prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
js zenskih kolegic sploh nimam,moskih pa ogromno.samo prjatlov,nc vec
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Mislim, da če bi bil pravi prijatelj te ne bi (če je on tebe) zapeljal in izkoristil. Ne bom se norčevala iz tebe, ker mi je jasno, da ti v sebi ni vseeno.
Jaz bi na tvojem mestu izbirala med dvema možnostima:
1. Lahko se ponižaš, mu priznaš... če je dovolj dec, bo povedal kaj on misli, čuti, če ni bo začel jamrat in bluzit in ti boš (upam) vedela koliko je ura...
2. Lahko ga izkoristiš nazaj- mu vrneš in pokažeš, da nisi njegova lutka, da tudi ti lahko dobiš kateregakoli fanta (sploh pa njega)-s tem pa po moje odpade možnost, da bi imela kaj več. Tudi, če se potem zaljubi-mislim, da jaz, če bi bila na tvojem mestu s takim moškim ne bi želela biti, ker očitno ne pozna osnovnih moralnih vrednost...
Pravi prijatelj pa te ne bi posexal in v istem trenutku začel nakladati da te noče izgubiti, ker s tem ta fant zgolj igra na tvoja čustva, da mu res ne bi pobegnila in da boš vedno zanj neka rezerva...
Moje skromno mnenje ...
LP*
Uf, šele zdaj videla, da je bilo tega že dolgo nazaj...
Me prav zanima kako je zrihtala
Jaz bi na tvojem mestu izbirala med dvema možnostima:
1. Lahko se ponižaš, mu priznaš... če je dovolj dec, bo povedal kaj on misli, čuti, če ni bo začel jamrat in bluzit in ti boš (upam) vedela koliko je ura...
2. Lahko ga izkoristiš nazaj- mu vrneš in pokažeš, da nisi njegova lutka, da tudi ti lahko dobiš kateregakoli fanta (sploh pa njega)-s tem pa po moje odpade možnost, da bi imela kaj več. Tudi, če se potem zaljubi-mislim, da jaz, če bi bila na tvojem mestu s takim moškim ne bi želela biti, ker očitno ne pozna osnovnih moralnih vrednost...
Pravi prijatelj pa te ne bi posexal in v istem trenutku začel nakladati da te noče izgubiti, ker s tem ta fant zgolj igra na tvoja čustva, da mu res ne bi pobegnila in da boš vedno zanj neka rezerva...
Moje skromno mnenje ...
LP*
Uf, šele zdaj videla, da je bilo tega že dolgo nazaj...
Me prav zanima kako je zrihtala
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Pri meni je tako, da nimam ne vem koliko prijateljev, med temi, ki jih imam, je pa večina prijateljev vedno bila nasprotnega spola, tako da mi je nekaj najbolj neverjetnega, ko mi kdo pravi, da se mu taka prijateljstva ne zdijo možna. Pripetilo se mi je pa tudi to, da sva si bila z enim prijateljem všeč in je ta prijatelj pred enim letom postal tudi moj fant.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
zanimiv video na to temo:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA[/youtube]
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Moški in ženska ne moreta biti dobra prijatelja, nikoli in nikdar. Ker bo on vedno hotel kaj več od nje, po tihem. Vedno bo ljubosumen na njene fante. Če pa mu ženska ni všeč, pa tudi ni razloga, zakaj bi se prijateljsko ukvarjal z njo.
Pač eni (mnogi) tipi so pussyji in ne znajo /nimajo jajc ženski pokazat, da jih zanima kot ženska, zato se špilajo neke frende in si delajo medvedjo uslugo.
Pač eni (mnogi) tipi so pussyji in ne znajo /nimajo jajc ženski pokazat, da jih zanima kot ženska, zato se špilajo neke frende in si delajo medvedjo uslugo.
-
OranGina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2011
dober video!
Drugače pa se strinjam, moški in ženske ne morejo biti prijatelji. Enkrat sem nekje zasledila dober odgovor na to temo (mislim da v filmu)...da imajo moški dovolj moških prijateljev in ne potrebujejo ukvarjanja z ženskimi problemi, oziroma so pripravljeni to sprejeti le če pričakujejo kaj več kot le prijateljstvo.
Čeprav bi bilo fino met kakega prijatelja, sem se nekak že sprijaznila s tem dejstvom in niti ne silim več v kaj takega (izkušnje, ki so samo potrdile to tezo) .
Torej to velja za prijateljstvo (kar definiram, da si 2 povesta like...vse, se dosti družita, itd). Nasprotno pa mislim, da sta moški in ženska komot lahko dobra kolega...občasne kavice, bolj splošne debate, zajebancija..
Drugače pa se strinjam, moški in ženske ne morejo biti prijatelji. Enkrat sem nekje zasledila dober odgovor na to temo (mislim da v filmu)...da imajo moški dovolj moških prijateljev in ne potrebujejo ukvarjanja z ženskimi problemi, oziroma so pripravljeni to sprejeti le če pričakujejo kaj več kot le prijateljstvo.
Čeprav bi bilo fino met kakega prijatelja, sem se nekak že sprijaznila s tem dejstvom in niti ne silim več v kaj takega (izkušnje, ki so samo potrdile to tezo) .
Torej to velja za prijateljstvo (kar definiram, da si 2 povesta like...vse, se dosti družita, itd). Nasprotno pa mislim, da sta moški in ženska komot lahko dobra kolega...občasne kavice, bolj splošne debate, zajebancija..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ja, je bilo že večkrat ugotovljeno v tej temi; pa še kar naprej se razni Đekiji ven mečejo z nasprotnimi izjavami..
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
OranGina napisal/-a:...da imajo moški dovolj moških prijateljev in ne potrebujejo ukvarjanja z ženskimi problemi, oziroma so pripravljeni to sprejeti le če pričakujejo kaj več kot le prijateljstvo.
Točno to je poanta, zakaj noben moški ni v resnici nikoli prijatelj z žensko ( razen, če ni gej, logično, samo debatiramo o hetero moških ).
Ženski problemi in razmišljanje so tako drugačni od moškega, da sem se pripravljen vživeti v njih le, če v zameno dobim spolno potešitev. Torej najmanj friends with benefits, ali kaj podobnega.
V probleme drugega moškega se mi pa itak niti ni treba vživljati, ker moški prijateljujemo med sabo bolj na pogovorni ravni, ne toliko čustveni in vsak rešuje svoje težave predvsem sam.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
^ mah to je krneki. jst imam prijatelje in tudi najboljšega prijatelja in nikoli ni bilo nic med nama, ker si pac nisva vsec na tak način in nikoli ni nihče niti malo poskušal. nekaterim je pac všeč raznolikost in vživljanje in ne štejejo tole za nek napor.
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Da še predstavim mojo zgodbo, kako je zgledalo v dveh primerih oz pri dveh različnih puncah.
Punca 01
Ta punca mi je bila pravzaprav na začetku zelo všeč (tega je sedaj leto in pol nazaj, ko sem jo spoznal) in bi jaz takrat hotel imeti kaj več. Samo da opozorim, je ta punca mlajša od mene (če ima to sploh kaj veze).
Pravzaprav je tako naneslo, da jo je takrat, ko sem jo spoznal, ravno pustil fant. Jaz sicer tega nisem vedel oz nisem niti vedel, da ima fanta. Morda sva se zato tudi takrat večkrat srečala.
V glavnem v tistem času mi je zaupala veliko osebnih stvari, vmes sta v roku enega meseca s fantom nazaj skupaj šla. Jst sm se sicer nekako sprijaznil, da sta skupaj.
Ker mi je pa že toliko zaupala mi je enkrat tudi povedala, da me smatra za najboljšega moškega prijatelja. Meni se je po eni strani fajn zdelo, po drugi pa mi ni bilo povsem vseeno, saj mi je bila še vedno vizualno všeč.
No v glavnem družila sva se še naprej, enkrat sva pijana skoraj zabluzila vendar na srečo ni bilo nič. Meni so bile vmes med prijateljevanjem tudi druge že všeč, tako da se s tem nisem več sekiral.
Vseeno sem pa imel občutek, da to prijateljstvo le ni tako pristno, močno, kot bi si mislil.
Nisem se motil, saj ko sem doživel eno osebno krizo, se nisva več štekala in prijateljstvo se je po letu in pol končalo.
Punca 02
No, ta punca pa je starejša od mene za 7 let in je trenutno moja najboljša prijateljica ever. Štekava se v dobrem in slabem. Verjetno tudi zato, ker sva oba doživela podobne stvari in se razumeva.
Slišiva se redno na pribl. 2 dni, vidiva 1x tedensko na kaki pijači, da podebatirava.
V primerjavi s punco 01 nisem do nje nikoli gojil kakih intimnih želja in ona ni do mene.
Prav tako se od moje osebne krize razumeva še bolje.
To je nekak povzetek oz kaj se je meni zgodilo glede moško-ženskega prijateljevanja
Punca 01
Ta punca mi je bila pravzaprav na začetku zelo všeč (tega je sedaj leto in pol nazaj, ko sem jo spoznal) in bi jaz takrat hotel imeti kaj več. Samo da opozorim, je ta punca mlajša od mene (če ima to sploh kaj veze).
Pravzaprav je tako naneslo, da jo je takrat, ko sem jo spoznal, ravno pustil fant. Jaz sicer tega nisem vedel oz nisem niti vedel, da ima fanta. Morda sva se zato tudi takrat večkrat srečala.
V glavnem v tistem času mi je zaupala veliko osebnih stvari, vmes sta v roku enega meseca s fantom nazaj skupaj šla. Jst sm se sicer nekako sprijaznil, da sta skupaj.
Ker mi je pa že toliko zaupala mi je enkrat tudi povedala, da me smatra za najboljšega moškega prijatelja. Meni se je po eni strani fajn zdelo, po drugi pa mi ni bilo povsem vseeno, saj mi je bila še vedno vizualno všeč.
No v glavnem družila sva se še naprej, enkrat sva pijana skoraj zabluzila vendar na srečo ni bilo nič. Meni so bile vmes med prijateljevanjem tudi druge že všeč, tako da se s tem nisem več sekiral.
Vseeno sem pa imel občutek, da to prijateljstvo le ni tako pristno, močno, kot bi si mislil.
Nisem se motil, saj ko sem doživel eno osebno krizo, se nisva več štekala in prijateljstvo se je po letu in pol končalo.
Punca 02
No, ta punca pa je starejša od mene za 7 let in je trenutno moja najboljša prijateljica ever. Štekava se v dobrem in slabem. Verjetno tudi zato, ker sva oba doživela podobne stvari in se razumeva.
Slišiva se redno na pribl. 2 dni, vidiva 1x tedensko na kaki pijači, da podebatirava.
V primerjavi s punco 01 nisem do nje nikoli gojil kakih intimnih želja in ona ni do mene.
Prav tako se od moje osebne krize razumeva še bolje.
To je nekak povzetek oz kaj se je meni zgodilo glede moško-ženskega prijateljevanja
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Rollin #3 napisal/-a:^ mah to je krneki. jst imam prijatelje in tudi najboljšega prijatelja in nikoli ni bilo nic med nama, ker si pac nisva vsec na tak način in nikoli ni nihče niti malo poskušal. nekaterim je pac všeč raznolikost in vživljanje in ne štejejo tole za nek napor.
kak pa ti veš, da ti njemu nisi všeč na tak način? si pogledala video?
Seveda pa to ne pomeni, da ne moreta bit kljub temu prijatelja, če se tisti en, ki mu je drugi všeč pač sprijazni, da nič ne bo in se ima fajn v prijateljstvu. Ni idealna rešitev, je pa alternativa.
sicer pa, da še repliciram na to kar je napisal džeki: jaz osebno se s tipom nimam kaj več za pogovarjat - glede na pogovor z žensko - kot pa o fuzbalu in o ženskah za kar pa se alternativno lahko še vedno s punco pogovarjam, medtem, ko se s tipi nikoli nisem dobro razumel oz. so vsi bli več ali manj le kolegi ali znanci, ker jim je glavni point večanje kurca v javnosti in kazanje moči pred kolegi česar pa seveda pri ženskah ni in lahko furaš kvalitetno debato in tud prijateljstvo. Zato se jaz v njihovi družbi dobro počutim in tud moja najboljša prijateljica je zato ženska ne pa tip.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
jst bi samo rekla, da tut če tipa ženska vizualno ne privlači, še vedno, po mojem mnenju, ni razloga, da ne bi z njo biu v zelo dobrih prijateljskih odnosih in ji zaupu ter se trudu pač na tej ravni-prijateljski. Prevladajo pač druge kvalitete.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov