Pripomočki [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 316 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
imam samo lisice ne rabim drugega.
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
UG84 napisal/-a:Midva sva ravno včeraj nabavlala v Beatu v BTC. OBlekice, lubrikanti, jedilna olja pa take. Zelo všečno, bova še šla. Čeprav pride drago je vredno
Kaj točno so jedilna olja? To je recimo ena zadevca npr. z okusom čokolade pa je za masirat pa pol še za pojest?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jp, jedilno je. V bistvu sva midva nabavlala iz kolekcije, kjer so jagoda (tisto bova drugič tud vzela), pa cimet, vanilija, limeta in after eight okusi. Gre v bistvu za malo bolj vodeno olje, katerega komot poližeš. Sej so tud lubrikanti taki, da jih lahko poližeš, jz sem samo gledala da je tak ki je brez saharina.
- nikaar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Jaz sem že tudi poskusla tole olje: http://www.provocative-dream.com/index. ... =2&lang=sl
imela sem Oil of Love z okusom jagode, full dobro. V bistvu pa to ni olje ampak je nekakšna tekočina z okusom, ampak se samo ime Oil of Love.
Drugače pa sem tukaj našla med v prahu, zraven pa dobiš tak čopič iz perja s katerim ta med naneseš na telo. Perje te še dodatno razrajca potem pa še moj tale med iz mene poliže-svetovno.
Ali pa bodypainting s čokolado: http://www.provocative-dream.com/index. ... =2&lang=sl
imela sem Oil of Love z okusom jagode, full dobro. V bistvu pa to ni olje ampak je nekakšna tekočina z okusom, ampak se samo ime Oil of Love.
Drugače pa sem tukaj našla med v prahu, zraven pa dobiš tak čopič iz perja s katerim ta med naneseš na telo. Perje te še dodatno razrajca potem pa še moj tale med iz mene poliže-svetovno.
Ali pa bodypainting s čokolado: http://www.provocative-dream.com/index. ... =2&lang=sl
- gmajnalj
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2010
UG84 napisal/-a:Jp, jedilno je. V bistvu sva midva nabavlala iz kolekcije, kjer so jagoda (tisto bova drugič tud vzela), pa cimet, vanilija, limeta in after eight okusi. Gre v bistvu za malo bolj vodeno olje, katerega komot poližeš. Sej so tud taki, da jih lahko poližeš, jz sem samo gledala da je tak ki je brez saharina.
Ja sam niso vsi užitni za polizat.. Js sumim, da so bili enkrat vzrok za ene srbeče izpuščaje po obrazu..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^emm, tale gmajnalj je pa en "poredni zajček", je v citirano besedilo uštulil/-a reklamo.
(tegale sem že opazila enkrat, pa potem "zgubila" post (pozabila, kje vidla))
- hvala, zaenkrat samo popravljeno, naslednjič bo izbrisan (UG84)
(tegale sem že opazila enkrat, pa potem "zgubila" post (pozabila, kje vidla))
- hvala, zaenkrat samo popravljeno, naslednjič bo izbrisan (UG84)
- passi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2010
Ja, pa kakšni takile vibratorji - www.poredni-zajcek.si/vibratorji so pa tud carski. Sicer sem ga včasih mela sam js, ampak je bil kar žalosten. Midva sva nazadnje kupila vibrator, k je za oba (we-vibe, al kokr kol se že napiše) in morm rečt, da je res vreden svojga dnarja. Sicer stane mal več, sam za spremembo je pa bomba. Uporabljava ga za predigro
Zadnjič spremenil passi, dne 22. Nov. 2013 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Tananda napisal/-a:We-vibe je zakon, cel gadget z različnimi stopnjami. Sam midva sva ugotovila, da zanj zmanjka prostora, ko sva sprobala oboje naenkrat met notri. Za zunaj je še zmer fajn.
Meni se je zdel dosti nadležen. Uporabila sva ga natančno enkrat. Žal mi je, da sem ga kupil. Bil je precej drag.
Tole je edini pripomoček, ki je ženi res nepogrešljiv:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hitachi_Magic_Wand
To, in lubrikant.
Včasih pa pride prav tudi kakšno masažno olje.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Alwaleed napisal/-a:Meni se je zdel dosti nadležen. Uporabila sva ga natančno enkrat. Žal mi je, da sem ga kupil. Bil je precej drag.
Skupaj sva tudi midva samo enkrat sprobala, ampak sama ga z veseljem uporabljam, vibrator kot vibrator, samo z več stopnjami in priročno obliko.
Because I can.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Ajča napisal/-a:Meni pa ta ni tako všeč. Kar omrtvinči mi in orgazmi niso tako močni (ker v parih sekunad mi že pride). Raje imam vibro s pavziranjem ali stopnjevanjem vibriranja.
Mhm, ni za vsak ščegetavček. Se zelo razlikujejo v občutljivosti.
Prvi neprebran prispevek • 316 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov