prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Corona - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2011
- Kraj: Maribor
Kaj storiti v primeru, ko se slišiš z nekim fantom vsak dan, prijateljstvo ni sicer nič posebnega, ampak stran pa ga tudi ne bi vrgla. In kar naenkrat fant reče, da sem mu všeč kot punca, ampak ga ne moti, da sva še naprej samo prijatelja. Naj se videvam z njim normalno dalje ali malo umirim vse skupaj?
-
Corona - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2011
- Kraj: Maribor
Točno to sem mu tudi rekla pa je odgovoril nekaj v stilu, da ga ne moti, da mu je tudi prav, če sva samo prijatelja. Verjetno deluje na principu, da bo raje zadovoljen samo s prijateljstvom, kot pa z ničemer, a bo obenem potihoma upal na kaj več.
Ampak to zame ni več to .
Ampak to zame ni več to .
- frkolinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2011
tako zelo sem zmedena, da si sama ne znam več razložiti situacije, ki se dogaja...in rabim nasvet nekoga, ki bo imel bolj objektiven pogled na celotno stvar.
no najprej nekaj dejstev...
imam prijatelja, on živi v sloveniji...jaz sem približno pol leta na praksi na nizozemskem.
torej, prijatelja sva že več kot eno leto in odkar me ni več v sloveniji, sva se še posebej zbližala...vsak dan si pošiljava maile...on v glavnem ve, kaj se dogaja v mojem "svetu" in jaz imam grobo sliko o tem kako je doma...
ko sem se vmes enkrat vrnila domov zaradi obveznosti, sem največ časa preživela z njim, vendar je bilo do sedaj vse zelo na prijateljski ravni. pač kavice, sprehodi, šopingiranje...
kakorkoli zgodilo se je da me je pred kakšnim mesecom obiskal za 5 dni pri meni v amsterdamu in to je bilo res 5 nepozabnih dni. no in zgodilo se je, da sva spala skupaj...najprej me je skrbelo, da bo zaradi tega med nama čudna napetost, vendar ne...vse je bilo vredu. potem pa se naslednjo noč zgodi isto in takoj po temu, ko je njemu prišlo je začel z govorjenjem da me noče izgubit in da bi bilo bolje, da se vrneva samo na prijateljstvo.. potem ga je zanimalo še moje mnenje in seveda, sem se strinjala, vendar me je potem zanimalo, kaj pa bi se zgodilo, če se jaz nebi strinjala z njim?? in on je potem neki zamoljav u stilu...ja sej glih to...
sm bla kr precej užaljena, ker res dobiš občutek, da te tip samo izkorišča in da mu v resnici ne pomeniš čist nič po drugi strani pa kot da sem ga prisilila v nekaj česar on sploh noče.. in sm mu rekla, da tukej ni problem v men, ampak v njem ker vrjetn tko misl že neki časa in nej neha razmišljat s kurcem...ampak pride do produktivnih odločitev preden je prepozno.
potem sem ga res pustila pri miru in zadnjo noč mi je spet rekel, da nej pridem k njemu. no tuki sm bla jz prpravlena in sm mu rekla, če je prepičan da to hoče in je reku, da ne ve, kaj hoče...da je totalno zmeden.
no in potem se je vrnil domov... in ja jaz zase vem, da ga nimam rada samo kot prijatelja. nevem pa kaj on čuti do mene. vem da me ima neskončno rad, ampak saj veste kako je to...vsak ima zelo rad svoje najboljše prijatelje.
torej jaz ne vem kaj čuti in prav tako vem, da ženske zelo padajo za njim in on kot privlačen tip, to z veseljem vedno izkoristi. nekaj časa je bilo še zabavno to poslušat, kako so ženske naivne. in ko ga uprašam, kje najde veselje v takšnem početju, mi razloži, da je to kot šport. da greš ven in se zapičš kr v eno, da ni pomembno kako zgleda, samo da vidiš če jo lahko osvojiš in potem zavržeš...
