prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Bolje rečeno, tip se slini okoli tebe, ker si mu pač všeč,nima pa dovolj ponosa in samozavesti, da bi šel stran, ti pa samo sebe prepričuješ, da je tvoj dober prijatelj.Smešno.
Hvala za nazorno ponazoritev resničnosti mojih besed, s strani dveh uporabnic foruma.
Hvala za nazorno ponazoritev resničnosti mojih besed, s strani dveh uporabnic foruma.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Džeki napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Saj fant in punca sta lahko ful dobra prijatelja tudi, če kateri (ali oba) čuti kaj več do drugega. Pač se odločiš kaj so ti prioritete oz. ne deluješ po tem, kar čutiš. Ne trznemo vsi ob prvih znakih metuljčkov.
To so jajca, v katera ženske velikokrat verjamete oz. se samoprepričujete.
Če tip nekaj čuti do ženske, ona pa do njega nič, obenem se pa delata, da sta prijatelja, to ni noben iskren odnosu, to je situacija, ki je za tipa zelo frustrirajoča. Kakopak, enako veja, če je obratno.
Prijateljstvo je iskren odnos, v katerem osebi dobita, kar pričakujeta.
Ne, to je možen scenarij in nobena jajca. Jao tipi ... ni vse v seksu. Ja? Mogoče ti je nekdo toliko privlačen, da bi z veseljem seksal z njim, ampak sta dobra prijatelja in NE BOŠ - zato, ker se zavedaš (da, tudi racionalnost je včasih zraven pri odnosih), da bo s tem šlo v maloro celotno prijateljstvo, iz zveze pa ne bo nič, ker osebo seveda poznaš in veš, da v tem smislu nista kompatibilna. Znanstvena fantastika? In to je samo ena možna različica takšnega prijateljstva.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz imam ful ful ful dobrega (najboljšega?) prijatelja že nekaj let.
On ni grd, zdaleč od tega, ampak pač ni moj tip fanta.
Sva kot rit in srajca, imava svoje interne fore, tu pa tam se objameva in dava ljubčka na lice (če se ful časa ne vidiva, ali pa se kaj takega zgodi).
Najpogosteje se zajebavava. On je pomojem edini, ki me nebi za nič, ampak res nič kar naredim, obsojal. In tudi jaz njega ne. Mislim, sva lahko kar sva.
Drugače pa morem povedat, da je on enih 6,7 let nazaj bil zaljubljen vame, oz. sm mu bla kr všeč, ampak jaz nisem hotela nič. Potem nisva imela stikov in kr naenkrat sva se začela družit. Pojme imava razčiščene in noben od naju si ne želi biti skupaj, ali pa imeti karkoli. V bistvu je ful fanj, jaz poslušam njegove tegobe s puncami in on moje s fanti
On ni grd, zdaleč od tega, ampak pač ni moj tip fanta.
Sva kot rit in srajca, imava svoje interne fore, tu pa tam se objameva in dava ljubčka na lice (če se ful časa ne vidiva, ali pa se kaj takega zgodi).
Najpogosteje se zajebavava. On je pomojem edini, ki me nebi za nič, ampak res nič kar naredim, obsojal. In tudi jaz njega ne. Mislim, sva lahko kar sva.
Drugače pa morem povedat, da je on enih 6,7 let nazaj bil zaljubljen vame, oz. sm mu bla kr všeč, ampak jaz nisem hotela nič. Potem nisva imela stikov in kr naenkrat sva se začela družit. Pojme imava razčiščene in noben od naju si ne želi biti skupaj, ali pa imeti karkoli. V bistvu je ful fanj, jaz poslušam njegove tegobe s puncami in on moje s fanti
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
a_pikica_a napisal/-a:Pojme imava razčiščene in noben od naju si ne želi biti skupaj, ali pa imeti karkoli.
Right.
a_pikica_a napisal/-a:V bistvu je ful fanj, jaz poslušam njegove tegobe s puncami in on moje s fanti
On te hoče poročit in čaka, da boš "sprevidela", da je vajino ujemanje "pomembnejše" od tega, da on vizualno ni tvoj tip.
Tega ti ne prizna, ker ve, da se bosta v tem primeru nehala družiti in da potem res vse odpade.
-
Verjetno ga jaz boljše poznam kot ti in VEM, kako so stvari. Neumna pa res nisem. Sem imela prijateljstva že z drugimi fanti in vem, kdaj sem komu všeč (partnerski material) in kdaj ne
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
no. js v ta prijateljstva še vedno ne verjamem in izkušnje mojo tezo samo potrjujejo.
nimaš kaj a_pikica_a. prva šansa ki bi jo mel bi te naskoču.
nimaš kaj a_pikica_a. prva šansa ki bi jo mel bi te naskoču.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 15. Feb. 2011 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Eni pač vrjamejo, eni ne
Jaz vrjamem, ker se mi dogajajo določene stvari, ki to potrjujejo. Saj je odvisno od človeka in situacije.
Jaz vrjamem, ker se mi dogajajo določene stvari, ki to potrjujejo. Saj je odvisno od človeka in situacije.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
meni se zdi, vsaj po mojih izkušnjah, da so moški-ženski prijatelji najboljši prijatelji. veliko več od žensko-ženskega in moško-moškega prijateljstva.
- Lemmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2010
Lahko je neko prijateljstvo med moškim žensko, če ni vmes privlačnosti oz. je manjša privlačnost. Kjer je pa huda privlačnost se pa slej ko prej kaj zgodi. Poznam pa primer, ko kolega hodi z svojo prijateljico iz otroštva. Poznata se od 5. leta starosti.
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
js sm do zdej h seb tak zlo blizu spustila samo dva moška; in sicer prvi je bil moj najboljši prijatelj, s katerim sem po dveh letih in pol pristala v zvezi :3:3:3 drugi pa je bil njegov polbrat (pa še to ne krvni), s katerim sva nažalost pršla do poljubljanja. ampak zdej nimava več stikov, nasplošno smo mi trije zeloooo ne-razumevajoča-se-družba.
to je iz mojih lastnih izkušenj, se pa strinjam da so najboljša prijateljstva ravno moško-ženska. nekak se dopolnjujejo in po dveh letih in pol še vedno isto trdim za mojega fanta - še vedno je moj najboljši prijatelj :] ženske so me že prevečkrat razočarale v 'prijateljstvu'.
to je iz mojih lastnih izkušenj, se pa strinjam da so najboljša prijateljstva ravno moško-ženska. nekak se dopolnjujejo in po dveh letih in pol še vedno isto trdim za mojega fanta - še vedno je moj najboljši prijatelj :] ženske so me že prevečkrat razočarale v 'prijateljstvu'.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
girl92 napisal/-a:moško-ženska prijateljstva so super
men se zdi, da lahko komot obstaja samo pač... si ne smeta bit všeč al pa mora eden od njih met resnega partnerja. In, hopa, moško-žensko prijateljstvo se lahko zgodi!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Dioniz napisal/-a:girl92 napisal/-a:moško-ženska prijateljstva so super
men se zdi, da lahko komot obstaja samo pač... si ne smeta bit všeč al pa mora eden od njih met resnega partnerja. In, hopa, moško-žensko prijateljstvo se lahko zgodi!
Se strinjam z Dionizom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]