prijateljstvo fant-punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 01. Avg. 2010 7:48

Js sploh nisem rekla, da si ti kej kriva, zato ni potrebe, da se braniš. :)
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 01. Avg. 2010 8:41

js obožujem svoje moške frende :D res, ne predstaulam si, da bi tko mela več frendic, pa da bi bl skoz z ženskam ven hodila.
nekak se boljš počutm u moški družbi, je vse bl sproščeno :cool:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Avg. 2010 11:45

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
little.miss.trouble
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a little.miss.trouble » 01. Avg. 2010 14:53

girl92: same here :D

mam dneve ko mi bolj paše ženska družba pa dneve ko mi bolj paše moška ... z obojimi pa se super razumem

ko sem bla mala sem odraščala med samimi bratranci in smo se meli noro fajn ... zdej se to ni spremenilo ... s fanti gremo ponavi na kak pir pa še ponavadi majo kake odštekane ideje da nam ni dolgčas pa se ful presmejimo ...s puncami pa bolj kavice pa koktajli pa malo več opravljanja :D

med mojimi moškimi prijateljstvi bolj izstopa enih 5 fantov ... eden se je sicer res zaljubil u mene pa mi ni bilo prijetno (sem mu kar takoj povedala da ne bo nič)... sploh ker je rekel da bo poskušal pa se trudil, da ne bo kar takoj odnehal ... jas sem se v tistem času oddaljila (zakaj? ker me je bilo strah da bom karkoli rekla, on pa si bo moje besede razlagal drugače pa da bo mel lažno upanje, pa hotla sem da gre 'čez' mene) in me je prebolel (zdj je zaljubljen u drugo zelo dobro prijateljico) in se zdaj naprej spet čisto štekama ...

pa še en prijatelj s kerim sma se nedovgo nazaj totalno zaštekala ... včasih se nisma marala, enkrat sma se pa začela pogovarjat pa ma res vau karakter pa to in sma veliko skupaj ...ampak že poslušama govorice da je nekaj med nama pa tudi marsikatero laž (še vedno sama najbolj vem kje pa kk se ga dotikam ...) ampak se ne obremenjujem ker take govorice širijo tisti, katerim je veliko bolj zanimivo opazovati in komentirati dejanja drugih kot pa se poglobiti vase in da bi zaradi govoric in obrekovanja izgubila dobrega prijatelja je pač preprosto neumno
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
ulalala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ulalala » 01. Avg. 2010 16:19

rokerca: iz moškega stališča pomoje najbolše da čimprej razčistita z tistim prijateljem... dlje ko boš čakala slabše bo, če je zaljubljen vate bo samo še bolj, sploh če ga boš tkole mal odklanjala... pa to da se mu lažeš v obraz potem tudi ni neko prijateljstvo, tko da razčisti pač. najbolše da ga postaviš na realna tla čimprej, pa mislim da ti ne bo nič zameril v primeru da nima takih čustev do tebe kot ti misliš.
loh probaš mogoče tko (še nism sicer doživel ampak se mi zdi ok), da mu pač poveš to in mu rečeš da če rabi nekej časa da pride k sebi (ala mal pavze) da boš razumela in da ga boš počakala :) k bit frend z nekom v kogar si zaljubljen je neki najhujšega... če pa mal prekineš kontakte pa lah hitr pozabiš na take ideje.

meni je enkrat ena frendica rekla, da se pač zmeniva da bova vedno samo prijatla, in če maš potem to u mislih pol ni panike, usaj men :) pa mi je čist všeč drgač ampak tko maš pač eno varovalko in je ql

velik sreče :P
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 03. Avg. 2010 15:06