in potem si seveda še bolj zmeden, ker ne veš, a si mogoče tudi ti samo trofeja...
torej toliko enih neodgovorjenih vprašanj da se mi bo kr zmešal...
no najprej nekaj dejstev...
imam prijatelja, on živi v sloveniji...jaz sem približno pol leta na praksi na nizozemskem.
torej, prijatelja sva že več kot eno leto in odkar me ni več v sloveniji, sva se še posebej zbližala...vsak dan si pošiljava maile...on v glavnem ve, kaj se dogaja v mojem "svetu" in jaz imam grobo sliko o tem kako je doma...
ko sem se vmes enkrat vrnila domov zaradi obveznosti, sem največ časa preživela z njim, vendar je bilo do sedaj vse zelo na prijateljski ravni. pač kavice, sprehodi, šopingiranje...
kakorkoli zgodilo se je da me je pred kakšnim mesecom obiskal za 5 dni pri meni v amsterdamu in to je bilo res 5 nepozabnih dni. no in zgodilo se je, da sva spala skupaj...najprej me je skrbelo, da bo zaradi tega med nama čudna napetost, vendar ne...vse je bilo vredu. potem pa se naslednjo noč zgodi isto in takoj po temu, ko je njemu prišlo je začel z govorjenjem da me noče izgubit in da bi bilo bolje, da se vrneva samo na prijateljstvo.. potem ga je zanimalo še moje mnenje in seveda, sem se strinjala, vendar me je potem zanimalo, kaj pa bi se zgodilo, če se jaz nebi strinjala z njim?? in on je potem neki zamoljav u stilu...ja sej glih to...
sm bla kr precej užaljena, ker res dobiš občutek, da te tip samo izkorišča in da mu v resnici ne pomeniš čist nič po drugi strani pa kot da sem ga prisilila v nekaj česar on sploh noče.. in sm mu rekla, da tukej ni problem v men, ampak v njem ker vrjetn tko misl že neki časa in nej neha razmišljat s kurcem...ampak pride do produktivnih odločitev preden je prepozno.
potem sem ga res pustila pri miru in zadnjo noč mi je spet rekel, da nej pridem k njemu. no tuki sm bla jz prpravlena in sm mu rekla, če je prepičan da to hoče in je reku, da ne ve, kaj hoče...da je totalno zmeden.
no in potem se je vrnil domov... in ja jaz zase vem, da ga nimam rada samo kot prijatelja. nevem pa kaj on čuti do mene. vem da me ima neskončno rad, ampak saj veste kako je to...vsak ima zelo rad svoje najboljše prijatelje.
torej jaz ne vem kaj čuti in prav tako vem, da ženske zelo padajo za njim in on kot privlačen tip, to z veseljem vedno izkoristi. nekaj časa je bilo še zabavno to poslušat, kako so ženske naivne. in ko ga uprašam, kje najde veselje v takšnem početju, mi razloži, da je to kot šport. da greš ven in se zapičš kr v eno, da ni pomembno kako zgleda, samo da vidiš če jo lahko osvojiš in potem zavržeš...
in potem si seveda še bolj zmeden, ker ne veš, a si mogoče tudi ti samo trofeja...
torej toliko enih neodgovorjenih vprašanj da se mi bo kr zmešal...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^mislim da on sploh noče imeti punce, zatorej ni nič za izbirati
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dej sam še to povej - a je pri teb bival?frkolinka napisal/-a:me je obiskal za 5 dni pri meni v amsterdamu
Dobr se je znajdu model, ni kej.
Meh, ne vem, sitno. Ti se ne bi smela pustit zmest - mislm, po toliko časa "intenzivnega" prijateljevanja, bi lahko bilo jasno, da sta in bosta pač samo to; verjamem, da če bi bilo "kej več", bi se to pokazalo že prej..
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
sploh ne štekam v čem je zdej problem, to da se ti sama pri sebi počutiš neumno, ker si 'padla na njegove fore' o katerih ti je toliko govoril? al kaj?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov