prijateljstvo fant-punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

TinaXX
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a TinaXX » 28. Dec. 2011 14:28

Sicer se s fantom zelo zelo dobro štekava, sva dala skupaj mnogo, zame se je žrtvoval toliko, da ne bi mogla verjeti, enako sem sicer storila tudi jaz za njega... moti pa me, ko se predolgo pogovarja s kolegici, kljub temu, da mu povem :) Sicer je videl, da me je to prizadelo, ker sem se zdrla nad njim in je prenehal!
Punce, povejte svojim fantom direktno v obraz... ne skrivajte svojih čustev, sploh pa ne, če ste našle sorodno dušo, ki bi umrla za vas :D
Letnik 87
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Dec. 2011 14:32

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Kyree
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2012
Kraj: London

Neprebrana objavaNapisal/-a Kyree » 02. Jan. 2012 14:24

Hmmm zanimiva tema..... v mojem primeru sem se z vsemi moskimi prijatelji ali nekaj imela (vcasih je bil vzrok alkohol, vcasih medsebojna privlacnost), tako da po moje je kar tezko. Samo z enim res dobrim prijateljem nisem nic imela, pa se ta mi je v dolocenem trenutku priznal da bi kaj vec (sem mu par rekla, da gledam na njega kot na brata). Skratka tezko je, ker slej kot prej pristaneta v kaksni taki situaciji, ki pripelje do cesa vec. :)
“Love can consign us to hell or to paradise, but it always takes us somewhere.”
Uporabniški avatar
Zita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2006
Kraj: La La Land

Neprebrana objavaNapisal/-a Zita » 15. Jan. 2012 22:56

moja izkušnja je pa taka, da sem vedno jaz tista, ki hoče nekaj več od prijatelja, pa se ne zgodi... to se mi je zdaj že vsaj 3x zgodilo...
nikoli nisem direkt povedala sicer takemu prijatelju, da bi bila kaj več, ker nisem tak človek, sem bolj sramežljiva... ampak tudi prijatelji niso nikoli nič poskušali, namignili, izkoristili pijanosti, tako da sem vedno žalostno zaključila, da jih očitno ne privlačim, pa sem lepo potlačila čustva, začasno malo ohladila prijateljstvo, pa je sčasoma šlo na boljše... tudi prijateljstva so se ohranila, čeprav so imela pač vmesno odobje ko sem jaz okrevala in sem se malo držala nazaj in se delala zaposleno...

verjetno bi bilo boljše, da bi se pogovorila s prijateljem o tem, ampak rezultat bi bil potem skoraj zagotovo uničeno prijateljstvo... ker če se fant počuti ogroženega (kar bi gotovo se, če bi vedel, da jaz hočem od njega nekaj, kar mi ne more dati), potem se prijateljstvo ne bi moglo nadaljevat...

dejansko me preseneča da pravite, da običajno fantje hočejo nekaj več... sem mislila da je to bolj značilno za nas, ženske :)
Don't tell me not to fly, I've simply got to! Who told you you're allowed to rain on my parade?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 15. Jan. 2012 23:16

Zita napisal/-a:verjetno bi bilo boljše, da bi se pogovorila s prijateljem o tem, ampak rezultat bi bil potem skoraj zagotovo uničeno prijateljstvo... ker če se fant počuti ogroženega (kar bi gotovo se, če bi vedel, da jaz hočem od njega nekaj, kar mi ne more dati), potem se prijateljstvo ne bi moglo nadaljevat...

Po mojem ni v naravi tipa, da bi se počutil ogroženega, če je kateri všeč. Prej bi mu to celo ugajalo, če ne drugo za ego.
Punce se pa znate počutiti ogrožene, vendar tudi ne vse. Nekatere vedo zaljubljenost s strani prijatelja kar fajn "izkoristit" :razz:

dejansko me preseneča da pravite, da običajno fantje hočejo nekaj več... sem mislila da je to bolj značilno za nas, ženske :)

Jaz sem med tipi in vem, da ko te punca začne smatrat za prijatelja, je upat na karkoli več iluzorno :twisted:
Uporabniški avatar
Zita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2006
Kraj: La La Land

Neprebrana objavaNapisal/-a Zita » 15. Jan. 2012 23:27

mmm napisal/-a:Jaz sem med tipi in vem, da ko te punca začne smatrat za prijatelja, je upat na karkoli več iluzorno :twisted:

a fantje bolj lahkotno prestavljate punco iz kategorije "prijateljica" v kategorijo "potencialna punca" ali vsaj "hook-up"? :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 15. Jan. 2012 23:56

^^ Čudno, ker v eni drugi temi so pa moški uporabniki razlagali ravno nasprotno, da če se moškemu ženska prvi hip ne zdi privlačna / material za punco, bo tako tudi ostalo, medtem ko naj bi bila pri ženskah še precej časa možnost, da se na moškega naveže / ga začne gledat z drugačnimi očmi / ga vzljubi kot potecialnega partnerja (ker naj bi več pomena dajale energiji, značaju ipd.) :gruebel: Ok, mogoče je tukaj poudarek na besedi 'prijatelj', ker nekateri smatrajo, da je tista varianta 'napredovanja po lestvici' :D možna le pri znancih, ne pri pravih prijateljih. Čeprav sama mislim, da je vse to precej odvisno od posameznika in vsakega konkretnega odnosa :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 16. Jan. 2012 1:56

dejstvo: če punca dobro zgleda bo večna kandidatka za kaj več, medtem ko taka, ki ti ni všeč, ne bo to nikoli.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 16. Jan. 2012 16:58

@Dioniz

+1

To po mojem mnenju velja za oba spola, če je vsaj eden privlačen bo vedno vsaj iz ene strani nekaj pričakovanj.
Pa četudi sta prijatelja že nevem koliko let, pa četudi se še nikoli nista zapletla v kaj več, pa četudi nikol ne bodo čustva izpovedana, je vedno kakšen pomislek iz kake strani (ali fantove ali od punce).

To verjetno še posebej velja v mlajših letih, vse nekje do 45-50 leta, dokler ima moški vlogo lovca in dokler ženska išče tega lovca, potem ko ima vsak svojega partnerja se stvari umirijo, do takrat pa mislim da je v vsakem prijatelstvu med moškim in žensko NEMOGOČE, da ne bi prišlo vsaj enkrat do kakšnih pomislekov, predstav ali vizualizacije situacij, ki ne spadajo več v zgolj prijateljsko sfero.

Je pa tukej še en video, ki govori ravno o tej temi:
http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA

lp
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 16. Jan. 2012 17:26

če sta obe strani poservisirani tako kot je treba dvomim, da bojo neke iskre letele, tudi če je ena ali obe strani objektivno hot.
Vsak raj ima svojo kačo.
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 16. Jan. 2012 19:01

Jest mislim, da četudi sta oba dobr porihtana s strani njunih partnerjev, bo zmeraj pri prijateljstvu nekaj pomiselkov kaj bi bilo če bi bilo, kako bi bilo itd. Pri ženskah to verjetno ni tako izrazito, pri moških pa definitivno je, samo bomo pač tiho. Tako kot je bilo v videu, vse ženske so rekle da so lahko prijatelji (fant in punca), vse pa so tudi rekle da njihovi moški prijatelji verjetno čutijo kaj več do njih.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Jan. 2012 19:57

ce mi moski, ko ga spoznam, ni tisti trenutek všeč za kaj več, mi ni tudi kasneje, ko sva kolega..

iz moje strani bodo moji moški prijatelji ostali samo prijatelji in nikoli kaj več, iz njihove strani pa...moški kot moški...če je ženska privlačna, zmeraj upajo na kaj več (sex), pa če tudi tega ne priznajo. ...mislim...četudi me vidijo npr. samo kot prijateljico, nebi rekli ne, če bi jim razširila noge,,,
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 16. Jan. 2012 20:15

Ja, točno o tem govorim, sam za čisto prijateljstvo morajo prihajati izključno prijateljska čustva iz obeh strani, če pa je kaj več, potem to ni več prijateljstvo, vsaj za enega od njiju.
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 16. Jan. 2012 20:24

s0nckic4 napisal/-a:če sta obe strani poservisirani tako kot je treba dvomim, da bojo neke iskre letele, tudi če je ena ali obe strani objektivno hot.

:ja:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 16. Jan. 2012 20:52

^^ Se čist strinjam!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov