prijateljstvo fant-punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 17. Jan. 2012 0:34

če pa je kaj več, potem to ni več prijateljstvo, vsaj za enega od njiju.

nevem zakaj ne?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 17. Jan. 2012 8:11

Jaz ne razumem, zakaj se nek tip ukvarja kao "prijateljsko" z žensko ( tabo ), ki bi jo po tihem rad položil, a ve, da mu ne bo dala. To je čista zguba časa, bolje čas investirati v spoznavanje novih žensk.

dot napisal/-a: Ok, mogoče je tukaj poudarek na besedi 'prijatelj', ker nekateri smatrajo, da je tista varianta 'napredovanja po lestvici' :D možna le pri znancih

Natanko tako. Tip mora bit dost butast, da se ženski, ki mu je všeč, približa na način " a sva lahko prijatelja".
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 17. Jan. 2012 11:27

@Džeki

Jest mislm da je to v naravi moškega, podzavestno. Plan B. Če moški išče žensko se redkokdaj osredotoči samo na eno. Ženske imajo tako ali tak odrugačen pogled na to, to je razumljivo. Če npr. privlačna ženska gre na zabavo in se nekomu ponudi ji ne bo problem dobiti kakega tipa. Obratno je pa druga zgodba, seveda zavisi od pristopa moškega in njegovih fizičnih predispozicij, ampak še vedno je nežnejšemu spolu lažje. Zato tudi ženska lažje gleda na tipa kot prijatelja kot pa tip na žensko. Na zunaj je že prijateljica, sam pri sebi pa ve da če bi mu bila ponuena priložnosti bi bilo gotovo drugače.

lp
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 17. Jan. 2012 11:36

Žensko pozicijo čist razumem, niso mi jasni ti tipi, ki nekaj kao prijateljujejo, čeprav bi radi več. Če bi jo rad ruknu, jo probaš zapecat, ne pa prijateljevat. če ne rata, greš dalje, ne pa da visiš okoli nje kot nek satelit.
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 17. Jan. 2012 11:45

To je že res, ampak sej pravm, naš moški pogled je tukaj drugačen od ženskega. Seveda so tudi ekstremi ali pa drugače misleči, ampak v splošnem je tako. Moški ponavadi bije več bitk, medtem ko se ženska osredotoči bolj na eno.

lp
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 17. Jan. 2012 13:52

Zanimivo, jaz sem bil pa ravno pod vtisom da je to bolj ženska fora - da imaš kup kolegov in da si vedno ready za novo vezo 1 mesec po koncu stare...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 17. Jan. 2012 13:58

scorpio64 napisal/-a: Moški ponavadi bije več bitk

"Prijateljevanje" z žensko, ki ti je že dala vedeti, da nič ne bo, ni bitje nobene bitke. :roll:

Plan B je osvajanje nove ženske, ne pa igranje satelita ženski, pr kateri nimaš šans. In ne vem kaj kr naprej ponavljaš, da je moški pogled drugačen od ženskega. To je logično, da je.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 17. Jan. 2012 14:44

a vi moški, ki trdite, da ni možno, še nikoli niste spoznali ženske, ki bi vam bila super družabnica, ampak je pa ne bi želeli spraviti v posteljo? a vas vsaka kikla rajca do te mere, da niste sposobni prijateljskega odnosa?
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 17. Jan. 2012 14:47

Ne vem, zakaj bi se družil z žensko, ki me ne privlači. Če me privlači, logično želim tud seksat z njo. Če nimam šans, se umaknem. Tako da, ženska, ki ne seksa z mano, od mene ne dobi ničesar.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Jan. 2012 14:50

Torej vse tvoje ženske prijateljice, ki jih imaš, so očitno vsaj 1x spale s tabo. Ampak svoji punci pa rečeš, da so samo prijateljice...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 17. Jan. 2012 14:58

Vesna, ti enkrat začni brat, ker mi gre na jetra, da moram skoz neke stvari pojasnevat, ker pač ene ne berete. Mislim kr neke zaključke delaš, ki niso za nikamor.

Sem že stokrat napisal, da navadnih prijateljic nikol nisem mel. Ker če rata nekaj več, pol to več ni glih prijateljstvo, ne.

Ko sem mel punco, je nisem varal nikoli. In tudi prijateljic nisem mel zraven nje, ker zame kr neko prijateljevanje z nekimi ženskami nima smisla.

Zdaj imam "prijateljico z ugodnostmi", njej v bistvu nisem dolžan polagat računov, ampak seksam pa samo z njo.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Jan. 2012 15:00

če si ti 1x pol leta nazaj nekje napisal, da ženskih prijateljic nisi nikoli imel...jebi ga, se mi ne da vseh tvojih postov za nazaj brat, da bi prišla do tega podatka.

A ni brezveze, če ne rabiš nikoli ničesar pojasnit? :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 17. Jan. 2012 15:08

Ne. :D

Skratka moja poanta ni, da so vezani moški upravičeni seksat s svojimi prijateljicami, kot si zmotno ti izluščila iz mojega pisanja, temveč, da ne vidim smisla, zakaj bi nek tip sploh takole na suho nekaj prijateljeval z žensko.

Upam, da se zdaj razumemo. Tu je govora o prijateljevanju v pravem pomenu besede, ne neki znanci, kolegi..

Moja logika je bila vedno preprosta:

Če mi je ženska všeč, hočem bit več kot prijatelj. Če ne morem bit, čao.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Jan. 2012 15:10

Nikjer nisem napisala, da so vezani moški, če imajo prijateljice, upravičeni sexat z njimi. :eek:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 17. Jan. 2012 15:13

Đizs vesna no, BERI natančno. To si ti izluščila iz ene moje replike, ne pa da bi ti napisala to. Sem lepo napisal.

Zato je nastal ta najin "spor".

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]