Hvala za nasvet.
No sva se pogovorila, sem ga kar direktno vprašala, kam pelje to najino "prijateljstvo" in je rekel, da če bi jaz bla za, da bi on kaj več. Sem rekla da pa bi jaz rada ohranila to, kar mava (torej bi bla samo prijatelja) in da nimam takih čustev do njega, kot jih ma on do mene.
Sem ga tudi vprašala oz. mu predlagala, da če potrebuje malo pavze, da mu dan čas, da v miru vse prebavi....
Je rekel, da bo razmislil (?) pa da naj ga pokličem, ko bom mela čas in ko mi bo pasalo, da greva skup kam ven.
Meni je ful težko, razočarati prijatelja, ampak čustev pa tudi ne morem spremeniti. Koncert pa ostaja na mestu, mogoče bo še ene par drugih kolegov šlo zraven, da malo ublažimo to nerodno situacijo. Mislim da bo tako najbolje.
Glede na to, da je prepustil meni, da ga pokličem če bi se rada družila z njim, mam občutek, da se bo počasi odmaknil oz. da ne bova takšna prijatelja kot prej. Ampak to je bilo za pričakovati.
ulalala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ulalala » 03. Avg. 2010 15:19

rokerca: če je pameten se bo umaknil za nekaj časa samo potem ko te bo prebolel sta komot spet prijatelja tko kot prej.. usaj po mojih izkušnjah :) jaz bi ga na tvojem mestu pustil pri miru vsaj kak mesec potem pa bi moglo bit ze cool pocasi. čeprav glede na to da ti je rekel da ga ti pokliči bo mogoče potem užaljen ker ga nisi :) sam boljšega nasveta nimam
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 04. Avg. 2010 14:07

Ja ga bom poskušala pustiti pri miru, čeprav me včasih mika da bi ga poklicala....itak pa so zdaj dopusti in počitnice in je lažje začasno prekiniti kontakt kot prej, ko smo se videvali vsak dan.

^^ulalala: zgleda da si bil v podobni situaciji kot moj prijatelj, ali se motim :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
ulalala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ulalala » 04. Avg. 2010 14:19

Bil sem enkrat v situaciji ko sem bil v eno zaljubljen, pa je rekla da sva lahko prijatelja in sva bila. Največje mučenje kar si ga lahko zamisliš. Sem bil pa še precej mlad takrat, sam čustva še vedno na enak način delujejo :)
Sem bil pa tudi kasneje v situaciji k sm bil v eno zaljubljen pa ni hotla bit z mano in sm prekinu vse stike z njo in cez 1 tedn sm bil kul in zdej sva cist vredu kolega.
Pa ne se spozabit pa mu kej poslat, tud če si želiš, ker ne bo koristno :) Pomoje bo vse kul čez 1 mesec ;)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 05. Avg. 2010 22:13

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
ulalala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ulalala » 06. Avg. 2010 17:26

Ja no verjetno imas naceloma prav, ceprav sem povedal kaksno izkusnjo mam jaz. Je pa res da nisva lih tok zlo dobra frenda, ampak bolj kolega. Pa res je tud da ni vec tok lustna :P
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 06. Avg. 2010 18:28

Torej mam potemtakem 2 najbolj verjetni opciji:

1. ga ne pokličem in on mene ne pa nikoli več ne bova prijatelja, ampak samo znanca v smislu "zdravo, kako si?" ko se srečava na ulici;
2. se jaz pogršam in bova čez 1 teden spet dobra kolega :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
ulalala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ulalala » 06. Avg. 2010 19:52

ja nevem lah ga poklices ane sam ne prehmal... pomoje. pac to so tezke zadeve, ni nekega recepta :)
lucyintheskywithdiamonds
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lucyintheskywithdiamonds » 23. Avg. 2010 9:17

Bom kar tu napisala. Kaj bi storile/i, če bi vas fant/punca, ki ga poznate s parih srečanj (pijačke, nič več) povabil na 10-dnevni izlet, da bi šla samo vidva. Fanta poznam že ene 5 let (bivši sošolec iz srednje), parkrat sva šla ven in to je blo to. To povabilo je blo povsem nepričakovano in sploh ne vem kaj si naj mislim. Pa stanovala bi pri njegovih tam (babica, dedek), v bistvu bi on za vse plačal (tudi prevoz ipd). Sploh ne vem kaj si naj mislim, da ne bo od mene zahteval kaj več (v zameno)?
...z našega konca vedno gre se do konca in konec koncev se ponoči ne spi....
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Avg. 2010 9:19

Jaz ne bi šla. Če sta v bistvu samo malo boljša znanca, on te pa vabi na izlet k svoji žlahti in namerava vse v celoti plačat, je to malo čudno.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov