prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Če se kaj izcimi je čisto vredu, če sta oba samska. Če pa nista pa tudi jaz ne vem zakaj bi zapravil neko prijateljstvo.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
g00fy_qa napisal/-a:Saj fant in punca sta lahko ful dobra prijatelja tudi, če kateri (ali oba) čuti kaj več do drugega. Pač se odločiš kaj so ti prioritete oz. ne deluješ po tem, kar čutiš. Ne trznemo vsi ob prvih znakih metuljčkov.
To so jajca, v katera ženske velikokrat verjamete oz. se samoprepričujete.
Če tip nekaj čuti do ženske, ona pa do njega nič, obenem se pa delata, da sta prijatelja, to ni noben iskren odnosu, to je situacija, ki je za tipa zelo frustrirajoča. Kakopak, enako veja, če je obratno.
Prijateljstvo je iskren odnos, v katerem osebi dobita, kar pričakujeta.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
nemoraš zmeraj dobit, kar pričakuješ. Jaz imam ogromno prijateljev moškega spola, pa bi usak kej rd, pa vejo da nebojo dobil nič in pika. Pa smo še zmeraj prijatli.
-
Si zraven, jih poznaš? Po vsej verjetnosti ne. In lahko ti zatrdim, da so nekateri od njih res tisti PRAVI prijatli. Enim se ni težko sprijaznit s tem, da ostaneta samo kolega.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
verjetno jih ne poznam Vem pa da če moški hočjo kej met s teboj lahko verjameš da se ne družijo s teboj z razlogom ker so tvoji bf Lahko pa komot rečeš da ste kolegi.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Se opravičuje, če pišem včasih brez šumnikov, vendar sem navajena tipkovnice brez šumnikov.
hočeš rečt, da sem neumna? zakaj? prosim utemelji?
in moški so veliko boljši prijatli od žensk, ki ste samo ljubosumne in znate žalt.
in sirova štručka, po vsej verjetnosti sem bolj pametna od tebe, toda to je že druga tema, da nebo OT.
hočeš rečt, da sem neumna? zakaj? prosim utemelji?
in moški so veliko boljši prijatli od žensk, ki ste samo ljubosumne in znate žalt.
in sirova štručka, po vsej verjetnosti sem bolj pametna od tebe, toda to je že druga tema, da nebo OT.
-
ne, z nekaterimi sem več kot kolegica. in nekaterim lahko bolj zaupam kot pa kakšni ženski prijateljici. Zgleda ve neznate dovolj jasno poevdat moskim "prijateljem" kaj točno hočete, pa zato taka mišljenja. Če nekomu rečem, da ne bo od mene dobil nič, VE da ne bo NIČ od tega, pa če se postavi na trepalnice. Ma sploh brezveze razlagat, in prepričevt, za vs pač to ne obstaja, to pa še ne pomeni, da ni.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
White_Widow napisal/-a:nemoraš zmeraj dobit, kar pričakuješ. Jaz imam ogromno prijateljev moškega spola, pa bi usak kej rd, pa vejo da nebojo dobil nič in pika. Pa smo še zmeraj prijatli.
Se strinjam. Tudi jaz imam takšne prijatelje. In smo dobri prijatelji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]