prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Lucy, bila sem v podobni situaciji, še s tem, da je šlo za 14 dni, in da je šlo za daljnega sorodnika - in ti ne priporočam.
Nikoli ne moreš vedeti, ali se bosta dejansko dobro razumela. S tem fantom, s katerim sem šla jaz, sva se navidez še kar zastopla, dokler je šlo za enodnevni obisk, msn in e-mail sporočila, ko pa bi mogla biti sama skupaj in to dosti časa, se je izkazalo da sva čisto drugačna - o nobeni stvari se nisva znala spontano pogovarjat, tistih štirinajst dni je bilo najbolj mučnih v celem življenju
Če boš že šla, ti priporočam kvečjemu dva, tri dni - to človek že zdrži.
Tudi tak tip, da te povabi, nepričakovano, s tem, da se nista družila dosti prej in da si nista blizu - ali je totalno zaljubljen vate, tako da ni sposoben razmišljati o tem, kako je tako povabilo neprimerno, ali pa je tako obupan/depresiven, da si panično išče žensko in je njegovo razmišljanje pod tem vplivom.
Nikoli ne moreš vedeti, ali se bosta dejansko dobro razumela. S tem fantom, s katerim sem šla jaz, sva se navidez še kar zastopla, dokler je šlo za enodnevni obisk, msn in e-mail sporočila, ko pa bi mogla biti sama skupaj in to dosti časa, se je izkazalo da sva čisto drugačna - o nobeni stvari se nisva znala spontano pogovarjat, tistih štirinajst dni je bilo najbolj mučnih v celem življenju
Če boš že šla, ti priporočam kvečjemu dva, tri dni - to človek že zdrži.
Tudi tak tip, da te povabi, nepričakovano, s tem, da se nista družila dosti prej in da si nista blizu - ali je totalno zaljubljen vate, tako da ni sposoben razmišljati o tem, kako je tako povabilo neprimerno, ali pa je tako obupan/depresiven, da si panično išče žensko in je njegovo razmišljanje pod tem vplivom.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- lucyintheskywithdiamonds
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Saj ga poznam kar dobro (4 leta srednje šole videvanje vsak dan, pijačke, zabave, skup smo parkrat šli na kakšne izlete s kolegi, pa sva bla oba zraven), ampak ful me je presenetil s tem povabilom. Blo pa je tako, da sem slučajno rekla, da grem septembra na en glasbeni festival, pa je on rekel, da gre tudi in da lahko grem z njim, ker bo itak šel z avtom tja in nazaj, pa da se lahko peljem poleg. Ni blo tako, da je rekel kar iznenada: ej a bi šla z mano za 10 dni na dopust po tem, ko ga 2 mesca predtem ne bi slišala
Mi je dal čas, da razmislim, bom še vidla.
Mi je dal čas, da razmislim, bom še vidla.
...z našega konca vedno gre se do konca in konec koncev se ponoči ne spi....
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Jaz sem ugotovila, da prijateljstvo med M in Ž ni možno. Imam enega posebnega prijatelja, s katerim sva se nekaj časa družila na poseben način (brez intimnih zadev, razen "obveznih" lubčkov ipd. crkljanja ker se pač temu nisva mogla upret...), oba sva vedela da je med nama kemija in še več kot to - da se dobro razumeva. No, potem sem se jaz malo zaljubila vanj in on je to sčasoma ugotovil in jaz sem bila tista, ki je vzpostavila distanco med nama (on ni hotel prekint stikov, jaz pa. Od samega gneva, ker me je zavrnil - vedel je, da mi je všeč in to, ampak pač NE, jaz se tega ne bom šel). Zdej, po teh letih (tri?), je postalo tole najino "prijateljstvo" dokaj trdno, napredovala sva že do tega da si lahko brez problema rečeva; rad/a te imam in spet oba veva, da je kemija med nama še vedno prisotna, po telefonu se meniva po tri ure in še bi se, kar ne moreva nehat... kljub temu, da se že zelo dolgo nisva videla. On bi se takoj dobil z mano, ampak jaz bremzam ker se nočem še bolj navezat nanj ali celo (spet!!!) zaljubit... No, zdej enkrat bom zbrala pogum in se bova dobila - in itak vem, kaj bo sledilo iz tega... kemija dela svoje... Lubčki bojo padal in pogovor bo tekel 180/h, lepo se bova mela skupaj ampak to je to ...
Zdej pa naj mi nekdo pove, kaj je to... ni prijateljstvo, ni fukfrendovstvo, nisva ljubimca, še manj par...
Zdej pa naj mi nekdo pove, kaj je to... ni prijateljstvo, ni fukfrendovstvo, nisva ljubimca, še manj par...
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Hehehe, nekam sumljivo mi ti sliči na tistega tipa ja....ma jaz sem itak v takih rovtah doma, da ni šans da je on
sirova štručka:
Pustila sem ga pri miru, zdaj je od tega že več kot mesec. Ni se javil. Se je pač moral sprijazniti z resnico, kaj pa naj drugega......in mislim, da je za oba tako najbolje. Kar se pa tiče koncerta, gre on s svojim bratom tja, jaz pa s svojimi tadrugimi prijatelji, gremo vsak s svojim avtom. Sem mu čimbolj skušala olajšati zadevo, da se ne bi tolko videvala.
sirova štručka:
Pustila sem ga pri miru, zdaj je od tega že več kot mesec. Ni se javil. Se je pač moral sprijazniti z resnico, kaj pa naj drugega......in mislim, da je za oba tako najbolje. Kar se pa tiče koncerta, gre on s svojim bratom tja, jaz pa s svojimi tadrugimi prijatelji, gremo vsak s svojim avtom. Sem mu čimbolj skušala olajšati zadevo, da se ne bi tolko videvala.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
bonbonchek, mogoče veš kaj pa njega bremza, da vi2 ne bi bila več kot..to, karkol že sta (:)) ?
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Ja, zadnje čase je ful čuden in ne daje nobenih konkretnih odgovorov ko ga kej takega vprašam... le pove mi, da pač misli name, da sem srček, je izredno prijazen do mene in ko ga vprašam, kaj se gre, mi reče samo; Do tebe pa še noben fant ni bil prijazen, ane? Vpraša me, če ima kakšen razlog bit ljubosumen in mu rečem da ne, reče mi da mu ne bi bilo prav če bi šla s kom v posteljo (pa dobro ve, da je pri meni drugače in da nisem lahka)... Ne vem, meni se dozdeva dvoje; ali sem mu pač postala bolj všeč, ali se pa igra kakšno igrico da bi me spravil v posteljo (ker pač ve, da to ne uspe kar vsakemu). Ampak glede na to, da se tko lahko res vse pogovarjava in sva iskrena, lahko celo rečem da mu zaupam,...dvomim da bi se šel to načrtno...
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
mogoče off-topic vprasanje, ampak..
trenutno se nekaj plete med mano in enim tipom. po pravici povedano ne bi šla z njim v resno zvezo, hkrati pa se zavedam, da ne moreva bit sam prjatla.
any ideas kako ga ne takoj "skenslat" ampak mu na lep način povedati, d kaj več od "summer romance" nekako ni v igri..
trenutno se nekaj plete med mano in enim tipom. po pravici povedano ne bi šla z njim v resno zvezo, hkrati pa se zavedam, da ne moreva bit sam prjatla.
any ideas kako ga ne takoj "skenslat" ampak mu na lep način povedati, d kaj več od "summer romance" nekako ni v igri..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- lumus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2010
Prijateljstvo med nasprotnima spoloma je res redko. Sam js mam najboljšega prijatelja. Ampak stvar je taka...če bi js dovolila kej več,bi takoj lahka bla f**frenda. Ampak zdej že ve, da od mene ne more kej pričakovat..res je, da se večkrat polupčkava in tko, ampak nič več:) Tkoda, če ženska zagovarja svoja stališča in moški ne goji globljih čustev do ženske, je prijateljstvo načeloma možno My opinion:)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov