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 05. Avg. 2006 8:13

Hehe..Moj je velik 18cm, pa moram priznati, da ga je veliko bolje uporabljat kot spolni pripomoček med predigro...Rrrrrrrr...To je pa full noro :oops:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 14. Avg. 2006 7:52

a je kera že sprobala tistga zajčka z ušeski??gre za obroček, ki ma uhlje, pl pa to vibrira pa masira klitoris :oops: bi ful rada probala pa ne vem kolko stanejo, kje jih majo, kak so glasni.........skratka vse :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Villeneuve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 4. 2006
Kraj: Škofja Loka

Neprebrana objavaNapisal/-a Villeneuve » 15. Avg. 2006 20:23

lisice....ful dobra zadeva, če imaš med sabo vse pošlihtano....kar pomeni da v seksu ni tabu teme..
...ena najbolj odbita varianta je ta, da jo zvežem...oralno zadovoljim z jezičkom...potem jo zrajcam z roko...grobo na ful.....komaj še diha...potem pade pred mano z lisicami na hrbtu,...ga mi fafa---nabijem ji ga do konca v grlo....komaj požira slino.....potem jo obrnem na postelji, da leži na trebuhu, lisice na hrbtu in ga ji zabijem globoko v rit...nabijam dokler mi ne pride...., moja v tem uživa...jaz še bolj...zaupava si...ko reče, ko ima lisice na sebi "delaj z mano kar hočeš"..padem v ekstazo...se pa razume, da se ona tud igra z mano, ko imam lisice na sebi, včasih še bolj "perverzno" kot jaz z njo...., jaz osebno tud uživam v teh rahlo BDSM igricah...
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 15. Avg. 2006 21:15

lisice :). haha dobra zadevca no enkrat sem imelas posledice od tega, ker se je sel zip neke igrce in pol sem se neki upirala , oci sem mela itak zakrite in naslednji dan ...glej ga - modrice okol rok sam tam k se sisice zaprejo...ampak ni mi zal bilo je fenomenalno in lisice vsekakor lahko dost stvari popestrijo! :)
aneta***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2006
Kraj: tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a aneta*** » 16. Avg. 2006 12:10

Mene pa zanima kaj je to strap-on, ker nism še nikol slišala za to. Kaj mi lahko prosim kera razloži?
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 16. Avg. 2006 13:49

Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 16. Avg. 2006 19:21

Full so mi bedaste lisice iz sex shopov (tiste plišaste), ker takoj ko fant malce bolj povleče-gredo narazn. Nič kot je blo treba urihtat vojaške :twisted: . Pri nama nosi lisice on, ker jst pač rada nadvladujem, on pa ma rad svojo "gospodarico". Mislim, da dokler je v zvezi use porihtano niso take igrice noben problem. Pa važno je tudi, da se pol taka "nadvladovanja" ne preselijo tudi v življenje; moreš vedet, da se s sexom vse konča in da je po temu spet vse v kompromisih.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 18. Avg. 2006 20:27

am,moj tip ma lisice,k si jih je kupu v avstriji,sam ne te erotične z muckami,ampak taprave. ne, nisva jih še uporabla,mogoč kdaj...
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
maCa666
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2006
Kraj:

Neprebrana objavaNapisal/-a maCa666 » 20. Avg. 2006 8:49

lisice so zakon ... prvo ga zrajcaš, da je čisto nor, pol pa ga zvežeš, sam morejo bit tiste taprave lisice, ker moj se je iz enih že rešil enkrat :D in pol maš oblast nad vsem, delaš kar češ ...:razz: medtem ko on lahko samo opazuje celotno dogajanje :razz:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 21. Avg. 2006 13:41

Lisice so res nore. Jaz imam ravno radiator v bližini tako, da ga privežem tja, da se ne more premikat. Najraje vidim, da mu tudi zvežem oči, da ne ve kam bo padel naslednji poljub...Takrat uporabim tudi svoje lase za igračko in ga nežno dražim z njimi po telesu..Mmmmm. Všeč mi je, da ga imam pod kontrolo in da je vse odvisno od mene. To je res najboljša predigra in tudi seks je res nor :twisted:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 01. Sep. 2006 16:24

----------Združena tema----------

Obroček
... je to vibrating ring? dons mi je namreč sošolc priporočil to zadevo, baje da fajn vibrira in draži ščegetavček, je reku d je prvič vidu žensko k ji tko noro pride :twisted:
za tipa nej nebi blo kej preveč fajn, d mu na tiču tist ring vibrira, sam d za žensko je pa noro.
baje jih majo v müllerju na čopovi. ma katera?

zgledal pa nej bi nekak tko: Klik
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 01. Sep. 2006 17:52

Midva sva probala od durexa je tak rozast full smešn saj men,sam ni nč prjel!Pa s temi stvarmi je tko,da so za enkratno uporabo in pomojm dost hitr pokvarljive...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov